Reklama

Reklama

Megažralok vs. obří chobotnice

  • USA Mega Shark vs. Giant Octopus
Trailer

Obsahy(1)

Za nešťastných okolností jsou rozmrazeni dva obrovští tvorové, kteří zůstali v ledu z dávných dob. Již tehdy bojovali o vládu nad mořským světem a nyní v tom pokračují. Avšak nebojují jen spolu, ale každým svým krokem ničí lidstvo a zabíjí spoustu nevinných obětí. Skupinka vědců se rozhodne proti nim bojovat a zachránit tak lidstvo před obrovskou hrozbou. Otázkou pro ně však zůstává, jak zabít obřího Megalodona a ještě většího Octopuse. (m@rz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (295)

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Ne. To nejde. Při dobré vůli, co jsem měl, jsem tomu chtěl dát alespoň půl hodiny. Nedal. Deset minut a už jsem brečel. V éře 3D technologií, Motion Capture a telenovel kvalitnějších než kdejaký kinofilm, to prostě nejde sledovat. Žralok, který zlikviduje letící letadlo se dá překousnout (tedy ta pasáž, ne letadlo), ale tak jak je to natočený, to se překousnout prostě nedá. Konec, vypínám, vyhazuju. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Od filmu s názvem Mega Shark vs. Giant Octopus bych očekával větší počet scén s těmito monstry, než sotva ubohou čtvrthodinku, která je jinak obklobena neskutečně nezajímavým rádobyvědeckým balastem (špatně odehraným a ještě nešťastněji natočeným v rádobymoderním pojetí s probleskujícími prostřihy do další scény). Potěšil jen coolózní Lorenzo "vím, že hraju ve sračce a nebojím se z toho i ze sebe udělat srandu" Lamas v úloze vojenského popichovače nabubřelých vědců, ani on se však po vzoru monster dlouho v záběru nezdrží. ()

Reklama

swamp odpad!

všechny recenze uživatele

Dávám odpad! Přesto doporučuji tento brak zhlédnout. V roli Emmy MacNeil neznámá nepornoherečka (přestože se tak tváří, obléká i hraje) Deborah Gibson, v roli Seijiho Shimada Asiat, který tomu jejímu výstřihu zkrátka neodolal, Vic Chao. Všechny pak přehrává všem známý Lorenzo Lamas, psanec, který loví psance (rozuměj: žraloka a chobotnici). Stupidita střídá stupiditu, vizuální efekty byste si doma v garáži udělali o mnoho lepší, logický vývoj děje neexistuje a k tomu všemu - ty feromony. :D ()

RasputincZ odpad!

všechny recenze uživatele

Tento brak proslavila scéna, kdy obrovský žralok doslova sejme letící letadlo. Zní to bizarně a bizarně to díky šíleným efektům i vypadá, ale nejsmutnější na tom je, že za těch 90 minut utrpení a nudy stojí právě jen ta scéna, takže pokud si o tomto filmu chcete udělat obrázek bez újmy na zdraví, doporučuji na youtube vyhledat pouze tu jednu scénu a absolutně o nic nepřijdete. Zbytek filmu nelze hodnotit jinak než odpad. Celý film působí spíš jako výsměch a nikdo Megažralok vs obří chobotnice snad ani nemůže brát vážně ( doufám, že ani tvůrci ne), protože je to sračka na entou. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (8)

  • Rychlostního rekordu dosáhla ponorka třídy Alfa, a to až 74 kilometrů za hodinu. Přibližná žralokova rychlost 9 km/h by tak nestačilo k dostihnutí ani běžného podvodního plavidla. (ČSFD)
  • Prúdové lietadlo v jednej scéne je Boeing 747 so štyrmi motormi. Keď však lietadlo stiahne žralok pod hladinu, jedná sa o iný typ lietadla s dvoma motormi. (ČSFD)
  • Niektoré digitálne sekvencie súboja žraloka a chobotnice sú použité opakovane. Vidieť to napríklad vtedy, keď žralok odhryzne chobotnici jedno z chápadiel, no v ďalších záberoch ich má všetky, len preto, aby jej zakrátko žralok to isté chápadlo znovu odhryzol. (ČSFD)

Reklama

Reklama