Reklama

Reklama

Strážci - Watchmen: Příběhy Černé lodě

  • USA Tales of the Black Freighter
Trailer

Animovaný příběh podle fiktivního komixu "Marooned", který si čte chlapec v komixu Watchmen, o námořníkovi, jehož loď je přepadena Černým škunerem a on jediný přežije na opuštěném ostrově. Jeho jediným cílem se stane varování rodného města… (xxvasa)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Výborný zákusek k Watchmenům v podobě animovaného komiksu v komiksu. Je to náležitě temný, atmosféra by se dala krájet a děti by se u toho posrali strachy. Hlas Gerarda Butlera tomu taky hodně přidává a useknutejma časti těla se tu taky nešetří. Velká spokojenost a zde v komentářích zmíněného prostříhání s filmem bych se taky nebránil. Vypadalo by to určitě zajímavě ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

I já se přidávám k pochvalným komentářům. Tento hororový animák je opravdu kvalitní, atmosféra pěkně mrazivá a děj „logický“ – čímž si mne získal na svou stranu a to i proto, že komiksový Watchmen neznám a ani jsem nikde nepátral, o co v něm jde. Animace rovněž ušla, přestože není nějak závratně špičková-byla dostačující. Navíc jsem tu nezaznamenal žádné nudné pasáže, takže spokojenost nadprůměrná, stejně jako mé hodnocení. Klidně to mohlo být i delší. K mému uspokojení tu bylo i dost krve a kvituju netradiční postavení voru…70% ()

Reklama

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Impozantní ve své dekadenci. Temný Butlerův over-voice, atmosferická hudba a vydařená kresba se slévají v jeden čermočerný, tíživý celek a daří se jim vytvářet bezútěšnou náladu, která zapůsobí mnohem víc než příběh samotný. Jsem zvědavý, jak (jestli vůbec) se to podaří zakompnovat do filmové podoby Watchmenů. ()

diodoros 

všechny recenze uživatele

Animácia pochmúrna a kvalitná, príbeh temný a zaujímavý. Príbeh o námorníkovi, ktorý ako jediný prežije útok Čiernej lode, ocitá sa sám na pustom ostrove a rozhodne sa vydať naspäť a varovať svoje domovské mesto. Po ceste však začne prepadať paranoji a príbeh sa začne uberať iným smerom až dospeje k netradičnému a nevyhnutnému koncu... Dĺžkovo je to síce celkom krátke, brutalitou, atmosférou a silou príbehu to však stačí. ()

Ernie_13 

všechny recenze uživatele

No....velmi dobre spracovana a naanimovana vec s Watchmena (komixu) s perfektnou atmosferou. Nikdy som necital samotny komix, takze pre mna to dejovo nema absolutne nic spolocneho s filmom, ale podla toho co som tu cital, tak tento pribeh dejovo nema nic spolocneho s Minutemanmi ani v komixe!?? Takze totalne mimo, ale dobre! *;-) ()

Zajímavosti (4)

  • Snímek byl natočen podle stejnojmenné komiksové série Alana Moorea a Dava Gibbonse. (Terva)

Reklama

Reklama