Reklama

Reklama

VOD (1)

Ink je neobvykle natočený fantasy film, v jehož světě naše sny vytváří dvě strany, Vypravěči tvoří ty dobré a Inkubové ty zlé. Sledujeme propojený osud Inka, tuláka mezi světy, který se chce stát Inkubem pomocí únosu duše malé holčičky, a osud Johna, jejího otce, který je ztracený ve světě skutečném. Celý děj na pozadí klasického souboje nespecifikovaného dobra se zlem je pojat velice psychedelickým způsobem a krom samotného děje a rozuzlení představuje jedinečný zážitek především svou formou. (Sysel_CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (185)

Lulu13 

všechny recenze uživatele

Po skončení tituliek som ostala v nemom úžase. Wow! Neviem či vyzdvihnúť skôr vizuálnu stránku filmu, alebo tú dejovú, pretože obe sa ma dotkli rovnako silno. K tomu všetkému krásna hudba, výborní herci a môžem s kľudním svedomím povedať, že INK je jeden z najkrajších a hlavne najoriginálnejších filmov aké som doposiaľ videla. Absolútne nechápem tie nízke hodnotenia. Pre mňa jednoznačne 5*. ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

K Ink budu shovívavější. A to přesto, že amaterismus a lacinost z něho kouká na každém třetím kroku. Protože o podobné filmy člověk zakopává jen vzácně, protože nejedna zdejší postava, myšlenka či scéna má větší hloubku než většina americké hollywoodské produkce a protože pro jinakost já mám slabost. Vzhledem k více úrovním a několika možnostem interpretace si to ale celé budu muset dát ještě jednou. // 75% ()

Reklama

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Jamin Winans měl zůstat u krátkých - střihově a hudebně propracovaných filmů. Svůj talent (prozatím) nedokáže rozvinout do celovečerního filmu a tak má jeho další dílo Ink nekolik hluchých míst. Přesto tomu dávám tři hvězdičky, i když jsem po většinu času chtěl dát dvě (nechte si to také rozležet v hlavě, než se začnete vrhat na hodnocení). Ink je zajímavá koláž veškerých filmových vymožeností, se kterými se můžete setkat. Digitální zrno největšího kalibru, rapidmontáž a hudební klipy. S tím se nejčastěji setkáte, protože to jde Jaminovi nejlíp. Vrchol režisérského talentu můžete vidět v šedesáté minutě filmu. Kde vidíte přesný "Butterfly effect", který mě pak udržel po celou dobu filmu. Až do konce. To mě na tom mrzí, že jsem musel čekat tak dlouho. Ale Vám možná čas s tímto filmem uteče rychleji... ()

chemopren 

všechny recenze uživatele

Jeden z najoriginalnejsich filmov co som v poslednom case videl. Skvely namet, pribeh, herci, efekty, no proste vsetko. Koniec nemal chybu. Za malo penazi vela muziky... Jedine co sa da vytknut ze zaciatok je trochu rozhadzany inak podla mna skvely film. btw len uplny retard moze ist s hodnotenim pod 2 * ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Sympatický, ale taky v mnoha věcech prostě špatný snímek. Tenhle film má super vizuální stránku, kde je několik skvělých a fungujících nápadů, bohužel jakási hlavní nálada toho filmu je otravná. Tvůrci se snaží vyprávět svůj příběh a pomalu odhalovat svět, ale činí tak nudně a strašně pateticky. Hrdinové vykládají strašné, papírem šustící repliky, a vztahy mezi postavami absolutně nefungují. Přitom mi naivně přijde, že by tenhle snímek mohl být slušnou peckou, kdyby se trochu oprostili od toho fňukání a většinu filmu věnovali scénám, které budou působit cool a zábavně, a ne se za každou cenu nořit do nějaké temné deprese. Patos si měli šetřit až na finále, kde by divák po té teoretické cool jízdě byl připraven třeba i nějakou tu slzičku uronit za své oblíbené postavy ve vyhrocené situaci. To by podle mě fungovalo. Ale takhle to bohužel bylo jako kvalitní jídlo postříkané kečupem albert quality. Asi to chce remake. (5/10) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • O distribuci filmu neprojevilo zájem žádné větší studio. Proto byla společnost Double Edge Films donucena sama se postarat o nasazení filmu do nezávislých kin, na DVD a o online distribuci. Na internetu se stal Ink hitem a během týdnu si ho stáhlo několik set tisíc uživatelů, což vyústilo v obrovský zájem o film nejen na internetu, ale také zvýšilo jeho prodej na DVD a Blu-ray. (s.e.p.p)
  • Rozpočet filmu byl pouhých 250 tisíc amerických dolarů.
    (Martrix)

Reklama

Reklama