Reklama

Reklama

Extrakt

  • Česko Výtažek (více)
Trailer 2

Hrdina americké komedie Joel (Jason Bateman) je vlastníkem firmy, která získává výtažky z rostlin. Zdá se, že už brzy vydělá slušné peníze, ale pak se na něho začne valit jedna katastrofa za druhou. Nejprve se jeden z jeho zaměstnanců nešťastnou náhodou vážně zraní, poté Joel zjistí, že s věrností jeho ženy je to na pováženou, další problémy se zaměstnanci na sebe také nenechají dlouho čekat, zvlášť když se na něho zaměří právník (Ben Affleck). A to vše znamená, že jeho plánovaný poklidný život je v ohrožení, takže je potřeba s tím něco udělat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (152)

SelfishMan 

všechny recenze uživatele

Jsem docela rád, že jsem se úplně nenechal těma 55% odradit a stejně se podíval, protože i přesto, že to není nabité fóry a vtipy nebo nadmíru originálním příběhem, působí film mile a jakoby ze života. Poměrně různorodá sestava postav (trošku exotů) a dobrých hereckých jmen...hlavně u mě zabodoval super sympatický trochu naivní podnikatel Jason Bateman, znuděná manželka Kristen Wiig, J.K. Simmons a trochu slabší ale stejně slušný feťák Affleck. Mila Kunis vypadala sice úchvatně, ale mnoho prostoru neměla a role zlodějky k ní...no nevím. Toho souseda bych asi už druhý den srazil na té příjezdové cestě tím bavorákem... Předpokládám, že víc než jednou film nikoho nepřitáhne, ale jako odpočinkový odpolední snímeček příjemné. 65% ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Komedie Mike Judge, která disponuje prvotřídním obsazením, ovšem to je tak jediné, co vám zůstane v hlavě. Narazíte na pár povedených fórků, na spoustu průměrných, ale jako celek je to příjemné. Na jedno shlédnutí ideální, ale víc nečekejte. Naopak, počítejte s tím, že víc, než postavu Bena Afflecka si pamatovat nebudete. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Jak praví jeden z Murphyho zákonů - když už se může něco pokazit, tak se to zaručeně pokazí. Stejný pocit má i Joel (Jason Bateman), majitel firmy na rostlinné extrakty, kde se těsně před jejím lukrativním prodejem stane závažná nehoda (jeden ze zaměstnanců přijde o polovinu toho, co dělá muže mužem) a rozhodne se s firmou soudit. V ten samý den Joel zjišťuje, že je mu jeho žena nevěrná (co na tom, že si nevěrníka sám objednal). A teď jak z toho všeho ven... ? Extrakt je typickou komedií na jedno podívání - nijak zvlášť nenadchne, ale taky nijak neurazí. Sice už diváka nenaláká, aby se na ni někdy podíval znovu (snad jen při obvyklých příležitostech - dlouhý let na druhou stranu zeměkoule či dlouhodobé uvázání na nemocniční lůžko), ale při prvním podívaní docela pobaví. Příběh je sice takový nijaký, ale spousta vedlejších linií pobaví mnohem víc než trable hlavního hrdiny (podobně upovídaného souseda určitě najdete i ve svém okolí, klebetavé ženské jsou nepochybně v každé firmě,atd). Po herecké stránce nic extra(kt), ale docela mne překvapilo, když jsem v závěrečných titulcích viděl jméno Bena Afflecka - ve filmu jsem si ho vůbec nevšiml :) ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Snímek by patrně chtěl být komedií, ale neudělal pro to naprosto nic, takže pobavení se nedočkáte ani náznakem. Spíš smutného rozboru jedné rodiny a firmy, které se dostaly do krize. Na psychologické drama je to ale zase příliš plytké. Film na mě zapůsobil jako totálně neambiciózní, jakoby tvůrcům nešlo o nic, než jak zaplácat čas. /5. 2. 15./ ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Vcelku sklamanie. Ako nie je to zlý film. Ale čakal som viac zábavy, viac vtipných situácií. Po komentoch som čakal viac od Afflecka. Nemám voči nemu predsudky ako mnohý. Napríklad daredevil mi prišiel ako dorbý film. Avšak tu ma Ben nepotešil. A vlastne nikto (možno až na Milu Kunis:-D). Priemer. Hrubý priemer. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Jako součást reklamní kampaně jezdil Ben Affleck na tour po různých městech. Začal ve Vancouveru 20. srpna 2009 a skončil 14. září v Los Angeles. (Cheeker)
  • Natáčení probíhalo převážně v americkém státě Kalifornie ve městě Santa Clarita v srpnu roku 2008. (Terva)

Reklama

Reklama