Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poměrně známý zahraniční pořad dorazil v době krize i k nám. Budete svědky snahy mnoha podnikatelů získat peníze na své originální projekty. Investory se tentokrát stali již finančně zabezpečení podnikatelé. Pan Tomio Okamura ještě před pár lety prodával popcorn a colu v Tokiu, nyní k nám vozí japonské zákazníky. Dalším příkladem je paní Dana Bérová, která se starala o majetek šlechtice Schwarzenberga. Každý se může přihlásit a pokusit se získat peníze na nové projekty, a televizní divák je svědkem, jak se bude žadatelům dařit. (RadimFišer)

(více)

Recenze (178)

maxxxim 

všechny recenze uživatele

Konečne niečo z TV produkcie čo nesie prvky reality a je zábavné aj bez podpory obscénnosti, krvilačnosti, či stupidity. Invencie uchádzačov o investičnú podporu kontra neoblomní investori, to je to, o čo tu beží. Výsledok je buď neľútostné vysmiatie , alebo trenice medzi investormi, ktorí prejavia záujem. Za originálny nápad, pohodovo strávených 42 minút, niekedy aj vtipné vyústenia udeľujem plný počet. Komerčné televízie by si mali zobrať príklad, ako sa robí zábavný a pritom reálny formát. ()

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Rozhodně zajímavý pořad. Asi nejvíc mě šokoval Marek Hlávka, který si přišel říct o 300 000,- na svojí cestovní kancelář Toy traveling (cestovka, jejímiž zákazníci jsou plyšáci). Což mi přišlo jako šílená hovadina, která pak k mému ještě většímu překvapení měla obrovský úspěch a peníze od investorů dostal. Neuvěřitelný, co všechno česká hlava dokáže vymyslet. Další velkou peckou je investor s přezdívkou "Mr. Sorry", který všechny ty chudáky, co si tak věřej opravdu tvrdě vypíská. ()

Reklama

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Pořad nebo soutěž, chcete-li, která je či byla opravdu na úrovni. Škoda jen, že skutečně málo nápadů co lidi přinesli bylo uskutečnitelných a které za něco stály a měli je dobře zpracované. Někdy se u toho člověk i docela pobavil, s čím dokázali lidi přijít a mysleli si, co kdyby náhodou. :-) Nedíval jsem se pravidelně, ale kdybych mohl, určitě bych nevynechal jediný díl. ()

Santek 

všechny recenze uživatele

Pořad se mi líbí. Ale nelíbí se mi, že vlastně podle těch investorů jsou všichni účastníci neschopné paka. Byly ochotni investovat jen do rozjetého produktu na němž je zisk 40 tisíc na kus. Já myslel, že ten pořád bude o ochotě investovat do dobrého nápadu. Ale bohužel je to o něčem jiném. Tak kdo pak jsou všichni ti úspěšní malí živnostníci a podnikatelé v ČR, když tedy nikdo nemá pořádný nápad hodný investice? >> Je docela sranda sledovat lidi, kteří jsou přesvědčeni, že jim nějaká kravina dokáže vydělat peníze. ()

R´Hell 

všechny recenze uživatele

Zprvu jsem dala čtyři hvězdy, teď jsem povýšila. Proč? Protože je tu konečně zábavný a chytrý pořád, tudíž na našich televizích nevídaný. Čtveřice investorů byla vybrána opravdu dobře, ví, co říkají a ještě k tomu baví. A potom ti vynálezci - zlaté české ručičky. Nakonec musím pochválit prostředí "Doupěte". Opravdu povedené. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (11)

  • Pořad vychází ze zahraničního televizního formátu, který odstartoval před jedenácti lety v Japonsku. (Olík)
  • Pětice investorů investovala ve 3. řadě do devíti projektů celkem 13 954 143 Kč. (skrblik007)
  • První úspěšná investice padla již v prvním díle první série, kdy napůl zainvestovali Ondřej Bartoš a Marta Nováková projekt rehabilitační matrace ve výši 1 200 000 Kč, který investorům přijel představit pan Břetislav Suška. (DexMASTER094)

Reklama

Reklama