Reklama

Reklama

The Horseman

Trailer 1

Obsahy(1)

Australská variace na populární téma pomsty nám v komorním podání přináší příběh otce, do jehož rukou se nečekaně dostane videokazeta s nahrávkou jeho zavražděné dcery. Návštěvou distribuční společnosti hledání pravých viníků smrti mladé dívky teprve začíná. (Ricky_CZ)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (66)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Megadrsnej film při kterém by si nejeden kverulant řekl "fujtajxl." Přesto se mi to hodně líbilo. Na nic si to nehraje, akorát ten hlavní hrdina toho rozchodí setsakra hodně. Dostává tam fakt nehoráznou nakládačku a do toho mu servírují chuťovky, jako utrhávání bradavek a následné pálení letlampou. V Austrálii se s tím nepářou a i vizuálně je to velice syrové. Dost se mi tam líbily bitky. Žádné kung fu, ale stejně to má "pěknou" choreografii. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Dceruška si střihla nějaké to multiotvorové péčko se třemi až čtyřmi melouchařícími mládenci, aby měla na herák, který pak tak trochu nerozchodila a zaprděla do hlíny. To nepochopitelně nasere zpapučovatělého daddyho, jenž na základě porouchaných regresních mechanismů hodí své výchovné chyby na výše zmíněné prcaly, sbalí pajcr, žabikucha a kufr dílenského vercajku, osedlá apokalyptického hřebce a vydá se na trestní výpravu. Na padesátníka je docela ve formě a na Mistrovství světa v otřepávání se z brutálních ran do hlavy by jistojistě získal některou z medajlí! Sem tam mu sice někdo rozřízne břicho nožem nebo mu urve nějakou tu bradavku, avšak on takovýma povrchníma kravinama vcelku pohrdá a sveřepě filetuje celou armádu pětadvacetiletých, osvalených bouchačů, ačkoliv v žádné případě není Brús. Můj verdikt tedy zní: Příjemně hnusně a špinavě natočená, na hlavu postavená pičovina, která ovšem odsejpá jako maligní mozkový tumor. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Ve výsledku pouze průměrná revenge jízda, ve které to jde s kvalitou na stopáži 110 minut jako na houpačce. Z filmu je cítit nízkorozpočtovost, což bych úplně odpustil v případě vizuální stránky (gore efekty ponechány fantazii diváka), protože bitek a torture scén je tam požehnaně, ale co velmi pokulhává, je scénář, který nemá dostatečnou hloubku a drajv. To jaksi nevadí, řekněme, v první půli filmu, kdy divák zjišťuje, o co vlastně jde, jenže záhy se střídání žvatlání a prolévání krve stane značně monotónním a zdlouhavým. Herci jsou v pořádku, syrovost (s ohledem na výše uvedené) taky. Škoda, trochu víc na tom zapracovat, mohl jsem teď slušně radovat. 65% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Je dost nešťastné, že ve snímku, který se tváří hrozně drsně a sází na syrové akční scény, se neobjeví ani dva údery po sobě bez střihu. Neuvěřitelně mě to sralo. Příběh je naprostá klasika o pomstě - v tomto případě dosti neopodstatněné, kdy otec hodil chyby své zanedbané výchovy na partičku lidí, kteří si užili s jeho dcerou hezké chvilky. Příjemné bylo, že se snímek vrhl do akce prakticky ihned. [30 %] ()

A_FISH 

všechny recenze uživatele

Chlápek si vyrazí na vejlet. Z vlastní dcery vychoval lacinou špínu. Nediv se, že bere pajcrem po hlavě kdekoho. Logicky. Po cestě potkává nějakou unuděnou čubku. Buhví od koho se nechala zbouchnout. Je gentleman, kousek jí sveze. Společně filozofujou o životě a smrti. Člověka málem dojmou. Nevíš jak a rána na mozek. Zvrat jak prase a oblouk se blíží vrcholu. Chlápek pozná pajcr i z druhý strany. Ale nevzdá to a situaci řeší. Choreograf JCVD na tuty. Všechno cajk. Láme kosti, louská lebky. Ale chlápek nedá pozor. Vašek Noid sebou jebat nenechá. Bere chlápka do dílny k Arabovi na trochu toho sadomasa. Tady končí prdel. Z chlápka je v mžiku málem pirát. Co teď? Klíček má, ale vezme nakonec dceru k řece? ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama