Reklama

Reklama

DO-RE-MI

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 1998, 45 min

Účinkují:

Pavel Trávníček, Sabina Laurinová, Zora Jandová, Petr Kotvald, Martin Stropnický, Petr Vondráček, Petra Janů, Slávek Boura, Jan Přeučil, Valérie Zawadská (více)

Obsahy(1)

Pořad televize Nova, ve kterém zpívají amatérští zpěváci a hodnotí je porota složená z populárních osobností. Pořadem provázejí Sabina Laurinová a Pavel Trávníček. (poz3n)

Recenze (292)

Everyone odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, že jsem se na to jako malý díval. ___ S odstupem času jsem to viděl znovu. Totální vrchol nezábavy, trapnosti, nevkusu, klasického vyzdvihování průměrnosti, resp. podprůměrnosti v oblasti, která jde tzv. každému (zpěv, tanec, podobně jako komentování fotbalu, politiky, ekonomiky), nedostatku soudnosti, zesměšňování a vše korunované moudry Pavla Trávníčka a bystrostí Sabiny Laurinové. ___ Nedostatek programů v 90. letech a tím i malý (špatný) výběr a ochota ke kvalitě. A přesto koláče sledovanosti plné mrvy a kejdy Nova pekla, peče a bude péct. A diváci bez chuti a čichu ještě v době osmé reklamy poděkují, zašlou hlas na TýTý a zeptají se kolik dílu má nekonečný seriál Ulice. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

DO-RE-MI-FA-SO-LA-SI-DO, to jsem trochu odbočil..Néé, jsem jiného názoru, svého času se jednalo o stálici na komerční televizi Nova, později divácky velmi oblíbenou a úspěšnou. Pavel se Sabinou mě byli vždycky sympatičtí, po hlasové stránce měli téměř dokonalý harmonický souzvuk, pořad obohatili svým osobitým přístupem, vtipy a bonmoty. Jednoduše dokonalý pár,možná i mimo televizní kamery:-) Takže tak zle bych to zas neviděl, byly a jsou horší, prosím nezatracovat! Lepší než Brouskovo Caruso-show stoprocentně! ()

Reklama

Knor 

všechny recenze uživatele

Půl hvězdy za Sabinu, protože ona byla v tý době asi to nejerotičtější co se na obrazovce mohlo objevit. A půl hvězdy za ty všechny degenerovaný vystoupení pacientů, u kterých sice nechápavě kroutím hlavou, ale nasměju se dost. Extrémní obludárium labilních jedinců ... výstižněji tento pořad popsat asi nejde :-) ()

shantim 

všechny recenze uživatele

Pořad sice hrozný, trapný a zbytečný. Ale jeden díl byl výjimečně dobrý, ten s kudrnáčem. IND (invalidní důchodce) Václav Pergl tam se svým kamarádem kudrnáčem (pan Krupka) zpívají. Samozřejmě, že zpívají příšerně. Kvůli tomu tam také byli. Ale jejich výstup je jedinečný. Jsou to hrdinové z Varnsdorfu. 40% hvězdiček dávám právě jen kvůli nim. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

no já nevim, jestli k tomuhle má cenu vůbec něco psát... doremi nebo caruso-show, to už je jedno, prašť jako uhoď, prostě slovy klasika: ...takový druh hudby jsem nikde neslyšel, podobalo se to vrzání a skřípání a druh zábavy, který byl produkován touto skupinou, bych už zažít nechtěl... 20% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama