Reklama

Reklama

Epizody(16)

Komediální seriál z prostředí venkovského fotbalového mužstva, který mapuje jednu fotbalovou sezónu fotbalového klubu SK Houslice. (oficiální text distributora)

Recenze (925)

paascha 

všechny recenze uživatele

Chápu to tak, že víc jak jednu hvězdu může dát a) jen fanda fotbalu, žijící na malé vesnici a fandící nějakému tomu Slavoji, Tatranu nebo Čechii, b) totální trubka, která nerozezná debilitu od reality, nebo c) fanda Luďka Soboty, což je de facto zároveň za b). Jinak to nevidím. P.S. Ozval se mi jeden z venkovských fandů, znalec sportu a chytré zábavy ve venkovském prostředí, kebrdle, či co, a na jeho osobní přímluvu rozšiřuju seznam o další kategorii. takže za d) vesnická ředkev, co chodí v galoších a vaťáku, smrdí prdama a levným pívem a umí vyjmenovat všechny kopálisty, co se mu do té velké hydrocefalické hlavy vejde: Baroše, Kollera, toho, ehm, Medvěda, Čechýna, pak taky Lojzu, ten hraje beka u nich, v SK Čulibrky, no a Vendá, jasně, to je šutér jako bejk, už dal tří gólí... ()

Psema 

všechny recenze uživatele

1) Půlhodina nezáživné hlušiny, kde se vcelku slušné (a nerušivě přisprostlé) dialogy "o ničem" vydávají za fotbalově-hospodský humor. Inu, je kam stoupat. 5/10 2) Výrazně lepší než posledně. Lepší zápletka dovede stejné divy jako šikmooký Maradona. 7/10 3) Zoufalé. Idiotská zápletka neobohacená takřka o žádný vtip, či jeho náznak (snad jenom buzerace po zápase potěšila), ale de facto doražená odporně vyhlížející Vilhelmovou, jejíž rádoby dilinka neroztahuje ani bránici, ani poklopce. Jenom nudí. 3/10 ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Za co jste mu dal tu červenou, ty vole?" Nikdy v životě se mi nestalo, abych si organizoval čas podle českého seriálu, ale Okresní přebor mě donutil každé pondělí ve 20 hodin zasednout k TV a zjišťovat, na kterém zapomenutém kanálu ta Nova vysílá. Já jsem prostě musel hodit všední starosti za hlavu a šel jsem oběhat tu pravou obranu s Jirkou Luňákem, musel jsem si stěžovat na lavičce na bolístky s Jardou Kuželem, musel jsem kout pikle s předsedou Orlem a já jsem s nimi snad ukradl i ten Forbes. Mně s tou bandou vesnických exotů bylo dobře na hřišti i v hospodě. ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Ty vole, držte hubu, pane Jebavý! Výborně vypointované příběhy, vtipné sekvence, skryté detaily, které mnohdy dostanou kompletní rozměr, až příště i skvělé herecké obsazení - to je OKRESNÍ PŘEBOR. Hospodský humor od fotbalových trávníků mám rád, takže tady jsem již před lety objevil poklad, který si čas od času rád dopřeji a který s postupem jednotlivých epizod příjemně graduje (nejlepší je vypípaná scéna z Derby). Luděk Sobota ve své nejlepší roli (výborní jsou i Vetchý, D. Novotný, Kikinčuk, Kohák, Vilhelmová (!!) či Nečas a taktéž guest stars - Trojan, Županič nebo Nárožný). Co se týče porevoluční komediální tvorby, nevzniklo v Česku nic lepšího. Chalupáři 21. století. Nejlepší epizody: Schůze, Na váhu, Derby, Kopačák, Návštěva z kraje.  ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

skvost mezi ostatními (pseudo)výtvory současné české seriálové tvorby, která exceluje v žánru výplach mozku tuctového diváka.. Přebor má atmosféru, jednotlivé zápletky jsou vtipné, postavy sympatické a dobře napsané a hořkosladké finále zanechá v divákovi upřímnou touhu po nášupu.. prostě palec nahoru a neskrývaná radost z toho, že i ve dnešní době může v našich končinách vzniknout kvalitní a chytlavý seriál :) ()

Galerie (26)

Zajímavosti (75)

  • Jako komparzisté byli využíváni především obyvatelé Lochovic a okolí. (ČSFD)

Související novinky

Reklama

Reklama