Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Lee Soo Hyun je adoptován do rodiny Kang Min Kiho, protože jeho rodiče byli zavražděni členy gangu. Lee Soo i Kang Min spolu vyrůstají a stanou se agenty bezpečnostních služeb NIS (National Intelligence Service). Jsou nejen bratři, ale i nejlepší přátelé. Suh Ji Woo je kamarádka z dětství Lee Soo v dobách, kdy žil s rodiči v Bangoku. Náhodně se s ním potká v Soulu a chce s ním být za každou cenu. Ovšem Lee Soo pokazí jednu operaci, při které poznal vraha své matky. Je vyloučen z agentury a jeho cesta za pomstou může začít. (Vavča)

(více)

Recenze (16)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Perfektní a smyslný seriál, který mi svým příběhem vyrazil dech. Nesdílím názor, že první díly byly slabší. Já se zakoukala už při prvním díle v Thajsku. Akční scény byly výborné a ta romantická stránka hodně, hodně silná. Není totiž nad lásku v akci. Soudtrack přesně vystihuje atmosféru. Na diváka tu čeká spousta zlomových okamžiků, u kterých člověk sotva dýchá, fantastické herecké obsazení (včetně toho dětského) a skvěle propracované charaktery postav. Jun-gi Lee se mi obvzlášť líbil. Role mu sedla více než ve všech ostatních filmech a seriálech dohromady. Největší hrdina je ale stejně záporák Mao. Jsem nadšená... 5* ()

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

Každým dílem se to posunovalo dál a dál a já pořád nevěděla co se ještě stane. Moc dobře promyšlený seriál. I když krimi většinou nesleduji tohle bylo skvěle zahrané a Lee Joon Gi mno ten mne zas jako vždy nezklamal, a podává výborný výkon to samé zbylé postavy. OST na 1 s * :) Po úplném dokoukání ohodnotím.. ()

Reklama

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Rozporuplný seriál kde mi trvalo hodně dlouho, než mne dokázal trochu víc upoutat, což nastalo až téměř v polovině. Dlouho jsem neodkázal odbourat pocit prázdnosti při sledování, celé dění bylo nezajímavé a pokud jde o humorné scénky, ty se naprosto míjely účinkem prakticky až do úplného konce. Krom toho hlavní herečka mne vůbec neoslovila, průměrná holka i výkon, chemii mezi ústřední dvojkou jsem rovněž nějak nepociťoval. A pak v 7. díle přijde naprosto absurdní zápletka v přístavu, a nelogických událostí, činů a chování by se našlo o mnoho více – režie prostě potřebuje vývoj postrčit určitým směrem, nedokáže to však vymyslet moc uvěřitelně a v těchto momentech není radno používat mozek. Závěrečná přestřelka působí též lehce ujetě - klasický problém, kdy se střílí jako na honu a najednou z ničeho nic nikdo nic netrefí :-) Ale abych tu nekydal jen hnůj, zhruba od té půlky se na dívat celkem dá (když se moc nepřemýšlí), postavy se začínají hezky vybarvovat, dění i atmosféra houstne, nějaké napětí by tu též bylo a jak to celé skončí není naštěstí jasné od samého začátku. ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

V mnoha bodech souhlasím se Zízou: do šesté epizody to mělo spoustu much - žádný velký spád, postavy ví informace, které jim nikdo neřekl (nebo se tak alespoň chovají), hlavní hrdinka neuvěřitelně leze na nervy a pak přijde snad nejotřepanější klišé všech kdramat. No ale pak mě to chytlo. A nepustilo až do poslední epizody, resp před poslední přestřelku. Nad tím závěrečným odhalením jsem zůstala jen v němém úžasu zírat. Přišlo bez předchozího varování a nevím ani proč, protože to bylo něco tak zbytečného... A ten úplný závěr na uvěřitelnosti taky moc nepřidal. Velkou část seriálu mě to ale opravdu hodně bavilo, tak přimhouřím oči a tu slabou čtvrtou tomu ještě dám. Holt mám slabost pro příběhy o pomstě. ()

aboj 

všechny recenze uživatele

Pri sledovaní tohto seriálu som sa sem tam aj trochu nudil, ale ako celok to bolo dobré. A dobré to bolo aj ako príprava na seriál Iris, ktorý je, čo sa týka napätia spádu deja, už na vyššom leveli. Jun-gi Lee zvládol svoju rolu vynikajúco, myslím, že mu to pasovalo viac ako napríklad úloha ohrdnutého a uplakaného bratranca v My girl. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Filozoficky koncipovaný název seriálu pochází z francouzského jazyka. Seriáloví tvůrci se při jeho výběru nechali inspirovat jedním specifickým rčením, které zní "L'heure entre chien et loup". Ve skutečnosti jeho význam spočívá v relativním okamžiku, v němž zapadající slunce vytváří pro lidské oko zhoršené pozorovací podmínky. A právě v tom okamžiku lze jen stěží určit, jedná-li se o siluetu psa nebo siluetu vlka. Tím chtěl autor naznačit, že je stejně složité rozeznat siluetu přítele od siluety nepřítele. A s podobnými anomáliemi se potýká i hlavní seriálový hrdina Soo-hyeon Lee (Joon-ki Lee), který ke konci už sám vlastně netuší, kým ve skutečnosti opravdu je. (Conspi)
  • Spousta seriálových záběrů byla pořízena přímo na území Thajska, kam se tvůrci společně s hlavními představiteli během natáčení vydali. Ne každá byla ale tak příjemná, aby na ni hlavní mužský představitel Soo-hyeon Lee (Joon-ki Lee) vzpomínal. A jak sám říká, procházka thajskými stokami nebyla zrovna moc příjemná. Těmi musel na úkor natáčení procházet několik hodin. A dokonce si v jednom specifickém okamžiku té místní špíny trochu i lokl. Jinak ale už vzpomíná na akční choreografii, kdy po dobu víc jak deseti hodin natáčel souboje v zápasnickém ringu. Muay Thai pro něj bylo výzvou od samotného začátku. Jak ale sám uvádí, během natáčení ho zcela vyčerpalo. V ringu si během bojové scény dokonce vymknul kotník. I díky jeho úrazu se muselo improvizovat a finální souboj v jedné z úvodních epizod není přesně takový, jaký dle původního záměru jeho tvůrců měl být. A jak sám herec dodává, velkou inspirací mu byl i hongkongský filmový snímek Infernal Affairs (2002), který ještě před samotným natáčením zhlédl několikrát, aby se pokusil vžít do těsné role gangstera. (Conspi)

Reklama

Reklama