Reklama

Reklama

Megažralok vs. obří chobotnice

  • USA Mega Shark vs. Giant Octopus
Trailer

Obsahy(1)

Za nešťastných okolností jsou rozmrazeni dva obrovští tvorové, kteří zůstali v ledu z dávných dob. Již tehdy bojovali o vládu nad mořským světem a nyní v tom pokračují. Avšak nebojují jen spolu, ale každým svým krokem ničí lidstvo a zabíjí spoustu nevinných obětí. Skupinka vědců se rozhodne proti nim bojovat a zachránit tak lidstvo před obrovskou hrozbou. Otázkou pro ně však zůstává, jak zabít obřího Megalodona a ještě většího Octopuse. (m@rz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (296)

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Viem si predstaviť pohovory v The Asylum štúdiu. Trvajú možno pár minút. Scenáristi musia pred touto, už dnes klasickou produkčnou spoločnosťou stáť rady. ,,Veď oni berú každú sračku!,, kričia si. Herci, stačí pár zabudnutých polohviezd, ktorý budú pracovať, len aby boli opäť na obrazovkách. Bez toho by sa utápali v alkohole a erotickom rauši. Na triky im stačí jeden počítač s jednoduchým operačným systémom, spraviť doslova pár záberov, ktoré sa potom budú dookola opakovať po celý film. No a nakoniec spraviť propagačné materiály a booklety lepšie, ako samotný snímok a máme tu kokot!nu jak remeň. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Ale, pár triků tam bylo - když žralok překousl loď, sežral letadlo, překousl most v San Franciscu - chobotnice napadla vrtnou plošinu........Zas tak katastrofické to nebylo. A navíc, docela slušné dialogy. Snad jen to, že Lorenzo Lamas, přesto že má ještě vlasy a culík, je stará vražda!Kaliformské pobřeží je terorizováno dvěmi prehistorickými nestvůrami. Ty navíc spolu bojují o dominantní postavení v moři. Film je další projekt společnosti Asylum. Hlavní role jsou dány hvězdičce pop music Debbie Gibson a známému herci béčkových filmů Lorenzo Lamasovi. ()

Reklama

vorheese odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle fïlm podle mě vzniknul tak, že v Asylum nejdřív za pár tisíc vyrobily na počítačích trailer a pak ho dali spolu s dvaceti dolary režisérovi, ať dotočí zbylých 88 minut stopáže. Výsledek: Všechny počítočové efekty jsou v traileru a zbytek filmu tvoří efetky s papírovými modely a herci v ed-woodovských kulisách. ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Pokud by se kvality filmu měřily podle zábavností, tohle by byla špica, protože jsem se bavil královsky u těch šulinských efektů, logicky haprující na negativní sinusoidě a neuvěřitelných hereckých výkonům, kterým vévodí herecká mimika hlavní herečky, jejího japonského milence, chlápka, co řídí loď, a očividně se mu chce na záchod, ale protože kvůli těm dvou bojujícím bestiím nemůže, tak se naštve a na všechny vytáhne pistoli. Ponorka se řítí a nikdo ji neřídí. A už vůbec nikomu to nevadí. ()

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Kultovní! Žralok, který silně připomíná gumovou kachničku a chobotnice, jež je k nerozeznání od pánského ochlupení. Animace, pilíře filmu, mají stoprocentně silné základy v Duke Nukem 3D a dvě scény mi vyrazily dech - našel jsem ho až po třech dnech, jak pije na můj účet v baru. P.S.: Viděno po 1 litru červeného vína, 3 pivech, 1 vodce, 4 zelených a 1 absintu... Pravá "Odmatela" ()

Galerie (10)

Zajímavosti (8)

  • První film od Asylum, který existuje také v divadelní podobě. (StrYke)
  • Rychlostního rekordu dosáhla ponorka třídy Alfa, a to až 74 kilometrů za hodinu. Přibližná žralokova rychlost 9 km/h by tak nestačilo k dostihnutí ani běžného podvodního plavidla. (ČSFD)
  • V úvode filmu sledujeme kladivohlavé žraloky a ďalšie tropické a subtropické druhy. Žiaden z nich nežije v chladných vodách Arktídy, v ktorej sa úvod odohráva. (ČSFD)

Reklama

Reklama