Reklama

Reklama

DO-RE-MI

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 1998, 45 min

Účinkují:

Pavel Trávníček, Sabina Laurinová, Zora Jandová, Petr Kotvald, Martin Stropnický, Petr Vondráček, Petra Janů, Slávek Boura, Jan Přeučil, Valérie Zawadská (více)

Obsahy(1)

Pořad televize Nova, ve kterém zpívají amatérští zpěváci a hodnotí je porota složená z populárních osobností. Pořadem provázejí Sabina Laurinová a Pavel Trávníček. (poz3n)

Recenze (292)

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

DO-RE-MI je důkazem toho, že nespavost vás může zabít tak ultrarychle, že ani oknem nemrknete, Dexter je proti tomuto skvostnému pořadu ředitelem firmy Břídil a Pizdil.GmbH. Dýchavičný astmatik s pedofilním výrazem, společně se Sabrinou Lorénovou vás rozsápají a rozpásají na tři doby v e-dur, tedy pokud to dovolíte a díky štěnici v moudí se probudíte a zapnete u toho ďáblovu bednu, vyskytují se těsně nad ránem a straší připlazivší se opilce a masturbující noční vrátné. Nikdy nepochopím, jak Trávníkář dokáže dabovat, když není schopen dát bez nadechnutí a následném spolknutí megafónu byť tři slova v řadě. Ne-áácchhh-uvě-hýýýk-řitel-uuuuch-né. SL je už jen taková obyčejná pyčka na dortu z trapnosti, funění a exkrementů.. O bizarních hostech se snad ani nemá cenu zmiňovat, co...Matýsku Ruperte??? Takže to shrňme...DO-BŘE-MI tak. ()

Everyone odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, že jsem se na to jako malý díval. ___ S odstupem času jsem to viděl znovu. Totální vrchol nezábavy, trapnosti, nevkusu, klasického vyzdvihování průměrnosti, resp. podprůměrnosti v oblasti, která jde tzv. každému (zpěv, tanec, podobně jako komentování fotbalu, politiky, ekonomiky), nedostatku soudnosti, zesměšňování a vše korunované moudry Pavla Trávníčka a bystrostí Sabiny Laurinové. ___ Nedostatek programů v 90. letech a tím i malý (špatný) výběr a ochota ke kvalitě. A přesto koláče sledovanosti plné mrvy a kejdy Nova pekla, peče a bude péct. A diváci bez chuti a čichu ještě v době osmé reklamy poděkují, zašlou hlas na TýTý a zeptají se kolik dílu má nekonečný seriál Ulice. ()

Reklama

Mixerka odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo vymyslel takovovou úchylnou šaškárnu a kdo ji povolil? :D Točit zoufalce, nechat je ječet do mikrofonu a usmívat se na všechny jako by všichni žili v zemi gumových medvídků a růžových slonů. Na závěr řekne porota ještě něco zoufalejšího, dá bod, aby neurazili a všichni se mohli usmívat dál. Tohle není vhodný pořad ani pro mentálně zaostalé! Přetvářky, sentimentalita a taky nějak nechápu, proč se s tím na programu TELKA ukazujou znovu po tolika letech. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno