Reklama

Reklama

Claire a Phil Fosterovi (Tina Fey a Steve Carell) jsou manželský pár žijící na předměstí, pachtící se realitou každodenního života. Aby jejich vztah neztratil šťávu, mají jednou týdně večer rande. Jenže i to se časem mění v pouhou rutinu. Jejich snaha znovu podnítit manželské jiskření je jednou zavede do módního bistra na Manhattanu, kde si neuváženě přivlastní cizí rezervaci. Bohužel se ukáže, že ona rezervace byla pro dvojici zlodějů. Díky náhodné záměně identit se tenhle obyčejný pár náhle ocitne uprostřed divoké honičky a prožije dobrodružství, které jen tak neskončí. Najednou si vzpomenou, proč se do sebe zamilovali a znovu zjistí, jak se báječně doplňují, což jim pomůže vypořádat se s bezskrupulózními gangstery, zkorumpovanými policajty i bláznivým taxikářem. Na tohle rande rozhodně nezapomenou a pokud dokážou bláznivou noc přežít, možná znovu objeví i vášeň vytrácející se z jejich manželství. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (303)

freddy 

všechny recenze uživatele

Jaká je pravděpodobnost, že se vydáte snad poprvé v životě do luxusní restaurace abyste vybočili z manželského stereotypu a zvrtne se to v boj o život? Jistě, ta pravděpodobnost je velmi nízká, ale jak nám ukazuje tento film, nikoliv nereálná. A jestli z toho vyváznete se zdravou kůží, to už potom záleží na mnoha faktorech. Například nakolik vhodně se jako manželská dvojice doplňujete, jak moc dokážete zachovat chladnou hlavu a vymyslet plán jak se z toho dostat, a v neposlední řadě jsou také důležité vaše kontakty. Když se pak sejde všechno vhodně dohromady, můžete téměř jistě doufat, že se za svítání vrátíte domů a manželský stereotyp bude pryč. Toto je úchvatná komedie, ktará mě ani na vteřinku nenudila, a u které jsem se velice často a hodně hlasitě smál. Bezesporu nejvtipnější zde byly scénka s taxíkem, která byla naprosto geniální, a potom scénka s Jamesem Francem a Milou Kunis, která neměla ani malinkatou chybičku. Když k tomu ještě připočtu hlavní hrdiny v podání Stevea Carella a Tiny Fey, kteří mě dokázali mnohokrát úžasně rozesmát, tak prostě musím říci, že tenhle film nemá chybu a zaslouží si plný počet, protože takhle úžasně jsem se už dlouho nepobavil. Je to za pět hvězd! ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Až nemorálně průměrné. Bez akce a šťávy, hlavní zápletka přestane táhnout po dvaceti minutách. Minimum vtipných scének, žádné hlášky, málo vtipu. Wahlberg jako největší hvězda filmu si odříkal šest vět a skončil. Chyba, zrovna jeho postava mohla s dějem něco provést. Zjevně hlavní scéna na diskotéce, až trapně nevtipná. Plus dávám za krátkou stopáž, pár vtipných vět a Wahlberga. 55% 19.07. 2010 ()

Reklama

oje 

všechny recenze uživatele

Od Date Night jsem si vzhledem k obsazení hodně sliboval a čekal pořádnej nášup zábavy. Dostal jsem bohužel ale jen průměr s hodně nízkou frekvencí fórků, které alespoň trochu pobavili. Zápletka měla nápad, ale žádný vývoj, a výsledkem je tak sice celkem milá, ale těžce rutinní jednohubka. Carellův potenciál trapného chlápka se nepodařilo příliš zužitkovat a mého oblíbeného komika mohl asi kdokoliv nahradit. Ústřední duo bych si rád zopakoval, ale v jiném scénáři. Podobnou akční komedií s Carrellem je Dostaňtě agenta Smarta. Alternativa: Get Smart. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Naprosto absurdní scénář, naprosto absurdní film...Ale stálo to za to! Film se sice nevyhne pár slabších momentů, ale celkově jich není moc. Honička Audi vs. Taxi jedním slovem ÚCHVATNÁ podívaná (tak dobře jsem se prostě už dlouho nezasmál) a následná scénka v klubu není o moc méně vtipná. GRATULUJI hlavním aktérům, jelikož to zahráli skvěle, a jak jsem zmiňoval - tak dlouho jako u výše zmiňovaných dvou scén jsem se ještě nezasmál! ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Dvě a půl hvězdy, protože Steve Carell a Tina Fey jsou sice dobří komici, ale i oni potřebují schopný scénář. Tenhle současný "tak ať improvizují klidně celý film, oni něco vtipného jistě vymyslí, když se to nepodařilo nám" trend se mi příliš nelíbí. Noční rande navíc režíroval specialista na nepodařené komedie Shawn Levy a jistě to byl jeho nápad, natočit přes polovinu filmu zběsile (a zbytečně) roztřesenou digitální kamerou. I přesto se ale vtipné momenty najdou - například to věčné vrážení do otevřených zásuvek, Carellovy narážky na Marka Wahlberga bez košile nebo opravdu originální (z celého snímku rozhodně nejoriginálnější) automobilová honička. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (9)

  • Napriek tomu, že Mark Wahlberg je počas celého svojho účinkovania minimálne oblečený, v titulkoch sa objavuje meno človeka, ktorý sa staral o jeho šatník. (erapo)
  • Pro režiséra Shawna Levyho byl film po snímcích série Noc v muzeu třetím po sobě jdoucím, který obsahoval slovo „Night“ v názvu. (Missa08)
  • Ve scéně, kdy se Tina Fey chystá do postele, má nasobě tričko Univerzity Viginia, kde gradovala v roce 1992. (HellFire)

Reklama

Reklama