Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nočná mora sa vracia. Po vyčíňaní v hoteli Blackwell je telo Jacoba Goodnighta prevezené do mestskej márnice, kde sa tiež nachádza skupinka študentov medicíny. Nikto z nich, samozrejme, ešte netuší, aká hrôza na nich v tomto dome mŕtvych čaká. Pomätený psychopat Jacob vstáva z mŕtvych a boj o život sa môže začať. (FromHell)

Recenze (91)

FromHell 

všechny recenze uživatele

Sakra veľké sklamanie.Na toto som sa naozaj tešil.Obe horrorové princezničky Katharine Isabelle a Danielle Harris v jednom filme,to vraví samé za seba :) Myslel som si,že SoskaSisters po vynikajúcej American Mary ,prinesú znova niečo originálne.No nestalo sa a dopadlo to fakt biedne. 40 % ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Na to jak viditelný potenciál ukázaly Sosky po vypuštění American Mary, See No Evil 2 mělo zůstat navždy pohřbené pod zemí. Nevím, zda by to dopadlo líp, kdyby se natáčelo pod taktovkou jiného režiséra, ale ani mě to nezajímá. Tohle je prostě jedna velká klišé pohroma s abnormálním množstvím debilních postav a ještě debilnějšího chování. Ale film, ve kterém ve flashbacku příjde záporák o levé oko a v následující scéně má zalepené oko pravé a takhle se to v každé scéně střídá pořád dokola, to snad ani nemá cenu víc komentovat. To byla prostě muka. Ale moje. ()

Reklama

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Zase dojebanej překlad "nevidím zlo má smysl v tom dovětku... neslyším zlo. Takže tenhle měl nejspíš zbýrat uši! Někdo se tu moc koukal na michaela Maerse.. ale ani ten by se bez hlavy nedokázal vrátit spět.. blbost na druhou, otřesnými hereckými výkony... spíš komedie z brutálními výjevy... z pár gore... fakt nuda ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Podobne ako pri prvom filme o Jacobovi Goodnightovi sme boli svedkami príbehu, ktorý sa dal očakávať. Jacob sa po prevoze do márnice preberie práve na pitevnom stole a nakoľko opäť uvidí skupinku mladých ľudí dopúšťať sa hriechov, rozhodne sa konať. Pokračovanie maratónu hororov počas dušikového víkendu ma doviedlo aj k tomuto príbehu, ktorý skalných fanúšikov takýchto slasherov nesklamal, ale ani nijako zvlášť nenadchol. Michael Myers, Victor Crowley, Jason Vorhees či Leatherface majú ďalšieho konkurenta a možno by to chcelo týchto týpkov postaviť proti Avangerom. Minimálne ako scifi-horor-komédia by sa to uchytilo, aj keď fanúšikovia záporných postáv by sme boli určite za. To Marvel family by s tým určite mala problém. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„See No Evil 2“ není slasher, který by zásadně zasáhl do žánru a něco nového přinesl. Je to horor, který hraje s tím, co má a nesnaží se o něco víc. Je to vyvražďování a unikání, což je podáno přesně v takové formě, jak očekáváte a chcete. Jako bonus k tomu máte celkem snesitelné postavy. Musím ale říct, že to gore mě přece jen trochu zklamalo, protože jsem od sester čekal trochu více. Film jako celek ale docela obstál a já jsem si ho docela užil. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Během úvodních titulků, kde leží vedle sebe dvě ženské mrtvoly, si střihly cameo role režisérky filmu Jen a Sylvia Soskovy. (Spidey3)
  • Sestry Soskovy si udělaly malé cameo, při úvodních titulcích na začátku filmu jsou vidět dvě mrtvoly, to jsou právě Jen a Sylvia. (Polgedney)

Reklama

Reklama