Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film přibližuje životy tří mužů, pracujících v jedné majoritní obchodní společnosti. Životy se jim náhle obrátí vzhůru nohama, když na společnost dolehne ekonomická krize a rázem zbankrotuje. Teprve teď si pomalu uvědomují, jak dobře si žili. V hlavních rolích se objeví Ben Affleck, Kevin Costner a Tommy Lee Jones. (F.Sucre)

Videa (3)

Trailer

Recenze (125)

Joe321 

všechny recenze uživatele

Ben Affleck přijde o roční plat 120k dolarů, a protože si nabral vysoké půjčky a je zvyklý na vysokou životní úroveň... má problém. I tak dál chodí na golf, nadává sociálním pracovnicím, peskuje manželku za šetření a prací od šváry pohrdá. Kdo má s takovou postavou sympatizovat, když právě to je hlavním motivem filmu. Jakákoliv vedlejší postava by byla pro snímek patrně zajímavější. A že je tam kvalitních jmen habaděj. Na druhou stranu je to zaměřením tématu originální film a zbytek herců je velmi koukatelný. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VYHODILI MĚ!“ ,,PROČ?“ ,,NADBYTEČNOST“..... /// Krásnej barák s bazénem, několik aut a ztenčující se konto. Mozoly, opálení, nošení věcí – to není práce pro ně. (Já jsem v klidu. Golf nehraju, Porsche nemám, slova o nadbytečnosti už jsem slyšel.... na rozdíl od nich – mám CSFD :-) ). Film o osudech třech druhů ,,kravaťáků“, který je spíš takovou pohádkou ,,o těch lepších“ - přizpůsobivějších. Život, stejně jako svět byznysu není jen černý nebo bílý. Nebudu přemejšlet, jestli jsou (tihle) manažeři k užitku nebo kradou. V hlavě mi zůstane sympatický obsazení a způsob, jakým mě přesvědčili o NAŠÍ postradatelnosti v systému. Ať už vyděláváte ,,mega“ nebo nemáte nic. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím za kolik je k mání stůl z ovocnýho dřeva George Hepplewhite z roku 1820 s malbou a ozdobnými dekoracemi. 2.) Jsem nezaměstnanej zkrachovalec, co nezvládá uživit svoji rodinu. 3.) Nevím jak to vypadá, když si odvážejí moje Porsche. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Istým zvrhlým spôsobom sa mi to páčilo, určitým už menej... v každom prípade to hodnotím kladne ak by niekto váhal nad mojím rozsudkom 6-7/10 (som na vážkach, podotýkam som len človek). Dokážem sa vžiť do rôznych situácií, no táto s platom 160 tisíc dolárov ročne je snaď najkrajšia. Všetko bolo fajn, len koniec mi to pokazil... prečo to vždy musí skončiť ako v rozprávke... fuck! ()

panmroz 

všechny recenze uživatele

Na jeden film příliš mnoho Bena Afflecka, jenž stále koketuje s herectvím, jak ňáká rosnička, zbytek ansámblu perfektní, Tommy Lee Jonesovi už by někdo mohl nabídnout hlavní roli filmu o štěnatech. Původně jsem měl trochu strach, že se v tom nezorientuju, jakože rating a násilné či nenásilné převzetí, sloučení společností, no nakonec z toho byla taká milá člověčinka. Každopádně obrazový podkres úvodních titulků sliboval trošku lepší film. Ale není to zlé... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Vrcholový manažer vydělává 700x více peněz než průměrný dělník. Pracuje opravdu 700x více než svářeč nýtů co celý den maká někde v hrozných podmínkách? Pokud se nehodláte smířit s nespravedlivou sociální nerovností dnešního světa, tak si pusťte tento film. PS: Zajímavé herecké výkony na pozadí standardních hollywoodských klišé. 65% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (5)

  • Režisér John Wells při psaní scénáře čerpal z rozhovorů se svým švagrem, který se dostal do stejné situace jako hlavní postavy filmu. (Devitka)
  • V USA chtěli diváci při cvičných projekcích zařadit film do kategorie "horory". (Devitka)

Související novinky

Tanec s piráty

Tanec s piráty

20.03.2009

Kevin Costner se chystá opět režírovat. A protože jeho Krajina střelců byla ukázkou víc jak solidní řemeslné práce, není důvod jeho nový film nevyhlížet se zájmem. Obzvlášť, když mu scénář pomáhal… (více)

Reklama

Reklama