Reklama

Reklama

Stan Helsing je smolař, toužící se stát zpěvákem, pracuje však v půjčovně videokazet. O halloweenu dostane za úkol doručit kazetu na maškarní večírek. Do dodávky naloží své přátele, Teddyho v kostýmu supermana, Miu převlečenou za sexy roztleskávačku a ex-přítelkyní Nadine která jde za indiánku. Do cesty se jim však připlete šestice legendárních hororových padouchů. Freddy Krueger, Michael Myers, panenka Chucky, Leatherface, Jasona Voorheese a Pinhead, se spojí v této bláznivé parodii na nejúspěšnější horory všech dob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (161)

Eisenmann odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel, tohle opravdu, opravdu není vtipné, je to spíše trapné, jediným očekáváným světlým bodem měl být Leslie Nielsen, jeho role byla možná to nejhumornější z celého filmu, ovšem dokresleno otřesným dabingem a zbytkem hereckých výkonů, přišel i tento potencionálně jediný dobrý herecký výkon na zmar. Celkově se jedná o propadák a naprosto ztracený čas. Nedělejte tutéž chybu jako já, nestojí to za shlédnutí. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

MOTTO : Vždy se najde někdo, kdo to dělá líp.......... Film se zakládá na dlouhém a často nezajímavém dialogu, sexuálním harašení a nechutných scénkách na záchodech. Fanoušky Michaela Jacksona určitě nasere scéna na hřbitově, kde Jackson prodává zmrzlinu malejm chlapečkům. Zajímavost : Bar ve kterém zpívá kvarteto hlavních hrdinů (Kovboj, Superman, Indiánka a Striptérka) se jmenuje Carpenters. Pak následuje série nedodělaných scén a divných střihů. A zatím co hlavní hrdiny straší podivný Freddy, já se snažím neusnout. MOTTO : Pusť to z hlavy......... ()

Reklama

Godhaj odpad!

všechny recenze uživatele

,,Dala bych pravou ruku za to, abych měla obě ruce pravý.“ Nechápu, jak tohle zvěrstvo mohl někdo nazvat parodií. Ano, ve filmu se objevují různé postavy z hororových příběhů, ale toť vše. Nezaznamenal jsem snad ani jednu vtipnou scénu, zato jsem musel přežít spousty a spousty nechutností, hovadin a nesmyslností. Korunu tomu dala postava Leslieho Nielsena, kterého jsem litoval a zároveň jsem nechápal, proč se této šílenosti účastnil. Příběh defakto neexistuje a postavy jsou nesympatické až na jedinou výjimku, Desi Lydic, která byla opravdu roztomilá. ()

CjKukis odpad!

všechny recenze uživatele

Pozoruju, že poslední dobou už tvůrci zrácejí absolutně jakokýkoliv zábrany, protože kdyby měli alespoň drobek soucitu, v životě by nenatočili takovouhle sračku! Nenašel sem jedinou vtipnou scénu a fakt nepochopil co tam dělal Barak Obama. Tohle sem dokoukal jen z principu že když už něcvo zapnu tak to dokoukám. Film k zblití, prosím!!!! Už netočte nic podobnýho. ()

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Blíži sa moje obľúbené jesenné obdobie a ja som si chcel spravit halloweensku náladičku,tak som si pustil túto somarinu v nádeji že keď sa vo filme paroduje Freddy,Jason,Michael,Chucky a mnoho ďalších,tak to musí stáť aspon za zhliadnutie. Toto však bola taká kravina,že len z milosti môžem dať jednu hviezdičku za Leslieho Nilesena,ktorý bol asi jediným vtipným momentom vo filme a za to že sa tu vyskytujú moje obľúbené postavy,ktoré tu ale asi radšej ani byť nemali pretože toto je skôr urážka než paródia. Tvorci sa nevyhli ani prdeniu na záchode pri ktorom vo filmoch iba krútim hlavou,trápnym "vtípkom" a podobne. Obrovské sklamanie. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Ken Kirzinger je jediným hercem v tomto filmu, který předtím ztvárnil postavu z hororu. Hrál Jasona Voorheese ve Freddy vs. Jason (2003), zatímco v tomto filmu hraje Masona, který Jasona paroduje. (biker)

Reklama

Reklama