Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Boj mezi kočkami a psy byl, je a bude věčnou součástí tohoto světa. Prohnaná Kitty, zlá kočka bez chlupů, bývalá špiónka organizace MŇAU, ale zašla příliš daleko. Má v plánu uvést do provozu ďábelské zařízení, které pojmenovala Volání divočiny. To vyšle speciální zvuk a poblázní všechny psy na celém světě. Ti napadnou své pány a skončí v útulku, ne-li hůř. Tváří v tvář této hrozbě se kočky a psi snad poprvé v dějinách spojí proti společnému nepříteli. Podaří se jim zachránit sebe - a své milované lidi - před globální kočičí katastrofou? Připravte se na akční komedii, ve které budou chlupy lítat! (TV Nova)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (106)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Svého času mně ty sebepatetičtější americké rodinné filmy se zvířecími hrdiny vůbec nevadily a po zdařilém prvním dílu jsem i tak trochu dychtil po pokračování. Toho jsem se naštěstí dočkal a přestože bych si jej dneska nepustil ani pod vlivem alkoholu a nebudu ohrožovat mozkové buňky ani jednou mých dětí takovýmito filmy, v našem dětství zase nebylo tolik z čeho vybírat a v rámci toho se dvojice komedií Jako kočky a psi dá řadit mezi ten koukatelný obsah. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jednička byla celkem stravitelná dětská jednohubka, která místy překvapila dobrými nápady a pobavila i dospělého. Dvojka už bohužel takové štěstí neměla a spadá tak do kategorie podprůměrné zábavy, u které se už pobaví jenom ty děti, kterým aspoň zbyla ty roztomilá zvířátka. Jinak tady toho totiž moc není. Tvůrci se sice snažili sem tam hodit nějaký ten filmový odkaz, ale kromě úvodního songu každý z nich vyznívá na prázdno a nezasměje se u něj ani jedna skupina.40% ()

Reklama

tufr 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch klasickej filmů pro děti s pár vtipama, který v kině spíše ocení jejich rodiče. Perfektní nárážky na Jamese Bonda(agent Lazenby a Jaws a originální dabing v podání Rogera Moora) a na mlčení jehňátek spolu s Sherlockem Holmesem. Rozhodně jsem nezešílel a nezbláznil se po zkouknutí,ale nadšení taky projevuju jinak. Pro dětí doporučuji.Rozhodně lepší jak G-Force. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Pradávnou válku mezi kočky a psy naruší společný nepřítel - bývalá agentka kočičí tajné organizace, Kitty Galore. Ta se rozhodla, že ovládne svět pomocí odpuzovače psů, který přes satelit vyšle signál do všech lidských zařízení. Po jejích stopách se vydává bývalý policejní pes Diggs, psí tajný agent Butch, kočičí agentka Catherine a holubí bonzák - a jen společně mohou prohnanou Kitty zastavit ... Zvířecí komedie jsou většinou kapku infantilní, ale také většinou docela zábavné. Jen se to nesmí přepísknout, pak už jsou víc trapné než zábavné. A pokračování Koček a psů balancuje na této tenké hranici, ale povětšinou se pohybuje ve sférách trapnosti (od srdce jsem se zasmál asi jen jednou nebo dvakrát). A i kdyby skoro celý film docela šel, trapný závěr s kolotočem všemu nasadil korunu. Mno nic, třeba příště to bude lepší.. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Podprůměrné pokračování celkem průměrného filmu. První film jsem ve své době docela oceňoval, dnes jej však již nevyhledávám. Druhý film mě již nechal zcela chladným. Nejen, že záporák je nevýrazný a nudný. Nudný a nevýrazný je i hlavní hrdina. Tohle je prostě ten typ zbytečného pokračování ušitého horkou jehlou. Pokud to vidělo scénář, tak jen vzdáleně při průletu kolem psího útulku. Na počítačové efekty bylo zřejmě méně peněz, což odpovídá koncepci celého snímku i kvalitě hrajících herců. Jako kočky a psi tím pro mě definitivně končí. 45% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

  • Některé postavy tu jsou ještě z prvního dílu Jako kočky a psi (2001). Jsou to Butch (učitel Loua, později Dixe), Lou (agent začátečník, později velitel psí rozjetky), Zvoneček (padouch), Peek (pes přes techniku), Sam (rádoby profi agent v terénu) a Calico (pomocník Zvonečka, později Kitty). (LindaKola)
  • Je možné všimnout si, že bílý kocour Zvoneček má na obličeji masku Hanibala Lectera. (fiLLthe3DD)
  • Jméno kočky Kitty Galore je připomínkou "bondovky" Goldfinger (1962), kde se bondgirl jmenovala Pussy Galore (Honor Blackman). Šéf kočičí tajné služby se jmenuje Lazenby po představiteli agenta 007 Georgi Lazenbym. (ČSFD)

Reklama

Reklama