Reklama

Reklama

Oni 2: Noční kořist

  • USA The Strangers: Prey at Night (více)
Trailer 2

Rodinu, která se na noc ubytuje v odlehlém kempu, navštíví tři maskovaní psychopati a podrobí je zkoušce až po ty nejzazší meze. (Vertical Entertainment)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (189)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tak debilní horor jsem už dlouho neviděl. Christina Hendricks absolutně bez zájmu, proto taky chcípla jako první a ani se tomu nebránila. Taťka co přežije s kůlem v břiše, ale píchnutí šroubováčkem ho odrovnalo ihned, no to máš za to, že necháváš holky samotné blbečku, synáček co nedokáže zastřelit někoho, kdo mu zabil mámu a místo toho brečí a uteče a ten frajer co bouchnul v autě a stal se z něj Ghost Rider tak ten mě hodně rozesmál. A takovýhle sračky pouštěj u nás v kinech to mě poser. Hvězda za celkem dobrou atmosféru, trochu krve a za super retro songy. "Proč to děláte ? A proč ne ?" SHIT. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Druhý díl se od prvního dílu zásadně liší svým tempem a moderním pojetím. V dobrém slova smyslu to myslím tak, že je zde pořád akce, přesouváme se i do jiných prostorů, rejža do nás pere jeden skvělej soundtrack za druhým, přichystal nám nečekané twisty a má to prostě náboj. Ve špatném slova smyslu to myslím tak, že se bohužel neobešel bez klišovitých momentů, dementních dialogů a ještě dementnějšího chování postav. Nicméně musím konstatovat, že ať jsem nádavala jak jsem nádavala, vždycky mou kyselost přebila nějaká super scéna a zavřela mi hubu. Musím silně vyzdvihnout scénu u bazénu, která mi ze všech úhlů pohledů zastavila dech. Pak je ale škoda, že v závěru se děje dost chujovin, což mi dojem zase malinko zkazilo. Když se ale ohlédnu zpět, měla jsem určitě lepší zážitek z dvojky, přes to, že hraje na poměrně známé struny. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Je Tamara doma? V jednom dnešnom komentári k tomuto filmu bolo napísané všetko, čo ho vystihuje. Je neporovnateľne lepší ako prvá časť, aj keď koniec je už trochu prehnaný. Herci podali sotva priemerné výkony ale absolutórium v tomto filme si zaslúži Adrian Johnston za výber piesní a za prechody medzi tématickou hudbou filmu a skvelými skladbami, ktoré spolu s dobrým dejom posunuli film Oni o stupienok vyššie. Napriek tomu, že sa spolu s autorom spomínaného komentára zhodneme aj v honotení tak ja predsa len pridám jednu hviezdičku navyše, aj keď ich málokedy pridávam za maličkosti. Ale tričko Ramones nepustí. 85%. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jednou takhle jako vždycky si sedli producenti na pivko a přemýšleli jaké pokračování by natočili. Žánr? No přeci horor. Není potřeba platit známé herce, záporáky schováme pod masky a navíc je to extrémně levné a prakticky vždy si na sebe nejen vydělá, ale hodí to slušný peníz do kapsy i tvůrcům. Druhý díl solidně průměrného Strangers je naprosto zbytečná podívaná, která dokáže děsit tak leda svou drzostí že vůbec vznikla a hlavně záporáci (jsou z masa a kostí) spoléhají nejvíc na to že se hlavní postavy neumějí prakticky bránit. Hlavní hrdinka je otravná natolik, že jsem si přál její skon už od 5. minuty. Rating R by bylo možné navíc ždímat o hodně více. Jediná vizuálně povedenější scéna je bazén. Další věcí je samotné ubytování v pofiderně vypadajícím kempu. Trojku už opravdu netočit. PS: Alespoň že je tady připomenuto solidní množství hitparádovek. 40% ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

„Proč to děláte? A proč ne?“ Odpověď jednoho z Nich na otázku, proč vraždí a zároveň i na to, proč byl tenhle film natočen. V prvním případě je to to jediné, co na snímku chválím a jedna věta věru není moc. V druhém případě bohužel smutná realita, kdy relativní úspěch nějakého hororu vybízí další a další „režisérské downy“ k rozšiřování daného universa. Příště to bude určitě Oni 3: Zrození zla, jak taky jinak. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (6)

  • Písnička, která hraje na začátku filmu, je „Kids in America“ od Kim Wilde. Ve scéně v koupelně hraje „Live It Up“ od Mental As Anything. Ve 43. minutě hraje „Night Moves“ od Marilyn Martin. Ve 47. minutě hraje „Cambodia“ od Kim Wilde. U bazénu hraje „Total Eclipse of the Heart“ od Bonnie Tyler. Závěrečná písnička je „Making Love Out Of Nothing At All“ od Air Supply. (Duoscop)
  • Celosvětová premiéra proběhla 7. března 2018 v Belgii. (Varan)
  • V pôvodnej verzii scenáru bola zakomponovaná postava Kristen McKay (Liv Tyler) z prvého filmu, ktorá mala byť hneď v úvodnej scéne zavraždená. (molcan2)

Reklama

Reklama