Reklama

Reklama

Jane Adlerová má tři dospělé děti, prosperující pekařství a přátelský vztah s bývalým manželem Jakem, kterému už odpustila, že ji před deseti lety podváděl s mladší ženou, se kterou se pak oženil. U příležitosti synovy promoce si ex-manželé spolu vyjdou na nevinnou večeři, která se po konzumaci většího množství vína a vzpomínkách na společné soužití změnila na vášnivý sex. Když Jane vystřízliví, uvědomí si jednu úžasnou věc. Právě se svým ex-manželem podvedla tu, s kterou jí byl nevěrný, když ještě byli manželé. O Jane má také zájem bytový architekt Adam, který pro ni navrhuje kuchyň. Protože ve válce a v lásce neplatí žádná pravidla, oba muži se rozhodnou o dámu svého srdce bojovat až do posledního dechu. To vyvolá řadu nečekaných situací, v nichž se ukáže, že ani pokročilejší věk neubírá nic na pošetilosti zamilovaných. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (473)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $75miliónovTržby USA $112,735,375Tržby Celosvetovo $224,614,744Tržby za predaj DVD v USA $36,873,193 //počet predaných kusov 2,504,811║ Režisérku Nancy Meyers a je podmanivosť pre romantiku a nadhľad mám rád, ale každým ďalším filmom akoby strácala sily a len povrchne lízne dobre rozbehnutý námet, veru tuto až tak nehrá akoby malo, má to zopár dobrých scénok ale ako celok skoro nefungujúce až uspávankové. /45%/ ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Příjemná a sympatická romantická komedie někde na hranici středního a důchodového věku. Tam, kde se normálně pohybují herci do "třicítky" se tentokrát prohánějí herci, kterým není pod padesát. Příběh je jednoduchý a v podstatě je o tom jak starší žena dostane "na stará kolena" choutky a zaplete se se svým exmanželem, který jí před lety vyměnil za mladší verzi a do toho se do ní bláznivě zamiluje starší architekt, který jí vylepšuje dům. Škoda zbytečně přepálené stopáže a pár pomalejších částí jinak se jedná o povedenou romanci, která převážně díky hercům (stalé slušná Meryl Streep, tělem a celkovou podobou legrační Alec Baldwin a megasympaťák Steve Martin) a zajímavému příběhu potěší. ()

Reklama

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení! Ale může to vlastně v poslední době být překvapení, když v castingu figuruje jméno Meryl Streep? A opět vaří a opět to vypadá skvěle, stejně jako ona sama. Na první pohled mne mírně vyděsila stopáž, ale při sledování si to člověk ani na chvíli neuvědomí. Kromě Aleca Baldwina, který v poslední době zažívá renesanci své kariéry, stojí rozhodně za zmínku John Krasinski ve vedlejší roli. Scénky s ním jsou rozhodně jedny z nejpovedenějších v celém filmu. Steve Martin je možná trochu nevyužitý, ale i tak potěší. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

..asi by bylo nejlepší, dát tomu ještě šanci. Ani já nejsem proti..... Film o vztazích, vlastně o vztahu, těžící z obyčejných situací, které se mohou stát každému z nás. Takže nic moc. M.Streep není kuchařkou, ale cukrářkou. Stále je však stejně milá. Nebo ne? Záleží na vás. Ve 45. minutě se to začíná komplikovat. Nebo jde jen o vtipy pro padesátileté? 70. minuta – další komplikace, ale humor padesátníků mě nerajcuje. 90. minuta – tak se nám to zkomplikovalo. Hodina čtyřicet – je to fakt komplikovaný! Já tyhle vztahovky nemusím. Ani kdyby v nich hrál třeba D.Cooperfield. Je to však zajímavější, než český Líbáš jako bůh. Stejně ale zjistíme, že v 50ti nebudeme utíkat za přítelem, ale za svými dětmi. Pokud je tohle váš šálek čehokoliv, budete si vrnět blahem. Já mám ještě pár let čas! PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Madison 

všechny recenze uživatele

Mám rada Nancy Meyers. Nie, v porovnaní s inými režisérmi točiaci romantické malichernosti, ju priam zbožňujem. Nancy pozdvihla tento inak priemerný námet o téme nasiaknutej klišé "žena sa rozvedie - má depresie - vytriezvie - nájde lepšieho - ex začne žiarliť" a svojím svojským režisérskym prístupom a entuziazmom k danej látke, mu dodala šťavu a príchuť príjemnej americkej sentimentalitky, ktorá možno prinúti samotné žienky domáce stojace nad kypiacimi hrncami, zamyslieť sa nad svojím rutinným životom. Celý film som sa vynikajúco bavila na ústrednej dvojke Alec - Meryl, ktorí si to zjavne vychutnávali a aj v strednom veku dokázali vyťažiť zo seba maximum. Nancy, teším sa na ďalší film z tvojej dielne a pevne verím, že si vezmeš do tímu nestarnúcu Meryl :-) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (18)

  • Scény, ve kterých jsou Meryl Streep (Jane Adler) a Steve Martin (Adam) pod vlivem marihuany, se natáčely několik týdnů. Během této doby se oba protagonisté smáli tak často, až se režisérka Nancy Meyers obávala, zda nebude ve filmu smíchu příliš. (Ernia)
  • Proslýchá se, že ratingové ohodnocení R, tedy mládeži do 17 let přístupný jen v doprovodu rodičů, obdržel film od Motion Picture Association Of America především kvůli scéně s marihuanou. (Missa08)

Reklama

Reklama