Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšný pár z Manhattanu, právník Paul Morgan a realitní agentka Meryl Morganová, žije odděleně. Odcizili se kvůli Paulově nevěře, ale klíčem problému je i to, že si už nejsou tak blízcí jako dříve. Paul se Meryl, která o něj ztrácí zájem, zoufale snaží získat zpět. Pozve ji na večeři a cestou zpátky se stanou svědky vraždy. V rámci programu na ochranu svědků dostávají novou identitu a jsou přesunuti ze svého milovaného New Yorku do malého městečka ve Wyomingu, kde se jich dočasně ujmou Wheelerovi. Tady se budou muset tito typičtí obyvatelé velkoměsta naučit vyjít s nevyzpytatelnou přírodou, přežít setkání s medvědy, naučit se, jak žít na venkově bez sekretářek či kariéry, a postupem času i jak být manželé. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (259)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Grant i Parkerová jsou už hodně provaření, hrají stou variaci na jeden profil a dohromady jim to moc neštymuje - chemie nulová, ale abych byl upřímný, čekal jsem to celé ještě o třídu horší. Překvapivě nikde se ve filmu nevyskytuje americky oblíbený fekální humor, a že příležitostí snímek pro podobné řádění skýtá požehnaně (Parkertová se třeba učí podojit krávu a ta ji ani neposere, ani nepostříká, nikdo tu dokonce neblije ani nešlápne do kravince a nic smradlavého si nikdo nemaže po těle). Věčné Grantovo brebentění a slovní pohotovost má i své jisté zábavné momenty a zmíněná neexplicitní civilnost má pořád váhu, příběh je ale od začátku fádní, hrdinům vzájemný vztah nevěříte ani na sekundu a to rozuzlení je jednoznačně zbrklý výsměch, který bych ještě tak čekal v 36. epizodě seriálu WALKER, TEXAS RANGER, v žádném případě ale ne v komedii za bezmála 60 USD mega (bože, co na tom bylo tak drahé???). II Scénář: Marc Lawrence. Hudba: Theodore Shapiro. 45% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Sarah Jessica Parker je podle mě jedna z nejhorších a nejotravnějších hereček, která měla to štěstí, že se udělala na jednom seriálu, kde jí role prostě sedla. Matka, která chce dítě, ale má s manželem krizi, která se má napravit tím, že jsou v programu svědků, je v jejím případě otřesná, a Hugh Grant to nezachrání. ()

Reklama

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Manželství Morganových se před třemi měsíci rozpadlo a již se zdá, že není způsob jak jej spravit. A pak náhodou uvidí vraždu a jsou proto strčeni do ochrany svědků a posláni kamsi do Wyomingu, daleko od civilizace. A jejich životy se zastaví, jsou odstřiženi od jakékoliv komunikace se světem a musí si vystačit jen s málem a taky jen se sebou samými. A Paul a Meryl zjišťují, že jim přecejen trochu té lásky zbylo. Že jejich problémy mají řešení a že se chtějí snažit jejich vztah udržet. Přišlo mi to, no, hezké. Vtipné tedy ne, ale ne nějak vyloženě trapné. Krásné prostředí a co jsem si na tomhle filmu užila byla Sarah, která je prostě nádherná a úžasná a já se jí nemohu nabažit. Co mi vadilo byl kupodivu Hugh Grant, kterého jsem tu nemohla vystát a který se mi jevil značně příšerně. Nepřišlo mi to křečovité ani nijak příliš hloupé. Myslím, že na tom má zásluhy hlavně Sarah:) ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

Neuveríte mi, ale mne sa tento film vcelku páčil. Dalo sa nad ním zasmiať a ja som si ho prakticky pozrel s úsmevom. Hugh Grant podal bravúrny výkon, ale S. J. Parker ..., nepáčil sa mi jej výkon. Celková pointa je dosť otrepaná, vraví sa jej tzv. holywoodská štruktúra. Ale film to je milý, takže *** (odo mňa). ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ač mám Granta rád a tady se celkem snaží a čas od času utrousí nějakou tu vtipnou hlášku,bohužel nedokáže zachránit všechno.Morganovi sou průhlednou a klišé plnou podívanou,nehledě na fakt,že o nějaké chemii mezi hlavní dvojicí si můžeme nechat pouze zdát.Pár vtipných momentů se tu sice najde,ale je jich opravdu poskrovnu a stačí na pouhé krátké pousmání.Celkově tedy bída a dvě hvězdy za to málo vtipu.Kdo se chce opravdu dobře pobavit u romantické komedie ať protentokrát sáhne jinam.30% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Filmové kopie byli poslány do kin pod kódovým označením "High Stakes". (c.tucker)
  • Dej filmu sa odohráva v mestečku Ray, štát Wyoming. V skutočnosti takéto mesto neexistuje. Paradoxom je, že sa natáčalo v mestečku Roy, Nové Mexiko. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama