Reklama

Reklama

Megažralok vs. obří chobotnice

  • USA Mega Shark vs. Giant Octopus
Trailer

Obsahy(1)

Za nešťastných okolností jsou rozmrazeni dva obrovští tvorové, kteří zůstali v ledu z dávných dob. Již tehdy bojovali o vládu nad mořským světem a nyní v tom pokračují. Avšak nebojují jen spolu, ale každým svým krokem ničí lidstvo a zabíjí spoustu nevinných obětí. Skupinka vědců se rozhodne proti nim bojovat a zachránit tak lidstvo před obrovskou hrozbou. Otázkou pro ně však zůstává, jak zabít obřího Megalodona a ještě většího Octopuse. (m@rz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (296)

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Pokud by se kvality filmu měřily podle zábavností, tohle by byla špica, protože jsem se bavil královsky u těch šulinských efektů, logicky haprující na negativní sinusoidě a neuvěřitelných hereckých výkonům, kterým vévodí herecká mimika hlavní herečky, jejího japonského milence, chlápka, co řídí loď, a očividně se mu chce na záchod, ale protože kvůli těm dvou bojujícím bestiím nemůže, tak se naštve a na všechny vytáhne pistoli. Ponorka se řítí a nikdo ji neřídí. A už vůbec nikomu to nevadí. ()

Bakllazaan 

všechny recenze uživatele

Nejsem lháč. Ona šerifova hvězda je za Lamase a jeho badass charakter a za to, jak mě snímek bavil. Ano - nedává většinu času smysl. Ano - je zde tisíc střihů se světlým podsvícením, a ano - kdyby se zde záběry neopakovaly měl by film poloviční stopáž, ale takovou legraci si při transformerech 2 neužijete. To je prostě sr..ka. (Beware všichni před produkcí ASYLUM!!!!) 10% ()

Reklama

Ruut 

všechny recenze uživatele

Roztomilé. Děj naprosto nedává smysl a jsou tam krkolomné, na sebe nenavazující, prostřihy, jako v nejlepších kouscích mistra Wooda juniora - např. laboratorní vědec, který vymyslí ehm protilék na přerostlíky, se pak stane také vojákem a velitelem ponorky. Škoda, že je to zároveń relativně zručně nasnímané a herci skoro nepřehrávají - mohla to být lahůdka. Ovšem i tak scény jako když obržralok vyskočí z moře a zakousne ve vzduchu Boieng (!!) a za chvíli si to hryže zase pro změnu do mostu, jsou k nezaplacení. 70%. ()

Ivuse odpad!

všechny recenze uživatele

................no jsem stále v šoku. Zatím jsem nezažila horší film. Takovou idiotinu, jako tohle jsem v životě neviděla. Celý film jsem se snažila pochopit aspoň jeden dialog, co mezi sebou všichni vedli.... no dialogy, spíš mi to přišlo jako monology, ktaré pak byly nahodile spojené do dialogů :-D..... nějak se mi nechce věřit, že je to z roku 2009. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Ale, pár triků tam bylo - když žralok překousl loď, sežral letadlo, překousl most v San Franciscu - chobotnice napadla vrtnou plošinu........Zas tak katastrofické to nebylo. A navíc, docela slušné dialogy. Snad jen to, že Lorenzo Lamas, přesto že má ještě vlasy a culík, je stará vražda!Kaliformské pobřeží je terorizováno dvěmi prehistorickými nestvůrami. Ty navíc spolu bojují o dominantní postavení v moři. Film je další projekt společnosti Asylum. Hlavní role jsou dány hvězdičce pop music Debbie Gibson a známému herci béčkových filmů Lorenzo Lamasovi. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (8)

  • Niektoré digitálne sekvencie súboja žraloka a chobotnice sú použité opakovane. Vidieť to napríklad vtedy, keď žralok odhryzne chobotnici jedno z chápadiel, no v ďalších záberoch ich má všetky, len preto, aby jej zakrátko žralok to isté chápadlo znovu odhryzol. (ČSFD)
  • Rychlostního rekordu dosáhla ponorka třídy Alfa, a to až 74 kilometrů za hodinu. Přibližná žralokova rychlost 9 km/h by tak nestačilo k dostihnutí ani běžného podvodního plavidla. (ČSFD)
  • Asylum se nestydí za svou podporu prezidenta Baracka Obamy a v každém jejich filmu je alespoň jedna jeho fotka. Zde to je nálepka na zadním blatníku auta irského vědce. (PRobin)

Reklama

Reklama