Reklama

Reklama

Nenechte se mýlit, Nikki (Ashton Kutcher) není gigolo. Je to jen podfukář, který využívá sex k parazitování na nejbohatších velkoměstských paničkách. Díky svému vzhledu a dokonalé taktice se lehce získává jejich přízeň a může si tak po jejich boku vychutnávat život na vysoké noze. Ženy mu poskytují bydlení zdarma, dávají fantasticky drahé dárky, umožňují přístup na VIP party a samozřejmě požadují spoustu sexu, což je Nikkiho hlavní zbraň. Ženy se díky němu cítí mladé, krásné a spokojené. Je to oboustarně užitečný vztah. Nickiho poslední obětí je Samantha (Anne Heche), krásná právnička ve středním věku, která mu dává víc, než kdokoliv dříve. Jenže Nikki potká nádhernou číšnici Heather (Margarita Levieva). Ta ho přijde navštívit k Samantě domů, když je paní domu mimo město. Heather podlehne kouzlu domu, který pokládá za majetek Nikkiho a začne s ním hrát stejnou hru, kterou on hraje s bohatými paničkami. Jenže když se Samantha vrátí domů, zjistí, že jí byl Nikki nevěrný a vyhodí ho na ulici. A tak se Nikki vydá za svým srdcem a snaží se získat Heather. Jenže dokáže žít poprvé v životě na vlastní pěst? (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (362)

necisty 

všechny recenze uživatele

Je sice pravda, že Ashton Kutcher není zrovna nejlepší herec, ale tahle role mu seděla až tak dobře, že ji prostě nikdo nemohl zahrát lépe. Ten pohled, ta nicota ve tváři, nemám žádné svědomí, je mi jedno co se kolem mě děje, vím jen to, že je přede mnou pěkná ženská a já vím, jak ji sbalit… tohle je chování profesionálního alfa samce. Jasně je to jen film, herec věděl, že ta se s ním vyspat musí:), ale je to v něm. Znám borce co jsou mu hodně podobní, kteří kdyby opravdu odletěli do LA, tak si žijí přesně jako on. Člověk co napsal scénář to musel na vlastní kůži zažit, protože je to velmi přesné ztvárnění života kurevníka. Z části mě štve, že tyhle filmy přímo prozrazují, jaký je ten správný postup, ale jak jinak se o tom postupu dozvědět? Přesně jak je řečeno: ‘‘Tohle vám neřeknou rodiče nebo ve škole.‘‘ Ale stejně tomu většina publika nevěří a označují tenhle film za blbost. Jak myslíte:)! Něco jako tajné předávání informací. Pro nezainteresované to není žádný převratný film, pro ženy jen kvůli Ashtonovi a pro muže snad jen kvůli hezkým slečnám a postelovým scénám, pak film sklidí jen průměrné hodnocení. Ale pro ty co pilují postupy je to film No. 1. Nezažil jsem film, kde bych si neřekl - tuhle scénu mohli zkrátit, nebo úplně vypustit, naopak tady něco chybělo. Téměř v každém filmu něco chybí, nebo vyčnívá, ale v tomto ne. Má vše přesně jak má mít, dokonce závěr je takový jak to v reálném životě dopadne. Prostě bomba! Víte proč jsou přílety a odlety na letišti v LA na různých podlažích? Na tenhle film určitě nezapomenu. ()

baaaja 

všechny recenze uživatele

Tak dlouho mi tenhle film zabíral místo na HDD, až jsem se rozhodla, že se na něj konečně podívám, ale ted už vim, že jsem ho mohla s klidným srdcem už dávno smazat. Ztráta času, je to film totálně o ničem...škoda peněz na tohle. Scénář tohohle typu by dokázal napsat každej druhej blbec - děj o ničem, jednoduchý dialogy o ničem. Ashton Kutcher (Nikki) v tomhle filmu dostal přesně jen to, co si zasloužil. A přestože bylo určitě záměrem tvůrců, že si v závěru Ashton svojí změnou z "kurvy" na slušňáčka a tím, že ho nechala jeho milovaná, získá sympatie, mě ho ani trochu líto nebylo a sympatie si u mě nezískal žádný. Ashton se tímhle svým "výkonem" asi tak trošku odepsal, pochybuju, že si ještě někdy sáhne na kvalitní film. A taky se v tomhle kousku spoustě svých příznivců pravděpodobně pěkně zprotivil (mimo jiného) ubohým českým dabingem, který bych už znovu neposlouchala, ani kdyby mi za to zaplatili. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Kutcher je profesionální bezskrupulózní zlatokop, kterej se jednoho krásnýho dne zamiluje a všechno je rázem jinak. Takže další kýč jako prase, kterej se od svejch bratříčků liší snad jen lehce netradičním koncem. Jinak se neni na co koukat, protože hlavní představitel hrál dobře naposledy v Hele vole kde mam káru a zbytek ansáblu taky nestojí za moc. Zachraňuje to jen nahatá Anne Heche, která už má sice roky, ale pořád vypadá móóóc dobře. 10% ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

*SPOILER* Teda nikdy jsem nezkoušel z luxusní restaurace utéct bez placení s tím, že jsem ve svém jídle objevil kus alobalu, ale pochybuju, že by pak v reálném světě číšník sebral oba talíře s výrazem "aha, tak jo, mějte se!" a beze slov odkráčel. --- No, a podobně na větvi jsem byl z většiny scén. Už při úvodním monologu mi bylo jasné, že nemáme co dočinění s pouhým "samcem", ale normálním ALFASAMCEM, kterých po světě může běhat ... no, pár. Člověk měl skutečně dojem, že to Mackenzie u holek hraje na Kutcherův šarm, případně holý zadek, a u pánů na dlouhovlasou Anne a okouzlující Margaritu (za ně ty dvě hvězdičky), které pak obě, pokud možno nejednou, svlékne. Vždyť jakmile dvacet minut vyloženě čekáte na ten sex a pomalu se ho nemůžete dočkat, je něco špatně. Navíc kde Mackenziemu docházela slova, tam nechal hrát zase Kutcherův "supr výraz", po němž se ženskejm odpouštělo jedna báseň (zaplaťpanbůh, že se k němu nakonec všechny ty tři osudový dívky nevrátily, protože je přece tolik fajn - to už by byl vážně vrchol) a takhle pořád dokolečka. Ani těch "vztahových pravd" tam tolik nebylo (zhruba dvě?), takže ve finále solidní břečka! ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

V podstatě jsem ani nevěděl, co od toho čekat. Popis obsahu a zařazení "Komedie" mi dávaly jen znát, že to bude nějaká hovadina. Ale ono to, kupodivu, překvapilo. Nejen odvážnými scénami, ale také tím, který BLBEC to označil jako Komedii. (Koukám, že Komedie už z popisu zmizela - hle :) - (hmm, nějaké trdlo tam tu Komedii zase připsalo...) ~~~ *MiniSpolier* "Kdo s čím zachází, tím také schází" - kdyby to končilo happyendem, bylo by to za **, že ho ale kopla a on to tak dostal vyžrat, to se u Hollywooďáků vidí málokdy. */MiniSpoiler* ~~~ Taky proto to asi neokupuje 70%. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (8)

  • Auto, ktoré požičiavala Samantha (Anna Heche) Nikkimu (Ashton Kutcher) je Mercedes-Benz G 500 a jeho cena sa pohybuje okolo 80 000 eur. (Cako_SK)
  • Anne Heche a Ashton Kutcher se nejvíce během natáčení soustředili na jejich sexuální scény, které chtěli udělat pobuřující a svým způsobem ojedinělé. (newpage)
  • Ve filmu je odkaz na nizozemskou striptérku Matu Hari, a to v čase 01:08:00, kdy se Nikki (Ashton Kutcher) ptá Heather (Margarita Levieva): „Kdy ses rozhodla, že si nebudeš hrát na Matu Hari?“ (Zix.)

Reklama

Reklama