Reklama

Reklama

Epizody(16)

Komediální seriál z prostředí venkovského fotbalového mužstva, který mapuje jednu fotbalovou sezónu fotbalového klubu SK Houslice. (oficiální text distributora)

Recenze (922)

gudaulin

všechny recenze uživatele

Má to být dosud nejlepší seriál z dílny televize Nova, ale sledování prvního dílu mě ani v nejmenším nepřesvědčilo o tom, že by stálo za to věnovat svůj čas sledování tohohle projektu. Tak jako o tom, jestli budete koukat na televizní film, rozhoduje prvních deset minut, tak i seriál nastavuje nějakou laťku, a ta z Okresního přeboru mi přišla docela nízko právě v tom nejzákladnějším, a to je scénář. Navíc prostředí fotbalu nejen v nižších soutěžích považuju za opravdu problematické a za jeden z mála úspěchů při výchově svého syna považuju, že jsem mu rozmluvil fotbal a přivedl ho ke karate, které má jako sport určitě zdravější morální klima a navíc ho může v životě i prakticky upotřebit. Nehodnotím ani procenty ani hvězdičkami, protože zůstalo u jediného dílu. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Lidový seriál, který je rozvinutím filmu z CT. Nova byla rychlejší a udělala z toho táhlý seriál. Jen zde chybí některé lepší herecké postavy, a jsou nahražené horšími. Např. Jiránková. Je pěkné, že si režisér vzpomenul na měkter herce, kteří mají nyní potíže s penězi a dal jim šanci, aby si něco vydělali... ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Kdo někdy hrál fotbal, a kdo (ještě lépe) hrál fotbal mimo velkoměsto, ten ví... Luděk Sobota v mých očích vyrostl maximálně! Díly s vietnamským plejerem a hlavně s dílem, kde se kluci snaží držet hubu a hrát, jsou naprosto super. Má to svoje chyby, někdy by to mohlo být lépe scénáristicky vystavěné atd. atd., ale já tohle všechno tomuhle kousku odpoouštím. A jen tak mimochodem, pro kritiky Novy, jí produkované seriály, jako je třeba tohle nebo Comeback, jsou o X levelů výše než seriály ČT, která je ale produkuje za desetkrát tolik. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

NOVA HD - 1. díl: Startujeme, pilotní díl takový vlažný rozjezd. 65% // 2. díl: Už se to parádně rozjíždí a Vetchý si to začíná dávat :) Určitě zlepšení oproti prvnímu dílu. 75% // 3. díl: Jak měl David Novotný sny o houslích mě tolik nerozesmávalo. Ale ostatní scény byly opět fajn. 70% // 5. díl: Nejslabší, nejméně vtipný. Kikincuk, forbes a jeho krádež-nuda. Tenhle dil mě nebavil. 55% // 7. díl: Zatím nejlepší. Jak lezl Kohák šéfovi do řite, aby mohl kopat penalty, bylo fakt mega funny. 80% // 8. díl: 80% // 9. díl: 72% ()

El Pistolero

všechny recenze uživatele

Nejlepší porevoluční seriál? Spíš nejlepší tuzemský seriál od „Chalupářů“. A pro člověka, který žije na vesnici a zbožňuje fotbal, tak trochu splněný sen. Neskutečně přirozené, civilní a přitom vtipné. Výkony herců Vetchého, Novotného a Soboty jsou na Oscara. Seriál má navíc tu skvělou a velmi vzácnou vlastnost, že je díl od dílu lepší a lepší. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (75)

  • Pivo, které hráči hojně popíjejí, bylo nealkoholické. Kořalku nahrazoval čaj, vodka byla obyčejná voda. (ČSFD)

Související novinky

Reklama

Reklama