Reklama

Reklama

VOD (1)

Kamarád taky rád... Kassie (Jennifer Aniston) je emancipovaná čtyřicítka se smyslem pro humor. Má kariéru, dobrého (byť poněkud neurotického a hypochondrického kamaráda) a sem tam nějakou známost. Biologické hodiny ale nemilosrdně tikají, a tak se Kassie rozhodne mít dítě. A to bez muže, jen s drobnou pomocí dárce spermatu. To se ale kamarádovi Wallymu (Jason Bateman) vůbec nelíbí a udělá záměnu. Pak se jejich cesty na sedm let rozejdou. Při jejich dalším setkání je už přítomen malý, okatý, lehce neurotický rozumbrada Sebastian (Thomas Robinson), který si s Wallym nejen velmi dobře rozumí, ale je mu i podobný. Hádejte, jak to dopadne? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (332)

tom88 

všechny recenze uživatele

Ľahká americká, romatická záležitosť na oddych alebo ako uspávanka pre unavenejších. Ako komédia príliš nevýrazné, ako romanťák príliš dramatické. Ničnehovoriaci herci v hlavných úlohách. Odfláknuté po viacerých stránkach. Stopáž by mohla byť kratšia. Zápletka je celkom fajn, ale podobných filmov už bolo dosť. Veľmi nevýrazné, no konečne som videl po dlhšom čase Jeffa Goldbluma v niakom novšom filme. 44% ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Nadějný nápad, nadějný start, ale nakonec vše sklouzne do neuvěřitelného klišé. Naprosto předvídatelný průběh s haldou trapných scén, které jsou jako podle šablony béčkových romantických blábolů. Docela dobrý byl Jason Bateman, ale ostatní podali jen nevýrazný a průměrný výkon. Ukrutně nezajímavá a nezáživná záležitost, která vám v hlavě rozhodně neuvízne. 45% ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Parádna oddychovka. Thomas Robinson ako malý Sebastián bol absolútne perfektný - hlavne vtedy keď mu do toho sekundoval Jason Bateman, ktorému táto rola po dlhom čase naozaj sadla a v ktorej pôsobil neskutočne prirodzene. Dokonca aj Jennifer Aniston mala svoje svetlé momenty. Celý film je postavený na celkom vtipnej zápletke, ktorá môže pôsobiť prvoplánovo, ale osobne si myslím že tak nepôsobila. Dvojica režisérov z neskutočným jemnocitom porozprávali príbeh, ktorý je emotívne komplikovaný, príbehovo nenáročný, pritom nestráca nič zo svojej komiky a pred koncom je krásne dojímavý. Koniec v štýle amerických komédií a happyendovského pravidla troška rúca uveriteľnosť príbehu, ale zase na druhú stranu, inak by sme to ani nechceli. Veľmi som si tú hodinku aj pol užil a rozhodne sa jedná o film, ktorý aj keď nikdy nebude mať status najlepšej komédie, bude mať v mojej zbierke čestné miesto. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Jennifer Aniston mám ráda a filmy, v nichž vystupuje, mi vždy zajistily přinejmenším příjemný zážitek. Není to herečka, která by ztvárňovala náročné a propracované charaktery v syrových dramatech a ani nehraje ve filmech, které by měly nějak extra vysoké hodnocení. Jde převážně o průměrné romantické komedie, které mi však vždy způsobí úsměv na tváři, pobaví mě a jsou ideálními oddechovými snímky. Záměna patří mezi ně. Co na tom, že se jedná o stále stejné postupy, klišé či scénáře? I při tomto se může jednat o příjemný a nenáročný zážitek. Smíchu jsem zde nabyla hodně:) ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Ajajajaj...Romanticky ukroucená "komedie" s hrstkou (napočítal jsem tři) vtipných momentů, ňůďo scénářem, sexy Aniston (za ní výsledné dvě hvězdy v hodnocení), nic neříkajícím hudebním doprovodem a po dlouhé době dětským hereckým představitelem, otevírajíc kudlu v kapse, při každém jeho hereckém projevu! ()

Galerie (52)

Zajímavosti (11)

  • Aniston na DVD „prídavkoch“ prezradila, že Batemana pozná od svojich 25 rokov a producenti a režiséri zaznamenali ich dobrú chémiu pri spolupráci. (Arsenal83)

Reklama

Reklama