Reklama

Reklama

Recenze (8)

masw 

všechny recenze uživatele

Dívat se na to dá, ale není tu moc důvodů koukat na tuhle show pravidelně, škoda že se tohle netočilo dřív, aspoň by se v obraze mihnul Charlie Sheen a občas by se pohádali, místo toho tu máme jen Denise, která pořád něco mrčí a lituje se, mě se nikdy moc vzhledově nelíbila (takže pro mě je taky sešlý rocker :) ). ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Reality show ve stylu šaškárny s Ozzy Osbournem a jeho povedenou famílií. Deniska je i pře svůj věk samozřejmě zajímavějším objektem než sešlý rocker. No, pro mužské pokolení v každém případě. Otázka zajímavosti děje je irelevantní, protože od tohoto typu pořadu těžko budete čekat něco víc než bulvární koncept a to se beze zbytku naplňuje. Takže ano, Deniska se ukazuje jako ta největší pipinka v Hollywoodu, okatě hraje na city a pro "skandální" potřeby "dokumentární" kamery kolem sebe hází perlami jako "když já mám ráda geroje s pořádným nářadím" nebo "tohle tělo mi už vydělalo pěkných pár milionů", zatím co jí její prasata serou po domu a smečka psů to ochutnává. Mohl bych být pokrytcem jak poleno a zarputile tvrdit, jak je ta holka pitomá, jak je jako člověk naprosto nehodnotná a herečka zbytečná, ale ruku na srdce, byt tím gerojem a piglovat ji (aka intimně se věnovat) tenkrát každý večer bych se vážně nebránil :-) 50% ()

vejfukCZ odpad!

všechny recenze uživatele

jednou byla bond-girl a myslí si o sobě že je úplná bohyně a každej se z ní asi pos*ere. To určitě. Měli by udělat další takovou reality show když už - Paris Hilton nebo Denis Richards - která je vypatlanější..? ()

Reklama

Reklama