Reklama

Reklama

Megažralok vs. obří chobotnice

  • USA Mega Shark vs. Giant Octopus
Trailer

Obsahy(1)

Za nešťastných okolností jsou rozmrazeni dva obrovští tvorové, kteří zůstali v ledu z dávných dob. Již tehdy bojovali o vládu nad mořským světem a nyní v tom pokračují. Avšak nebojují jen spolu, ale každým svým krokem ničí lidstvo a zabíjí spoustu nevinných obětí. Skupinka vědců se rozhodne proti nim bojovat a zachránit tak lidstvo před obrovskou hrozbou. Otázkou pro ně však zůstává, jak zabít obřího Megalodona a ještě většího Octopuse. (m@rz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (296)

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Od filmu s názvem Mega Shark vs. Giant Octopus bych očekával větší počet scén s těmito monstry, než sotva ubohou čtvrthodinku, která je jinak obklobena neskutečně nezajímavým rádobyvědeckým balastem (špatně odehraným a ještě nešťastněji natočeným v rádobymoderním pojetí s probleskujícími prostřihy do další scény). Potěšil jen coolózní Lorenzo "vím, že hraju ve sračce a nebojím se z toho i ze sebe udělat srandu" Lamas v úloze vojenského popichovače nabubřelých vědců, ani on se však po vzoru monster dlouho v záběru nezdrží. ()

Reklama

swamp odpad!

všechny recenze uživatele

Dávám odpad! Přesto doporučuji tento brak zhlédnout. V roli Emmy MacNeil neznámá nepornoherečka (přestože se tak tváří, obléká i hraje) Deborah Gibson, v roli Seijiho Shimada Asiat, který tomu jejímu výstřihu zkrátka neodolal, Vic Chao. Všechny pak přehrává všem známý Lorenzo Lamas, psanec, který loví psance (rozuměj: žraloka a chobotnici). Stupidita střídá stupiditu, vizuální efekty byste si doma v garáži udělali o mnoho lepší, logický vývoj děje neexistuje a k tomu všemu - ty feromony. :D ()

Bakllazaan 

všechny recenze uživatele

Nejsem lháč. Ona šerifova hvězda je za Lamase a jeho badass charakter a za to, jak mě snímek bavil. Ano - nedává většinu času smysl. Ano - je zde tisíc střihů se světlým podsvícením, a ano - kdyby se zde záběry neopakovaly měl by film poloviční stopáž, ale takovou legraci si při transformerech 2 neužijete. To je prostě sr..ka. (Beware všichni před produkcí ASYLUM!!!!) 10% ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Za sebe jsem nanejvýš spokojen. :) Mega Shark vs. Giant Octopus je samozřejmě Asylum SKRZ NA SKRZ. Zároveň dává ale příležitost využít totální béčkovost Asyláků v té největší možné koncentraci a výsledný tvar je tak vlastně čirou esencí toho "nejlepšího" co studio kdy vytvořilo. Absolutně imbecilní efekty (v ostrém protikladu s několika záběry mydlících se monster, které jsou imho velmi OK), herecké výkony až na nečekaně slušnou Deborah víceméně pod bodem mrazu (Lorenzo nezklamal :), opakování záběrů (a také herců) dohnané am absurdum (ten Holly shit chlapík z letadla má ve filmu 4 (!!!) role), nelogické trhliny na každém kroku (Megalodon dosáhne rychlosti zvuku a pak nesežere pitomej batyskaf? JOO!), výprava zoufalá (odkdy se ponorky řídí joystickem? :)) a na závěr absolutně nefunkční romantická linie u které se budete opravdu řezat smíchy (a možná je to dokonce i záměr). Přihlédneme-li navíc k faktu, že na film nepadá stín v podobě přiživování se na žádném ze současných blockbusterů, máme tady co do zábavnosti nejlepší Asylum EVER. No a když si navíc zavzpomínáme na klasické naivní japonské monster horory, které měly stejně hloupé scénáře a obludy se od těch asyláckých lišily jen tím, že nebyly okatě digitální, ale okatě gumové... Snad těch mých 5 pochopíte ;) P.S.Jsem normální. Vážně.. V rámci možností.. Ale Asylem se už nějakou dobu prokousávám a náramně si to užíám... It rises!! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (8)

  • Niektoré digitálne sekvencie súboja žraloka a chobotnice sú použité opakovane. Vidieť to napríklad vtedy, keď žralok odhryzne chobotnici jedno z chápadiel, no v ďalších záberoch ich má všetky, len preto, aby jej zakrátko žralok to isté chápadlo znovu odhryzol. (ČSFD)
  • Asylum se nestydí za svou podporu prezidenta Baracka Obamy a v každém jejich filmu je alespoň jedna jeho fotka. Zde to je nálepka na zadním blatníku auta irského vědce. (PRobin)
  • Prúdové lietadlo v jednej scéne je Boeing 747 so štyrmi motormi. Keď však lietadlo stiahne žralok pod hladinu, jedná sa o iný typ lietadla s dvoma motormi. (ČSFD)

Reklama

Reklama