Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anděl s cigaretou, plechovkou piva a solidně pučícím panděrem? Přesně tak - a navíc s křídly! Archanděl Michael se v podobě obtloustlého hromotluka s velice zemitými způsoby vydal na Zemi, aby tu pomohl dvěma skeptickým duším najít ztracenou cestu - k sobě, ke smíchu a především k lásce. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Scientológ John Travolta je príšerný herec. Fakt otrasný. Nedokáže presvedčivo stvárniť žiadnu postavu. Jedine geniálny režisér Quentin Tarantino z neho vydoloval bravúrny výkon, keď ho obsadil do úlohy Vincenta Vegu vo filme Pulp Fiction. Inak sú všetky Travoltove herecké snahy úplne márne. Ani v komédii "Michael" neprekročil svoj tieň. Mal zahrať podivného nekonvenčného anjela, ale bohužiaľ to zasa všetko pokafral. Mohol to byť celkom zábavný film, keby bol titulnú úlohu stvárnil niekto iný. ** ()

plechulka 

všechny recenze uživatele

Jak velmi mi Travolta vadil v časech Horečky sobotní noci, tak jsem si oblíbila jeho postarší a tlustější image už v PULP FICTION - prostě mi připadá, že je ten chlápek nad věcí a dovede si ze sebe a ze svého dřívějšího já dělat šoufky (viz téměř v každém filmu taneční scény..... myslím, že být v tomhle filmu v daném baru, taky bych si "šoupla křápem" s Michaelem!) ()

Reklama

natalanka 

všechny recenze uživatele

Travolto seš dobrý. Tak takového anděla jsem si ani ve snu nepředstavovala a ejhle !!!!!, ten anděl má tak obrovské kouzlo, že se do něj téměř zamilujete. Ten pupek, ty trendy a žváro v hubě, já šla do kolen. Opravdu vázne scénář, ale ráda to odpustím už jen pro ty záběry s Michaelem. Jeho "BOJ !!!!" s býkem na pastvině. Opravdu jsem se dokonale bavila. A Travolta tady zase záááářííí. Je to prostě anděl :-)) ()

marcek 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že příběh není nadprůměrný, vedlejší herci vás taky nijak nepřekvapí, ale když jsem poprvé videl obtloustlého, chlupateho a zarostleho Johnyho Travoltu coby anděla, jak si jde ze schodů jenom v trenkách pro pivo a cigaretou v puse, tak jsem proste nemohl jinak nez ohodnotit maximalnim poctem hvezd ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Johny Travolta jako nadpozemský stroj na nekonečné požívání tuny cukru s deodorantem sušenek balící ženy na počkání. Andělský to život nemít cukrovku, rakovinu, AIDS či zničený život rozvodem. Tančící scéna v baru je díky charismatickému herci s pohybovým nadáním nezapomenutelná, bohužel toť vše. Zamilovanou, rozhněžněnou, procítěnou, slzící MacDowell už jsem viděl a nic víc nenabízí. 45% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama