Reklama

Reklama

Claire a Phil Fosterovi (Tina Fey a Steve Carell) jsou manželský pár žijící na předměstí, pachtící se realitou každodenního života. Aby jejich vztah neztratil šťávu, mají jednou týdně večer rande. Jenže i to se časem mění v pouhou rutinu. Jejich snaha znovu podnítit manželské jiskření je jednou zavede do módního bistra na Manhattanu, kde si neuváženě přivlastní cizí rezervaci. Bohužel se ukáže, že ona rezervace byla pro dvojici zlodějů. Díky náhodné záměně identit se tenhle obyčejný pár náhle ocitne uprostřed divoké honičky a prožije dobrodružství, které jen tak neskončí. Najednou si vzpomenou, proč se do sebe zamilovali a znovu zjistí, jak se báječně doplňují, což jim pomůže vypořádat se s bezskrupulózními gangstery, zkorumpovanými policajty i bláznivým taxikářem. Na tohle rande rozhodně nezapomenou a pokud dokážou bláznivou noc přežít, možná znovu objeví i vášeň vytrácející se z jejich manželství. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (303)

teutates 

všechny recenze uživatele

Chápem (snažím sa chápať no), že sa to páči "senilnejšiemu" (že Elizabeth:) publiku, ale ja som sa teda nezasmial skoro vôbec... neprišlo mi to nejak funny a Steve Carell má za sebou oveľa lepšie role, kde nepôsobil taak... neviem Date Night mi vôbec nesadlo. Osobne? sklamanie, avšak dalo sa to čakať, keď v pozadí stojí sám S.Levy... 5/10 "Špionážni manželia v akcii", dúfam, že nebude pokračovanie... ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Až nemorálně průměrné. Bez akce a šťávy, hlavní zápletka přestane táhnout po dvaceti minutách. Minimum vtipných scének, žádné hlášky, málo vtipu. Wahlberg jako největší hvězda filmu si odříkal šest vět a skončil. Chyba, zrovna jeho postava mohla s dějem něco provést. Zjevně hlavní scéna na diskotéce, až trapně nevtipná. Plus dávám za krátkou stopáž, pár vtipných vět a Wahlberga. 55% 19.07. 2010 ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Po hodně dlouhé době jsem si film zopáknul a ukázalo se, že jsem ho svého času poněkud nadhodnotil. Pokud mě dnes na snímku něco rozhodně nezklamalo, bylo to obsazení. Příběh mi už dnes ale připadal naivně nablblý, u většiny vtipných momentů jsem se nedokázal smát a ve chvílích, kdy se oba hlavní hrdinové pouštěli do analýz svého vztahu, jsem se dokonce nudil. Situaci naštěstí zachraňovali Taste a Whippit, lví podíl na obou hvězdičkách pak mělo chybějící tričko Holbrooka Granta (tady jsem se fakt bavil). Dokážu si představit, že by mohlo jít o zábavnou komedii, jen by to chtělo víc zapracovat na scénáři. / Poučení: Chceš mít klidný a pohodový život? Používej antikoncepci. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Wow, tak já jsem se příjemně bavil. Začátek je sice slabší, než dojde na večerní rande. Pak už se jedná místy o svižnou akci, až překvapivě povedenou automobilovou honičku a sedl mi i jindy neoblíbený S. Carell. Možná se ještě z tématu dalo zajít do nějakých extrémnějších situací, ale i tak se toho odehrává hodně, a když poinu prvních čtvrt hodinku, tak jsem se ani vteřinu nenudil. Jo, já bych tohle rande hodnotil jako velmi vydařené... 70% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (9)

  • Keďže Mark Wahlberg je vo všetkých scénach od pol pása nahý, museli byť natočené veľmi starostlivo, aby nebolo vidno jeho tetovanie Boba Marleyho na ľavom ramene. (erapo)
  • Ve scéně, kdy se Tina Fey chystá do postele, má nasobě tričko Univerzity Viginia, kde gradovala v roce 1992. (HellFire)
  • Natanya je ve skutečnosti jméno jednoho izraelského jména, nejedná se o běžné izraelské jméno pro ženu. (HellFire)

Reklama

Reklama