Reklama

Reklama

Olive je úplně obyčejná holka, není nijak zvlášť oblíbená a někdy má pocit, že je dokonce neviditelná. Přátelí se pouze se spolužačkou Rhiannon, která se ji snaží vytáhnout o víkendu kempovat. Olive nemá náladu, a tak si vymyslí, že má rande s vysokoškolákem Georgem. Po víkendu kamarádka hoří nedočkavostí a chce z Olive dostat nejmenší podrobnosti o jejím rande. Ta popustí uzdu své fantazii a vytvoří romantickou ságu o tom, jak s ním přišla o panenství. Olivino líčení fiktivního milostného zážitku ovšem zaslechla náboženská fanatička Marianne. Během chvíle to ví celá škola. Dívce nejprve vadí, že ji všichni odsuzují a probírají její sexuální život, nakonec si ale začne na svou popularitu zvykat. To všechno se ale brzy změní... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (626)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Ano! Takhle nějak si představuji výborný teenage film. Žádný náročný filmový zážitek, ale originálně zpracované téma, které pobaví diváky ve věku hlavních hrdinů, ale i odrostlejší. Emma Stone je nejen neskutečně sympatická, ale i talentovaná a bez ní by film tak dobře nefungoval, ale takhle není o čem diskutovat. Zcela zasloužené 4*. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Lži se šíří rychle..... Musí jít nutně o film pro holky, když zde hlavní role patří slečně, o který se šušká, že by mohla bejt děvka? Film se točí kolem sexu, proto žádný moudra z filosofie nečekejte. A trochu mi to připadá, jako parodie na všechny ty muzikály ze střední a vůbec filmy, kdy se ty holky chovají jako husy (čky). Takže, jestli vás zajímají problémy americké mládeže, máte zelenou! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Zajímá mě rozdíl mezi soukromou a státní školou v USA. 2.) Potřebuji umět navodit atmosféru ,,velkého postelového finále“. 3.) Mojí oblíbenou pochoutkou jsou rohy z nosorožce. 4.) Ale hlavně.... někdy všem (trochu) o svých vztazích kecám!!! PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

A Easy má hlavne dve pozitíva: Chce (!) byť "inou" teen komédiou, inteligentnejšou, nepovrchnejšou. Nájde sa aj pár podarených odkazov a anti-teen vtípkov, ktoré triafajú do čierneho. Druhým pozitívom je Emma Stone, neokukaná tvár, v podstate sympaťáčka, ktorá má sexi "šušlajúci" hlas:) Okrem toho je to nevtipná a jemne priblblá zlátanina a nepodarený pokus o"alternatívu". ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

První půlhodinka filmu, kdy se rozvíjí hlavní téma o tom, co všechno na střední škole způsobí vymyšlený sexuální zážitek, je moc fajn. Ale postupně film ztrácí drive a uvědomujete si vzrůstající počet klišé (ten konec už je skoro pekelný). Ještěže má Emmu Stone, která svým charismatem a komediálním talentem Easy A táhne kupředu. Tohle je příjemná teenagerská komedie bez fekálního humoru. Nic víc a nic míň. PS: Český překlad je naprosto příšerný, originální Easy A chytře odkazuje k Šarlatovému písmenu - znamení hanby - a tomu, jak léhké je ho získat. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Po úvodní dvacetiminutovce mi došlo, že jsem nic žánrově podobného neviděl snad od Deset důvodů, proč tě nenávidím. Dobrá, možná viděl, ale sledovat tohle byly prostě čistě nostalgické emoce: návrat do minulosti k hloupoučkým filmům z prostředí amerických středních škol. Užíval jsem si to neskutečně a vzpomínal na časy, kdy jsem jako první věc po příchodu ze školy zapínal bednu se Školou zlomených srdcí. A Emma Stone je prostě úžasná, (nejen) kolem bazénu se ve filmu mohla procházet klidně déle... středoškolačka roku! ()

Galerie (43)

Zajímavosti (30)

  • Snímek byl do kin distribuován pod krycím názvem Major Cities. (Mr.Hudson)
  • Když se baví o Micahovi, Olive zmíní, že snad neodmaturuje ani ve svých dvaadvaceti. Ohledně obsazení Cama Gigandeta, který hraje Micaha, se na webu rozproudily vášnivé debaty, při nichž mu vytýkali zejména to, že je ve svých dvaceti příliš starý na roli středoškoláka. (sssssycak)

Související novinky

Dámské posily...

Dámské posily...

04.10.2010

...pro tři napjatě očekávané projekty. Především je tady Emma Stone (foto), jejíž hvězda prudce stoupá už od Zombielandu a nedávno si připsala na konto nečekaný hit Easy A. Teď se z ní stane učiněná… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno