Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšný pár z Manhattanu, právník Paul Morgan a realitní agentka Meryl Morganová, žije odděleně. Odcizili se kvůli Paulově nevěře, ale klíčem problému je i to, že si už nejsou tak blízcí jako dříve. Paul se Meryl, která o něj ztrácí zájem, zoufale snaží získat zpět. Pozve ji na večeři a cestou zpátky se stanou svědky vraždy. V rámci programu na ochranu svědků dostávají novou identitu a jsou přesunuti ze svého milovaného New Yorku do malého městečka ve Wyomingu, kde se jich dočasně ujmou Wheelerovi. Tady se budou muset tito typičtí obyvatelé velkoměsta naučit vyjít s nevyzpytatelnou přírodou, přežít setkání s medvědy, naučit se, jak žít na venkově bez sekretářek či kariéry, a postupem času i jak být manželé. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (259)

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Romance bez špetky romantiky, komedie bez smyslu pro humor a pokud mělo být drama to zpackané finále, tak ani to ne. Ono koukat sto minut na úlisnou Parker a znuděného Granta není také žádný med. Hlavní role tedy spíše připadla nechtěnému humpoláctví státu Wyoming, ale i z jeho krás a tradic bohužel moc neuvidíme. 30% ()

selfesteem 

všechny recenze uživatele

Když tak nějak odmyslíme černobílý ráz filmu, kde nám vnucují, že venkov stojí za starou belu, a že bez New Yorku a neustálého výkonu pracovní činnosti se nelze obejít, což já osobně poněkud nechápu, nemyslím, že by tento film mohl někoho nějak otrávit. Že SJP a Hugh Grant už mají nějaký ten věk není na škodu, ovšem SJP v sobě nezapře Carrie ze Sexu ve městě - někdy až příliš okatě - typický soustředěný výraz, neschopnost vařit, bezmezná láska k NY, ublíženost, zoufalství, hysterie ... Hughovy vtipy však dokáží pobavit za každých okolností a pokud potřebujete vypnout, nijak moc nepřemýšlet, a jen tak se nechat bavit, tento film rozhodně není špatnou volbou. ()

Reklama

fruitbueno 

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda, nuda. Nemám ráda SJP, Hugh Grant stárne a sice mu to sluší, ale dochází mu šťáva a když ho nemá kdo adekvátně doplnit, je to žalostný pohled na kdysi komediálního herce. Hvězdu za ten jejich zběsilý asistentský pár a druhou za to uťáplé zapadlé venkovské sídlo a poťouchlé postavičky v něm. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Typický příklad toho, jak se nemá točit romantická komedie. Když nemáte žádný příběh ani dobrý nápad a všem co vám zbylo jsou několikrát provařená klišé a nesympatické postavy, tak z toho nic kloudného nevznikne. Marc Lawrence je navíc totální rutinér, takže se tady neobjeví opravdu nic co by se dalo nějak pochválit. Mezi hlavní dvojicí to vůbec nefunguje, chemie je nulová. Navíc jsou ty postavy tak otravné a nesympatické, že jim budete spíš přát, aby je sežral ten digitální medvěd, než aby se daly dohromady. Sarah Jessica Parker je stále nesnesitelná a Hugh Grantovi tohle xté hraní stále stejné role už prostě nežeru. Chudák Sam Elliott, ten jediný vypadá drsně všude a v každém věku. ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Manželství Morganových se před třemi měsíci rozpadlo a již se zdá, že není způsob jak jej spravit. A pak náhodou uvidí vraždu a jsou proto strčeni do ochrany svědků a posláni kamsi do Wyomingu, daleko od civilizace. A jejich životy se zastaví, jsou odstřiženi od jakékoliv komunikace se světem a musí si vystačit jen s málem a taky jen se sebou samými. A Paul a Meryl zjišťují, že jim přecejen trochu té lásky zbylo. Že jejich problémy mají řešení a že se chtějí snažit jejich vztah udržet. Přišlo mi to, no, hezké. Vtipné tedy ne, ale ne nějak vyloženě trapné. Krásné prostředí a co jsem si na tomhle filmu užila byla Sarah, která je prostě nádherná a úžasná a já se jí nemohu nabažit. Co mi vadilo byl kupodivu Hugh Grant, kterého jsem tu nemohla vystát a který se mi jevil značně příšerně. Nepřišlo mi to křečovité ani nijak příliš hloupé. Myslím, že na tom má zásluhy hlavně Sarah:) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Filmové kopie byli poslány do kin pod kódovým označením "High Stakes". (c.tucker)
  • Dej filmu sa odohráva v mestečku Ray, štát Wyoming. V skutočnosti takéto mesto neexistuje. Paradoxom je, že sa natáčalo v mestečku Roy, Nové Mexiko. (Real Tom Hardy)
  • Samolepky žiraf v lékařské ordinaci (52. minuta), jsou od české ilustrátorky Venduly Hegerové. (ČSFD)

Reklama

Reklama