Reklama

Reklama

VOD (1)

Rodina, která to opravdu potřebuje, se dočká překvapivě rychlé renovace svého bydlení. Pokud se ovšem tým návrhářů vydrží alespoň chvíli nehádat... (TV Nova)

Recenze (290)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

A zase díky předsudkům vůči Američanům to odnese zrovna celkem dobrý pořad. Podle mě by něco takového mělo fungovat i u nás, protože to, s jakým nadšením se tým vrhá do každé stavby domu je až srdcervoucí. Vždycky se těším hlavně na výsledek:) Zkrátka unikátní projekt, kam se hrabe "Jak se staví sen". Každopádně by si člověk měl uvědomit, že tu nejde o kameru, režii, scéná ř(no a,že křičí Panebože-vy byste neječeli?) a podobné věci, ale o ty lidi a pomoc,která se jim dostane:-)Jste jen banda pokrytců,která si hraje na kritiky.... ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Několik designerů pouze řekne, co kde a jak, pak naženou dalších 50 pracantů, kteří opravdu něco dělají a jde se konečně něco dělat. Pár záběrů na návrháře, kde zvednou kladivo a přiloží ruku k dílu, aby se neřeklo, že nic nedělají. Pak se to pěkně staví a nakonec tu máme "barák snů". Z větší části ty úpravy byly vskutku povedené, nicméně je to všechno tak vyumělkované jako kdyby danou rodinu navštívila armáda spásy. Ve finále dorazí rodina a spustí se smršť emocí : Oh my god, oh jesus, oh maria... ()

Reklama

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

K tomuto pořadu zachovávám neutrální postoj. S některými díly nesouhlasím, naopak některé jsou více než prospěšné. Přijde mi, že někdy je hodně zbytečné bourat téměř až luxusní barák, aby se mohl postavit ještě honosnější. Ale na druhou stranu nikomu to neškodí, tak proč ne. Ale myslím si, že peníze by se daly využít i jinak, aby to té rodině prospělo. Když už teda chtějí pomáhat, mělo by se tak dít na správném místě. 50% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Hraje to možná až moc na city a je tam strašně cítít ten americký patriotismus což v naší kultuře působí hrozně. Jenže jiná země jiný mrav a tak je to. Pořad je zábavný a dojemný zároven. nejvíc se mě líbí, že se pomáhá těm , kteří to potřebují, samozřejmě by to někteří potřebovali víc, ale nejde vyhovět všem. Mě na tom nejvíc fascinuje jak dokáží, za týden udělat komplet nový barák a se zbouráním starýho. Ano nemají tam jako u nás klasický cihlový domy, ale i tak, mě překvapuje,jak si s tím poradí a když vidim jaká armáda nadšenců a dělníků na tom s radostí a zadarmo maká. Si říkám, jak rychle by to asi šlo u nás. Jen se divím, že se tam v takovém počtu nepomlátí a navzájem se nepletou a ví co má kdo dělat. Ukazuje se , když jsou peníze a nadšení jde lecos. ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Předpokládám, že součástí dodávky každého toho papundeklového >zázraku< je i set čerstvého papírového spodního prádla a tuna lubrikačního gelu pro každou celou tu boží rodinu, přizvukující kvanta šašků nevyjímaje... Jinak je to celé jeden vykalkulovaný na nejnižší pudy zaměřený nevkusný hnus! Docela by mě i zajímaly další >osudy< takto náhlým >štěstím< postižených rodin... °-/ - - - P.S. Jo, vypadá to, že jsem cynigická bezcitná zlá televizní zrůda... - - - Pi.Ss. Make Over, Not Craft! - - - - - (Sledováno se znechucením náhodně nahodile v marná nedělní rána na prímakůlový tévé, hodnocení 774., komentář zde po obzvláště odporném dílu se slepým autistickým smradem /promiň chlapče, já vím, že Ty za nic nemůžeš.../ jako sedmdesátý - 24.4.2011) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • V některých případech se stalo, že rodiny, kterým byl dům přestaven, jej pak prodaly. Některé dokonce nový dům zastavily, aby si jím financovaly podnikání. Kvůli tomu řada rodin o dům přišla, protože nedokázaly utáhnout vyšší náklady na bydlení, nebo byly zabaveny v exekuci. (NiaWolf)
  • Skupina OAR (... Of Revolution) zpívá ústřední písně. (ČSFD)
  • Televize ABC dostávala tisíce dopisů od rodin, které by se rády zúčastnily, avšak musí splňovat dvě kritéria. Za prvé si pomoc zasloužit a přestavbu opravdu potřebovat a za druhé nějak přispívat místní komunitě. (konvax)

Reklama

Reklama