Reklama

Reklama

DO-RE-MI

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 1998, 45 min

Účinkují:

Pavel Trávníček, Sabina Laurinová, Zora Jandová, Petr Kotvald, Martin Stropnický, Petr Vondráček, Petra Janů, Slávek Boura, Jan Přeučil, Valérie Zawadská (více)

Obsahy(1)

Pořad televize Nova, ve kterém zpívají amatérští zpěváci a hodnotí je porota složená z populárních osobností. Pořadem provázejí Sabina Laurinová a Pavel Trávníček. (poz3n)

Recenze (292)

Knor 

všechny recenze uživatele

Půl hvězdy za Sabinu, protože ona byla v tý době asi to nejerotičtější co se na obrazovce mohlo objevit. A půl hvězdy za ty všechny degenerovaný vystoupení pacientů, u kterých sice nechápavě kroutím hlavou, ale nasměju se dost. Extrémní obludárium labilních jedinců ... výstižněji tento pořad popsat asi nejde :-) ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

V době nejzářivější slávy nováckých estrád tohle patřilo ještě mezi ty méně zhůvěřilé pořady, přesto to stačí na max. 1 (slovy JEDNU) hvězdičku. Nova je prostě televizní žumpa od nepaměti a když už se jí něco fakt povede (třeba Okresní přebor), je to spíše výjimka, potvrzující pravidlo o nekonečné hromadě televizního hnoje, který na diváky tatíček Železný i jeho následovníci usilovně kydali a kydají. ()

Reklama

poz3n odpad!

všechny recenze uživatele

Jako malý jsem nedokázal docenit tenhle průjem televizní zábavy. Teď jsem se omylem dostal k několika videím a to co jsem spatřil na mě zanechalo téměř trauma. Absolutní vrchol trapnosti, ubohosti, který ve mě vyvolává pocity sebezáhuby, abych už nemusel nic takového víckrát slyšet a vidět. Totální sračka. Více důkazů zde http://www.youtube.com/watch?v=geuZckTZ8bY&feature=grec_index ()

acn odpad!

všechny recenze uživatele

Přehlídka zrůdnosti, imbecility a naprosté zdegenerovanosti některých jedinců českého národa, uváděná pernamentně najebaným princem za zvuku jakýchsi epických monotónních tónů. Znásilnění některých velikánů ( Werich.. ) v přímém přenosu, podpořené potleskem vymazaných mozků. Chci poznat toho,kdo viděl všechny díly tohoto panoptika hrůzy. Předpokládám však,že toto by nezvádl ani Superman, natož obyčejný smrtelník. Zvláště vydatná jsou sóla prince a některé naprosto nepopsatelné výstupy, například teplouška Hranáče, milovník Míšánka Davida popíjejíc kolu ( sice mimo rytmus,ale hlavně že mám kolu ne? ) či další ze sekce "Kings of Okena and Chlast". ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Pořad si pamatuji hlavně ze svého dětství. Párkrát jsem si ho však zopakoval i jako starší, když ho TV Nova vysílala v nočních hodinách. Schéma pořadu je jednoduché. Na ulici se posbírá pár feťáků, alkoholiků, či bezdomovců, kteří se přemluví k zazpívání. Někdy se sejde vhodná hvězdná konstalace a do studia zavítá i člověk, který splňuje všechny 3 aspekty najednou. Jakási umělecká porota je potom hodnotí. Myslím si, že pořad už někdy viděl snad každý. Občas zavítá zajímavý porodce. Rozhodně se mi pořad zamlouval více než všechno to hledání superstar či talentů v netalentovaných lidech. Pěkné 2*. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama