Reklama

Reklama

Past

  • Česko Případ Stone (více)
Trailer 2

Jack Mabry, vězeňský kurátor, počítá dny, kdy odejde do důchodu. Dříve však musí ještě přezkoumat případ Geralda „Stonea“ Creesona, který je ve vězení za vraždu svých prarodičů – smrt upálením. Nyní se blíží doba, kdy by mohl být podmínečně propuštěn, a Stone potřebuje přesvědčit Jacka, že se změnil… Jeho záměry ovlivnit Jackovo rozhodnutí mají však závažný a neočekávaný efekt na ně oba. Tenká linie mezi padouchem a právníkem se nebezpečně zužuje. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (158)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nám i Éda s Bobíkem Přicházejí s deštěm. Smutné. Mám chuť uvázat jim ten Kámen kolem krku a hodit zpět do té esoterické žumpy, odkud jej vytáhli. U takového lovení perel ze sviních žaludků jsem měl opět chuť kreslit kosočtverce a jen tak, z nudy, zmlátit děti. Dalo se to se zatnutými zuby vydržet do chvíle, než do tohoto koktejlu podivných depresí a rádoby religiózně-psychologických žvástů osvícený autor namixoval ztopořené pěticentimetrové bradavky paní Jovovičové. To bylo natolik ekelhaft, že to ze mě vysálo zbytky testosteronu a naděje na zlepšení. Nikdy by mě nenapadlo, že jednou budu muset odstřelit i Édu, ale co je moč, to je moč. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je teda fatalni prohra. Jen kroutim hlavou nad tim, jak se Curranovi povedlo docilit, ze Robert De Niro, Edward Norton i Milla Jovovich, ktere mam vsechny rad (2 z nich jsem mel dokonce v topce), dokazal v ramci tohohle kousku transformovat na tak otravne a nesympaticke herce a z celeho filmu zplodit tak neuveritelne unylou a nudnou zalezitost? Jeho predchozi The Painted Veil se mi libil, ale tohle je proste uplne totalni fail. A ten radoby nakrapnuty Nortonuv hlas me vytacel non-stop k nepricetnosti! 2/10 ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Povedzme, že som pochopil zámer a cieľ,to o čom to malo byť. Ale o čom to skutočne bolo??? Čudný guláš, v ktorom sa strácajú aj tie občasné "chutné príchute" a výsledkom je len amorfná hmota. Keby som hodnotil DeNira len v posledných filmoch, tak zodpovedá štandardnému priemernému hercovi, nie "legende". Jeho (tak isto Nortonova) obhajoba môže byť len tá, že sami veľmi nevedeli ako postavy uchopiť a ako ich hrať (kvôli zlému scenáru a réžii). Tie ** sú skutočne zhovievavé... ()

HOCKEYKA 

všechny recenze uživatele

Je to jeden z tých nízkopotenciálnych filmov,ktoré mi nedali vôbec nič,alebo len veľmi málo.Vyznačuje sa prostoduchou zápletkou,ľahko predvídateľným dejom,plytkým myšlienkovým základom a triviálnym záverom,ponechávajúcim všetko na diváka.Pozitívne hodnotenie si zaslúžia len Norton a De Niro,ktorí vrámci svojich oklieštených možností uhrali slušnú remízu a svojimi výkonmi priviedli film aspoň k akej-takej pozerateľnosti.To ostatné skuočne nestojí za reč a za druhé pozretie už vôbec nie.Slabých 30%. ()

dormouse 

všechny recenze uživatele

Příběh dvou manželských páru, jejichž osudy se střetnou a do jejichž životů nám reřisér poskytuje jen velmi sporý náhled, ponechávající velký prostor pro otázky a dohady. Film nechává opravdu hodně na divákovi, jak se s ním popere, kam jednotlivé postavy zařadí. Ale ani v realitě nemáme návod na vhled do cizích životů, mnohdy ani do svého. Téma víry to celé rámuje, obrazy postav křiví a deformuje. První dojem byl-ti američani jsou ale blázni. Druhý dojem-nejsme snad všichni blázni? Není to zrovna divácky vděčný snímek, snad režiséra potěší, že v našich vodách našel (doslova) pár nadšených diváků. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (7)

  • Snímek se natáčel v Michiganu, scény z vězení v Michigan Correctional Facility a v Blackman Township. [Zdroj: Svět filmu] (Nons3nse)
  • Jednoho dne se na place objevila zfetovaná fanynka Roberta De Nira, které se podařilo dostat přes ochranku a De Nira obtěžovat. Natáčení se kvůli ní muselo přerušit a žena skončila v místní nemocnici. Není známo, zda byla odsouzena. [Zdroj: Svět filmu] (Krouťák)

Související novinky

Superhvězdné novinky

Superhvězdné novinky

27.04.2009

DiCaprio, Norton, Washington, Jolie. Bez zbytečných řečí se vrhněme na jejich nové projekty. Leova produkční společnost Appian Way už před časem zakoupila práva na bestseller Joshe Bazella Beat the… (více)

Reklama

Reklama