Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marek, důstojník z kriminálky, se rozhodne pomstít svého partnera a nejlepšího přítele, který byl zabit obchodníky s drogami. Zažádá si proto o přidělení do nové tajné jednotky, která má za úkol infiltrovat gang překupníků, kteří dovážejí hašiš z Maroka a pak ho v konvoji silných vozů převážejí z jižního Španělska do Francie. Tento thriller nové generace vychází ze skutečných událostí a kombinuje temné napětí a strhující akci. Šarm a energii vnáší do filmu Roshdy Zem, který získal na festivalu v Cannes Cenu pro nejlepšího herce za film Den vítězství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (53)

berry.77 

všechny recenze uživatele

Francie de opět na horu s něčím co tu eště nemělo tu čest pozornosti.Známe populární serie taxi / Okrsek 13 /96 hodin tyto všechny filmy mají něco společného v tomto snímku tedy Okrsek 13 toho moc společného nemá,ale dávám ho pač to má ten svůj nádech tak a všechno zamíchejte a vznikne Rychlá Akce. Nováček nemá zasebou vůbec nic a na to i beru důraz.Popral se rejža z mého hlediska velice dobře i když je to jeho 1 film.Tento snímek si zaslouží širší obecenstvo. ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Skôr sa to malo volať "Pomalá akcia", pretože toto je tak nehorázny nezáživný a nudný film, že som zvažoval aj nad odpadom. Takmer v polovici tohto chaotického filmu, som stále nevedel o čo tam vlastne ide. K tomu nesympatické herecké obsadenie mi tiež na kvalite veľmi nepridalo. Akčných scén je tam veľmi málo. 1* dávam za úvodný výcvik. Pár minúť čo som túto hlúposť dopozeral a už neviem ani o čom tam išlo. Skôr som pri tom zaspal, ako sa bavil. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Konečně francouzi ukázali, že mají schopného herce, který dokáže konkurovat "zbytku světa" :-) Ale nejen on sám, ale celá "sebranka" lidí, která se na tomto filmu podílela, odvedla dobrý kus práce. Celé noci určitě probděl skladatel hudby, která ještě více umocňovala požitek z rychlé jízdy a všeho dění vůbec. Příběh z drogového prostředí také přináší něco nového a překvapí i některé vychytávky na straně zákona. Jakože francouzské filmy moc nemusím, tak tento se mi líbil! Zajímavosti: Po efektní "výměně" BMW, svého Accenta už nenechám bez dozoru :-) 75% ()

V.N. 

všechny recenze uživatele

Za hloupoučkým názvem filmu se skrývá lehce nadprůměrná evropská žánrovka, kladoucí velký důraz na luxusní a rychlá auta který mě zrovna moc neberou, ale přispívají k svižnějšímu tempu filmu. Událost kterou "Rychlá akce" popisuje si frantíci ještě trochu přibarvili, a i proto je tento film srovnatelný s jakýmkoliv jiným v rámci žánru. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Infiltrace do různých mafiánských spolčení se mi obvykle líbí, toto ale byla opravdu "rychlá akce". Všechno bylo příliš rychlé, neprokreslené postavy - dobře, akční film. Ale i té akce bylo velice poskrovnu. Zdálo by se, že tvůrci chtěli, aby film vypadal věrohodně a navýsost realisticky. Možné to je. Ale fanda akčního žánru má přece jen rád více akce, ikdyž ví, že je v ní trocha i té "pohádkovosti". Zde se o hlavní realističnost postarali nepříliš pěkní herci. PS: Jo a nevím, proč byl hlavní hrdina podroben tak brutálnímu výcviku, když jej (ve filmu) potom skoro vůbec nezúročil. A ta šéfová na jeho kmenovém okrsku - taková ani nebývá... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Na začátku filmu se objevuje v několika záběrech stojící vozidlo, které je však vždy zaparkované jinak. (Terva)
  • Natáčení probíhalo na mnoha místech Francie, Španělska a Maroka. (Terva)

Reklama

Reklama