Reklama

Reklama

Romantická komedie vypráví příběh zajímavého mladého muže, který vždy žil tak trochu schován ve své vlastní ulitě. Jednoho dne se setká s krásnou kosmopolitní mladou ženou, která mu ukáže okolní svět v těch nejkrásnějších barvách... Láska může být riskantní, matoucí a plná nedorozumění, tedy pokud nejste Adam (Hugh Dancy), který žije jaksi skrytý před nástrahami okolního světa. Jenže potom potká svou novou sousedku Beth (Rose Byrneová), která ho vytáhne z bezpečí jeho ulity. Každá akce má však nějaké následky, v tomto případě velmi neočekávané, dojemné a veselé. Jejich neuvěřitelný vztah ukazuje, že i lidé ze dvou naprosto odlišných světů mohou být spojeni mimořádným poutem. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Tento film mě dostal. Dávám mu něco mezi 4 a 5 *. Pro mě to byl příval emocí a zároveň námětů na zamyšlení. Herci byli skvělí a především se mi líbil netypický konec, za to velké plus, že film nespadl do filmů s nálepkou happy ending. I když v jistém slova smyslu měl film šťastný konec, ale ne takový, jaký by se běžně čekal. Těším se, až se na film zase někdy v budoucnu podívám. Jo a Hugh Dancy zahrál člověka s Aspergerovým syndomem vážně velmi dobře. ()

Terez.S 

všechny recenze uživatele

Ten film je v podstatě na tři hvězdičky. Je trošku plochý, jakoby nešel do "hloubky", ale zároveň herci v hlavních rolích jsou neuvěřitelně sympatičtí, soundtrack je příjemný a hlavně - moc mě zaujal konec. Možná se nějak podobně dal očekávat už od začátku, al e myslím, že byl moc vkusný a přijatelný. Proto nakonec dávám hvězdičky čtyři. ()

Reklama

nikoletkaa 

všechny recenze uživatele

Já jsem si v poslední době udělala naprosto hrozný zlozvyk. K puštěnému filmu mám otevřený internetový prohlížeč s asi dalšími 10 záložkami. No a tak se stává, že, ačkoli mě film baví sebevíc, film minimalizuji, proklikávám se záložkami a film vnímám jen tak naoko. Ale u Adama jsem si to nemohla dovolit. Nebylo tam snad ani jedno tzv. hluché místo a já měla obavy, že když se podívám jen na sekundu jinam, přijdu o něco důležitého v ději. Tak jsem se vydržela dívat celých 95 minut na jednoho neuvěřitelně zajímavého kluka a jednu neuvěřitelně zajímavou slečnu. Celou dobu přemýšlíte, jak to s nimi skončí a jak byste se asi zachovali vy, kdyby jste se zamilovali do někoho, od koho v podstatě nevíte, co čekat. Já jim fandila, ale... S koncem jsem byla navýsost spokojená. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Úsměvné, smutné, hezké, milé, dramatické × ničím nové. Chlapec, mající sociální poruchu se seznámí s jednou slečnou. Vše je nové, krásné. Do toho se ale začínají plést rodinné problémy a unavenost z komunikace s chlapcem. Následuje rozchod a o rok později se mají všichni zase dobře, i když nejsou spolu. Tak nějak bych to shrnula. Herecké výkony naprosto podařené, oba hlavní hrdinové maximálně sympatičtí, představitel Adama k tomu všemu hrál opravdu roztomile. Film, který dá pohodu a klid. ..zajímavé vsuvky o vesmíru a dalekohledech.. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Adam ... zdá se, že ho nelze nemilovat - ale ani milovat ... trvale. A není to kvůli jeho diagnóze. Nevím, jestli by VE SKUTEČNOSTI zvolil právě ten způsob mytí oken, jaký předvedl ... netuším, jestli by se dokázal přestěhovat do Kalifornie ... a už vůbec si netroufám odhadnout, jestli by zvládl i LÁSKU - jestli by vztah mezi ním a Beth měl šanci. V podstatě na něj nemám vyhraněný názor: Cítím k němu sympatie, ale zdráhám se mu uvěřit - myslím, že se pokouší mě vydírat … i když si přitom počíná nesměle a neobratně. Nenápadně mě opřádá nitkami vyprávění, aby mě obelstil … jeho příběh je přitom příliš křehký - nebo spíš labilní … na to, aby se na jeho základech dalo vystavět něco trvalého, něco OPRAVDOVÉHO ... 3,5* ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama