Reklama

Reklama

Megažralok vs. obří chobotnice

  • USA Mega Shark vs. Giant Octopus
Trailer

Obsahy(1)

Za nešťastných okolností jsou rozmrazeni dva obrovští tvorové, kteří zůstali v ledu z dávných dob. Již tehdy bojovali o vládu nad mořským světem a nyní v tom pokračují. Avšak nebojují jen spolu, ale každým svým krokem ničí lidstvo a zabíjí spoustu nevinných obětí. Skupinka vědců se rozhodne proti nim bojovat a zachránit tak lidstvo před obrovskou hrozbou. Otázkou pro ně však zůstává, jak zabít obřího Megalodona a ještě většího Octopuse. (m@rz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (296)

AlfaNumerO odpad!

všechny recenze uživatele

Co je lepší než tento film: strhávání strupů cizím lidem, strhávání strupů sobě, pád z 18 metrů koulema na stojan od vlajky, řezání ucha rozpáleným nožem, zajíždění skalpelem pod lůžko nehtu, vrtání ruční vrtačkou do stehna nohy či jiného libovolného údu, housenka lezoucí z penisu mající chloupky obrácené po směru výlezu, vánoční stromeček zaražený v pr*eli (a jeho následné vytahování), pád z letadla na dětskou prolízačku, setkání s laserem ala resident evil, čtení tohoto šíleného komentáře, herecké výkony v tomto filmu (to jsem hodně přehnal), Lorenzo Lamas v Odpadlíkovi. 1% ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Je to strašná sračka, ale ten název a plakát jsou tak bomba, že jsem neodolal. Plusovej bodík za to, že megažralok opravdu sežere letadlo a dokonce i Golden Gate :D Chobotnice zase vydává super zvuk a ta jejich závěrečná debilní bitka mě pobavila. Jenže ten film je opravdu nepopsatelně špatný. Hned v úvodu, tam nevim proč havaruje vrtulník. Pak tam je herečka, která si hlavní roli asi vysloužila tím, že celýmu štábu hulí dicky. Půl hodiny se tam dohadujou s jakymsi vědcem přičemž obraz furt bliká do černobíla a ozývá se tdžžžž a to ne v akčních scénách, ale třeba když tam seděj a pijou čaj. Lorenzo Lamas přijde až po 31 minutách (!!!!!!!!) a vůbec se s žádnou potvorou nepopere pod vodou, nebo tak něco. Jen tam řiká hlášky a je docela dobrej. Nejvíc mě ale dorazil tajnej vědeckej výzkum skládající se z přelejvání barevnejch vodiček ze zkumavky do zkumavky. No prostě sračka s hypershitovníma trikama a záběry, které se opakují neustále dokola. Třeba žralok chobotnici ukousne chapadlo, ale ta ho potom zase má a on jí ho ukousne znova zrcadlově, jako že je to jiný atd. ()

Reklama

Rakosnicek77 odpad!

všechny recenze uživatele

Lorenzo Lamas a jeho další gigantická sračka, kterou poctil nás hladové diváky! Dovolím si ale poznamenat, že radši bych tím hladem chcípl, než bych byl nucen koukat se na takovédle zhovadilosti, kterýma tento slavný Odpadlík zásobuje filmový svět! Za tohle by měli všichni zúčastnění být nemilosrdně sežrání touhle garážovou chobotnicí! :-) To byla ale zase debilní ptákovina! Proč já na to vždycky koukám!? ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo niečo úžasné. Nielenže supídne a prerastavé vraj prehistorické zvery skáču po absolútne nepožívateľných veciach, ako sú ropné plošiny, lietadlá, lode a ponorky, ale oni idú dokonca proti sebe. Námorníctvo s protipancierovými strelami je bezradné, však keď im velia kapitáni s inteligenciou 4ročného dieťaťa. Preto sú povolaný skrachovaný profesor, podobný Japončík a nadržaná dakedy šudentka. Keďze je nadržaná pochopí, že asi aj zvieratká sú nadržané tak vymyslí svetielkujúci elixír lásky, aby si to zvieratká rozdali medzi sebou. O opakovaných záberoch, či bojovej ponorke s ovládaním na joystick radšej pomlčím. Pomlčím aj nad lamou, hmm vlastne Lamasom. Odpad, pri ktorom upadnete do kómy. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Nečudoval by som sa, ak by rozpočet Asylumu stál na financiách od ľudí, čo si chcú zahrať vo filme. Iná možnosť ma proste nenapadá. Prečo by inak stále zaberali ten komparz? Stále a na dlhé zábery v detaile. A prečo by zas a znovu pridávali nové postavy, ktoré si odohrajú svoj štek a zasa zmiznú. A dvojníci!! Okrem fakeového Bryana Cranstona v jednej z hlavných úloh, ešte napodobenina Petera Coyotea a v tej istej scéne človek, o ktorom som si dobré tri minúty myslel že je to Michael Ironside! A Lamasov come back :) A nesympatická treťotriedna pornoherečka, spolu s tým japoncom tvoriaca neuznalý, avšak jedinečný, najNEsympatickejší filmový pár vôbec. Toľko k obsadeniu. Ďalej klasické ukradnuté zábery z prírodopisných dokumentov, žiadna dramaturgia (kostýmy?rekvizity? Asylum!), opakované zábery, dokonca aj tá hláška - zas a opäť - tá hláška, ako ešte furt nie sme pripravení... Trash treba hodnotiť srdcom. A tento mi k nemu neprirástol, pretože je tak neskonale debilný a vážne sa tváriaci, až je to nuda a aj keď si odmyslím fakt, že to asi úplne vážne myslené nebolo (a že som pár krát dostal prudký záchvat smiechu), furt je to len 90 minútové nezaujímavé naťahovanie jednej jedinej scény. Scény ako sa parta magorov, u niekoho v pivnici, hrá že sú v ponorke, že sú vedci a honia príšery. Výsmech ()

Galerie (10)

Zajímavosti (8)

  • Prúdové lietadlo v jednej scéne je Boeing 747 so štyrmi motormi. Keď však lietadlo stiahne žralok pod hladinu, jedná sa o iný typ lietadla s dvoma motormi. (ČSFD)
  • První film od Asylum, který existuje také v divadelní podobě. (StrYke)
  • Rychlostního rekordu dosáhla ponorka třídy Alfa, a to až 74 kilometrů za hodinu. Přibližná žralokova rychlost 9 km/h by tak nestačilo k dostihnutí ani běžného podvodního plavidla. (ČSFD)

Reklama

Reklama