Reklama

Reklama

DO-RE-MI

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 1998, 45 min

Účinkují:

Pavel Trávníček, Sabina Laurinová, Zora Jandová, Petr Kotvald, Martin Stropnický, Petr Vondráček, Petra Janů, Slávek Boura, Jan Přeučil, Valérie Zawadská (více)

Obsahy(1)

Pořad televize Nova, ve kterém zpívají amatérští zpěváci a hodnotí je porota složená z populárních osobností. Pořadem provázejí Sabina Laurinová a Pavel Trávníček. (poz3n)

Recenze (292)

Everyone odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, že jsem se na to jako malý díval. ___ S odstupem času jsem to viděl znovu. Totální vrchol nezábavy, trapnosti, nevkusu, klasického vyzdvihování průměrnosti, resp. podprůměrnosti v oblasti, která jde tzv. každému (zpěv, tanec, podobně jako komentování fotbalu, politiky, ekonomiky), nedostatku soudnosti, zesměšňování a vše korunované moudry Pavla Trávníčka a bystrostí Sabiny Laurinové. ___ Nedostatek programů v 90. letech a tím i malý (špatný) výběr a ochota ke kvalitě. A přesto koláče sledovanosti plné mrvy a kejdy Nova pekla, peče a bude péct. A diváci bez chuti a čichu ještě v době osmé reklamy poděkují, zašlou hlas na TýTý a zeptají se kolik dílu má nekonečný seriál Ulice. ()

CyriC

všechny recenze uživatele

Tento pořád nemůžu ohodnotit. Nechápu, zda všichni ti asociálové či blázni byli vybírání náschvál nebo ne. Každopádně to bylo neskutečné panoptikum všemožných pošuků, vidláků či jiných cvoků. Jak už bylo řečeno, tento pořad je tak trapný a blbý, až je vlastně naprosto perfektní. Summer piss, summer gay! Okena princ! ()

Reklama

Mixerka odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo vymyslel takovovou úchylnou šaškárnu a kdo ji povolil? :D Točit zoufalce, nechat je ječet do mikrofonu a usmívat se na všechny jako by všichni žili v zemi gumových medvídků a růžových slonů. Na závěr řekne porota ještě něco zoufalejšího, dá bod, aby neurazili a všichni se mohli usmívat dál. Tohle není vhodný pořad ani pro mentálně zaostalé! Přetvářky, sentimentalita a taky nějak nechápu, proč se s tím na programu TELKA ukazujou znovu po tolika letech. ()

Jandecka odpad!

všechny recenze uživatele

Všichni, co se pohybujeme trochu více na YT asi dobře známe následující DOREMI vystoupení: Jednou z lesa domů se, dorous podrous potkal vrabce, který vrabec má zoba, vrabec se hlí nechá zob a hró hned se ptá: Čemu se zechá v davré z lesa, právě nehní hnát. Řechta. To vystihuje chrakter celého pořadu dokonale, že až můžeme zapomenout na Ú.Í.U.A.Á ting ťeng a "Tancuj, vole!"... ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

DO-RE-MI-FA-SO-LA-SI-DO, to jsem trochu odbočil..Néé, jsem jiného názoru, svého času se jednalo o stálici na komerční televizi Nova, později divácky velmi oblíbenou a úspěšnou. Pavel se Sabinou mě byli vždycky sympatičtí, po hlasové stránce měli téměř dokonalý harmonický souzvuk, pořad obohatili svým osobitým přístupem, vtipy a bonmoty. Jednoduše dokonalý pár,možná i mimo televizní kamery:-) Takže tak zle bych to zas neviděl, byly a jsou horší, prosím nezatracovat! Lepší než Brouskovo Caruso-show stoprocentně! ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama