Reklama

Reklama

Jane Adlerová má tři dospělé děti, prosperující pekařství a přátelský vztah s bývalým manželem Jakem, kterému už odpustila, že ji před deseti lety podváděl s mladší ženou, se kterou se pak oženil. U příležitosti synovy promoce si ex-manželé spolu vyjdou na nevinnou večeři, která se po konzumaci většího množství vína a vzpomínkách na společné soužití změnila na vášnivý sex. Když Jane vystřízliví, uvědomí si jednu úžasnou věc. Právě se svým ex-manželem podvedla tu, s kterou jí byl nevěrný, když ještě byli manželé. O Jane má také zájem bytový architekt Adam, který pro ni navrhuje kuchyň. Protože ve válce a v lásce neplatí žádná pravidla, oba muži se rozhodnou o dámu svého srdce bojovat až do posledního dechu. To vyvolá řadu nečekaných situací, v nichž se ukáže, že ani pokročilejší věk neubírá nic na pošetilosti zamilovaných. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (475)

Reiniš 

všechny recenze uživatele

Meyersová de-facto vykrádá svoje Lepší pozdě nežli později a postihuje ji stejný syndrom, jako u nás M. Poledňákovou. Jakoby stačilo vzít slaboduchý příběh o tom, jak těžké je (pře)žít po rozvodu, tři herecká esa a fotogenické kulisy, celý film natáhnout na zbytečné dvě hodiny a úspěšný produkt pro ,,zoufalé manželky´´ nad čtyřicet je hotový. Pro nás ostatní, na které film evidentně není zaměřen, číhá pár laciných fórů (M. Streep kouřící marihuanu??), netradičně obsazený Steve Martin a několik předvídatelných klišé. Pro mě až příliš tuctové. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

I když zrovna nemusím Baldwina ani Martina - jedná se o příjemnou oddychovou vztahovou komedii, které vévodí Meryl Streep. Přestože snímek místy sklouzává k trapné klišoidní zábavě (nahý Baldwin před laptopem), dokáže být ten stařecký milenecký trojúhelník místy velice uvěřitelný, za což dávám režisérce plusové body a film doporučuji zhlédnout. ()

Reklama

eLeR 

všechny recenze uživatele

Tento film som mala veľmi dlho vo filmotéke, ale nakoniec som ho vymazala. Asi preto, že Baldwina neznášam. Nakoľko od nového roku som nebola schopná zapnúť iné médium ako TV, tak som odkázaná na ich vysielanie :-) a film som si pozrela. Človek od Meyers čaká niečo lepšie, lebo Nancy si nás totiž rozmaznala. Niektoré scény výborné, Meryl neskutočná herečka plus veľká sympaťáčka ... a ešte Krasinski to trošku zachraňoval. V konečnom dôsledku film celkom v pohode, ale neodpustím si : dabing ich syna, tak to bol totálny grc. ()

Ernia 

všechny recenze uživatele

Upozorňuju, že tenhle názor je jeden z těch nejneobjektivnějších na světě :D Zkrátka jakožto šílená fanynka Meryl Streep jsem nemohla dát 4*, které bych pravděpodobně jinak dala. Taky tím netvrdím že Alec B. je sexy (oh, spíš naopak) a nebo že ten konec už byl krapet ukecanější (ale i tak jsem si takový přála)a ještě pár drobností ..... ale zbytek prostě paráda!!! Dost rofloidní hlášky, výbuchy smíchu.. no a Meryl ♥ Ona je prostě úžasná, ........(milion superlativ)......., a jako zhulená neměla chybu :D Tak jak jsem se zasmála i IC jsem se už dlouho u žádné jiné komedie nenasmála. Wow. (btw první film, kde mi Steve Martin nepřišel ani nějak extra trapný) ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Zaľúbiť sa občas do svojej bývalej manželky, to sa občas stane. Osobne poznám taký prípad. Pre niekoho nepredstaviteľné, iný by o tom vedel uvažovať. Zdá sa to jednoduché? Nie, It´s complicated...M. Streep i A. Baldwin dali filmu to, čo potreboval najviac. Ľahkosť, nadhľad a jemný, nesilený humor. Film si hlavne u starších, životom skúšaných divákov, fanúšika určite nájde. Pre mňa to bola typická dilema, ktorú riešim veľmi často. Tri či štyri hviezdy? Nenudil som sa, zbehlo to, tak prečo nie tie slabšie štyri. 70%. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (18)

  • Interiér domu hlavnej hrdinky filmári vybudovali na obrovskom broadwayskom pódiu v Brooklyne. Jeho stavba a výber každého doplnku trvali niekoľko mesiacov. (pokerkiller)
  • Během natáčení scény ze závěru snímku, kdy Meryl Streep (Jane Adler) přijde za Alecem Baldwinem (Jake Adler) do kanceláře, museli filmaři kvůli odrazům odstranit veškerá skla ze dveří. Odlesky byly poté dodělány ve studiu. (Ernia)

Reklama

Reklama