Reklama

Reklama

VOD (1)

Kamarád taky rád... Kassie (Jennifer Aniston) je emancipovaná čtyřicítka se smyslem pro humor. Má kariéru, dobrého (byť poněkud neurotického a hypochondrického kamaráda) a sem tam nějakou známost. Biologické hodiny ale nemilosrdně tikají, a tak se Kassie rozhodne mít dítě. A to bez muže, jen s drobnou pomocí dárce spermatu. To se ale kamarádovi Wallymu (Jason Bateman) vůbec nelíbí a udělá záměnu. Pak se jejich cesty na sedm let rozejdou. Při jejich dalším setkání je už přítomen malý, okatý, lehce neurotický rozumbrada Sebastian (Thomas Robinson), který si s Wallym nejen velmi dobře rozumí, ale je mu i podobný. Hádejte, jak to dopadne? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (332)

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Od filmov tohto razenia sa nikdy nedajú čakať zázraky. Ale chce to až donebavolajúcu lenivosť a lemplizmus, aby vzniklo v rámci všeobecnej priemernosti romantických komédií niečo až tak podpremierné. Stačilo by dodržovať "osvedčené" postupy a mohlo to dopadnúť aspoň priemerne. Tu sa na to v zásade kašlalo, nacpali sa krásni herci, roztomilé dieťa, komický šéf, srdcervúce romantické pesničky počas nekonečných prestojov v metre a čupením do blba... A začalo sa variť z vody... A nie, čaj z toho nevznikol! ()

Terez.S 

všechny recenze uživatele

Předvídatelná a v celku prázdná romantika. Vážně přemýšlím nad tím, co se to v posledních letech s těmi "romantickými komediemi" děje? Buď se mi zdají čímdál horší, protože jsem "vyrostla" a dívám se na ně jinak (ale ještě jsem si na to nezvykla) a nebo opravdu horší jsou. Jennifer byla jako vždycky příjemná, Thomas Robinson v roli jejího syna byl rozkošný, ale celkově to ve mně nezanechalo nic. Ani jedna scéna se mi nevryla do paměti tak, že bych měla nutkání si ji pustit. Což se mi někdy stává i u průměrnějších filmů. Nemám z toho filmu špatný pocit. Nemám z něj totiž žádný. ()

Reklama

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá zápletka s idiot plotem, který ale není tak totálně v prdeli jako v některých jiných filmech. Takže si u toho člověk perfektně odpočine. Jason Bateman dokáže film utáhnout a to je dobře, jinak by to byla pořádná porce nepodstatného filmového materiálu. P.S. Klučina je také dost sympatický. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Slabe tri hvezdy. Jedna za vykon prcka Thomase Robinsona a dve za skveleho Jeffa Goldbluma. Jinak je to misty natahovane jak zvykacka prilepena k bote, Anistonova je klasicky nudna a Jason Bateman az na par gagu nepredvadi nic, co by stalo za zminku...proste misty se budete prvoplanove bavit, ale po vetsinu casu vas ceka nuda, nuda, nuda... ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Nečakane pohodové. Základná zápletka o "tajomstve, ktoré neviem, ako jej povedať" je dosť veľké klišé. Ale keďže tvorcovia natlačia na pílu romantiky ani humoru, je z toho ako-tak uveriteľný filmík. Chlapec Thomas Robinson tomu občas dodáva príchuť AKO NA VEC. Lenže medzi tímito dvoma filmami je kvalitatívny rozdiel minimálne v hodnote jednej hviezdičky... ()

Galerie (52)

Zajímavosti (11)

  • Natáčení proběhlo v New Yorku a tvůrci byli nadšeni tím, že se jim podařilo využít městských reálií, které nejsou tak úplně profláknuté. Točilo se na mnoha místech – v Soho, Upper Westside, Williamsburgu, v Central Parku, na Park Avenue, v Chelsea Piers, The Meatpacking District, Midtown Manhattan, v Queens. (Taninaca)

Reklama

Reklama