Reklama

Reklama

Claire a Phil Fosterovi (Tina Fey a Steve Carell) jsou manželský pár žijící na předměstí, pachtící se realitou každodenního života. Aby jejich vztah neztratil šťávu, mají jednou týdně večer rande. Jenže i to se časem mění v pouhou rutinu. Jejich snaha znovu podnítit manželské jiskření je jednou zavede do módního bistra na Manhattanu, kde si neuváženě přivlastní cizí rezervaci. Bohužel se ukáže, že ona rezervace byla pro dvojici zlodějů. Díky náhodné záměně identit se tenhle obyčejný pár náhle ocitne uprostřed divoké honičky a prožije dobrodružství, které jen tak neskončí. Najednou si vzpomenou, proč se do sebe zamilovali a znovu zjistí, jak se báječně doplňují, což jim pomůže vypořádat se s bezskrupulózními gangstery, zkorumpovanými policajty i bláznivým taxikářem. Na tohle rande rozhodně nezapomenou a pokud dokážou bláznivou noc přežít, možná znovu objeví i vášeň vytrácející se z jejich manželství. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (303)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Aj z ošúchanej schémy sa dá za istých okolností vyžmýkať maximum. Vďaka dokonale komediálne zladenej dvojici Steve Carell a Tina Fey, rýchlo ubiehajúcim minútam, pútavej autonaháňačke a množstvu zaujímavo obsadených vedľajších rolí nad ktorými zaplesá nielen filmový divák (Mark Wahlberg ale jasne vedie) sa dá Date Night označiť za kvalitnú oddychovku. A pre tých, čo majú väčšie skúsenosti s Levyho tvorbou, môže ísť aj o jeho najlepší film. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddechovka s dobrým nápadem a ty se vždycky cení. Sice se to trošku pomaleji rozjíždí, ale to jenom proto abychom se pečlivě seznámili s manželi Fosterovými, mimochodem velmi sympatickým párem. Ten se Stevu Carellovi a Tině Fey opravdu povedl. Alespoň si pán a paní Fosterovi užili trošku toho nefalšovaného vzrůša. ()

Reklama

Popluh 

všechny recenze uživatele

Chemie mezi hlavní dvojicí funguje, Carell osvědčeného ňoumu čtyřicátníká zvládá s přehledem a Tina Fey je překvapivě sexy, cameo Wahlberga podařené a automobilová honička bez chyby. Film i díky krátké délce rychle utíká, i tak se ale nemůžu ubránit dojmu, že vyloženě vtipných gagů na hlasité zasmání zase tolik nenabízí. Pokud ale hledáte klasickou oddechovku na pozvednutí koutků která navíc uteče příjemným tempem, nemůžete s Date Night minout cíl. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Wow, tak já jsem se příjemně bavil. Začátek je sice slabší, než dojde na večerní rande. Pak už se jedná místy o svižnou akci, až překvapivě povedenou automobilovou honičku a sedl mi i jindy neoblíbený S. Carell. Možná se ještě z tématu dalo zajít do nějakých extrémnějších situací, ale i tak se toho odehrává hodně, a když poinu prvních čtvrt hodinku, tak jsem se ani vteřinu nenudil. Jo, já bych tohle rande hodnotil jako velmi vydařené... 70% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Steve Carell a Tina Fey mě tu nesmírně bavili a jako pár se k sobě skvěle hodili. Navíc ale má film ještě další pozitiva. V první řadě je to skutečnost, že jsou zde skvělí herci v důležitějších i méně důležitých rolích. Nechybí výborný humor a skvělé scény, kdy hlavně ty manželské jsou povedené a dovedou tnout do živého. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (9)

  • Keďže Mark Wahlberg je vo všetkých scénach od pol pása nahý, museli byť natočené veľmi starostlivo, aby nebolo vidno jeho tetovanie Boba Marleyho na ľavom ramene. (erapo)
  • Jméno klubu Peppermint Hippo je odkazem na epizodu 706 seriálu South Park, kde hlavní postavy hrají mladé detektivy. (HellFire)
  • Napriek tomu, že Mark Wahlberg je počas celého svojho účinkovania minimálne oblečený, v titulkoch sa objavuje meno človeka, ktorý sa staral o jeho šatník. (erapo)

Reklama

Reklama