Reklama

Reklama

VOD (1)

Thea Clayhillová pracuje v malém vydavatelství jako sekretářka arogantního šéfa Jerryho Steinwalda. Ten ji pověřuje spoustou ponižujících úkolů, za každou drobnost ji peskuje a nakonec se ji rozhodne propustit. Dívka se však po smrti rodičů stará o mladší sestřičku Emmu a nemůže si dovolit o práci přijít. Aby si ji udržela, řekne Jerrymu, že je těhotná. Lež skutečně zabere a práce jí zůstane. Jenže teď musí vyřešit, co se svým "těhotenstvím", zejména když se informace rozkřikne a všichni se k ní začnou chovat hezky a pozorně. S pomocí kamarádky Lisy a umělého bříška předstírá úspěšně jiný stav a přitom horečně přemýšlí, jak ze zapeklité situace ven. Jerry musí načas odjet z města a firmu převezme jeho sympatický bratr Nick. Aby pro vydavatelství získal knihu Suzie Cavandishové, vezme s sebou na setkání se spisovatelkou Theu, která ji přesvědčí. Nick pak rozjede ve vydavatelství novou divizi, zaměřenou na rodinu, a chce Theu jmenovat editorkou. Navíc se mezi ní a Nickem začne rodit romantické pouto. Thea si nového života užívá tak opravdově, že se jeho součástí stane i její těhotenství. Emmě se to však nelíbí a snaží se sestru přimět, aby se ke lži přiznala. Nejprve náznaky, později přímo, a když nic nezabere, přistoupí k sabotážím. Thea se brání, ale pravda nakonec vyjde najevo. Bohužel v tu nejméně vhodnou chvíli. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (96)

castor 

všechny recenze uživatele

Člověk si uklidí, dokonce něco uvaří, nebo se u toho slušně připije. Nenáročná komedie s parametry televizního filmu na nedělní podvečer je pro takové příležitosti jako dělaná. Navíc, když v ní hraje stále talentovaná a snad už kapánek „rozumnější“ Lindsay Lohan.. Cílovou skupinu si najde i díky tomu, že je tak klišovitý a naivní, prostě ryze americký.. ale díky bohu až tak ne moc urážející divákovu inteligenci.. Mimochodem, celkem povedený plakát!! ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Filmová ňůďa jako blázen, nabízející zajímavý námět a naprosto klišovité zakončení, které by předpokládal kdejaký začínající filmový kojenec. L. Lohan není žádným překvapením a nedává filmu nijak na výjimečnosti. Naopak její sestra v podání B. Mendler je úžasným hereckým nosníkem a poctivě filmu zachraňuje dvě hvězdy, bez kterých, by "filmová těhule" putovala rovnou do pomyslného odpaďáku. ()

Reklama

unclejack 

všechny recenze uživatele

Práve ten film pozerám a môžem sa aj roztrhnúť , ale mne pripadá hlúpy. Tak za prvé , zápletka stojí za houby - fingované tehotenstvo - možno je originálna , ale jednoducho ma vôbec nedojme , a už vôbec nie rozosmeje to , ako si Lindsey Lohan hrá na budúcu mamku. Za druhé , neviem kam sa pobral akýkoľvek vtip. Za tretie , trápnych scén pri ktorých som v duchu preklínal deň , kedy Bridgit Mendler , ktorú som pri lemonade Mouth chválil , kývla na scenár tohto tu. Priznávam , nedopozerám to , to by ani nešlo , neviem , prečo tomu nechcem dať odpad , ale TENTO film na jednu hviezdičku prosto u mňa nemá. Zvlášť , ak som si pred chvíľou pridával do obľúbených Pianistu Romana Polanského. ()

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Lindsay Lohan je možná hezká holka (nebo alespoň byla v době nedávné) ale to že hraje většinou v takových filmech jí teda v kariéře feťačky moc nepomáhá. Prázdný film, který je opět založený na "nedorozumění/lhaní/výmluvách" hlavních aktérů, kteří jsou opět naprosto slepí, imbecilní a mentálně zaostalí, protože nepoznat že ta holka předstírá že je těhotná, je přinejmenším podivné. Přirovnal bych to k podobné situaci kdy holka předstírá že je kluk, nebo kluk předstírá že je holka a všichni kolem jsou slepí jak patrony. Snad by si to zasloužilo nějakou tu hvězdu za pár vtípků, ale žádný zázrak to není (nedokoukáno) Ehmmm..... jen takový dodatek :amíci jsou vážně idioti a tupci jakých není rovno, protože jen vypatlaná palice bez mozku, by naschvál shodila těhotnou ženu do bazénu. K tomu snad není co dodat. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Ještě před spuštěním mi bylo jasné, že to bude něco neúnosného a zbytečného. Jediný důvod, proč jsem nesmysl shlédl je samozřejmě Lindsay, která snad ani zklamat nemůžu. Určitě ne v roli, která je pro ní stvořená.1/2*. Druhou polovinu hvězdy dávám, sic nerad, tak za poměrně vydařený nápad a myšlenku. Jeho provedení nehodnotím z jasného důvodu. Nechci se zase začít vztekat. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (2)

  • Filmovalo sa v kalifornskom meste Los Angeles, Burbanku a Woodland Hills. (MikaelSVK)
  • Původně film jen pro kino distribuci, ale později povolený jako televizní film. (ČSFD)

Reklama

Reklama