Reklama

Reklama

Megažralok vs. obří chobotnice

  • USA Mega Shark vs. Giant Octopus
Trailer

Obsahy(1)

Za nešťastných okolností jsou rozmrazeni dva obrovští tvorové, kteří zůstali v ledu z dávných dob. Již tehdy bojovali o vládu nad mořským světem a nyní v tom pokračují. Avšak nebojují jen spolu, ale každým svým krokem ničí lidstvo a zabíjí spoustu nevinných obětí. Skupinka vědců se rozhodne proti nim bojovat a zachránit tak lidstvo před obrovskou hrozbou. Otázkou pro ně však zůstává, jak zabít obřího Megalodona a ještě většího Octopuse. (m@rz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (296)

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Film to je naozaj dementný. Samotné monštrá ni sú spravené veľmi zle, dá sa na ne v pohode pozerať, no vidíme ich dosť málo. Hlavne chobotnicu, o tej ak keby to ani nebolo. Potom tu máme partiu postáv, ktoré snáď ani nebduem komentovať. Posadiť také blondínu za ponorku, je fakt opovážlivosť (nie že by nebola pekná)... 30%. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Kvůli zhruba třem scénám to stojí za to. Zbytek filmu tvoří taková ta klišé, která spíše serou než pobaví. Tu scénu s letadlem jsem si musel ale pro jistotu přehrát několikrát za sebou, nevím, jestli je úžasnější samotné zpracování téhle situace, nebo vůbec ten nápad, případně ta skvělá bezprostřední reakce toho nešťastníka přímo v letadle. Nechápu, proč takovéhle filmy dávají rovnou na dvd nebo video, když by to bylo stokrát lepší v kině. A fandil jsem samozřejmě Velkému Cthulhu. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

už jen ten název,si zasloužil moji pozornost!klasické,tupé,laciné déčko,které se pokouší nalákat na lorenza,,loosera´´lamase.nulový herci,nulový scénář ale prostě vidět žraloka jak spolkne golden gate!nebo vyskočí tisíc kilometrů do nebe a sežere letadlo!prostě to sem se tak nařechtal,že tu jednu maličkatou hvězdíčku dám.celkově bych řek,tak no 1,25% :-DDDDDDD teď už jen chybí pokračování jako třeba mega veverka vs. obří voříšek :-D nebo respektivě 3díl mega jelen vs. obří automobil :-DDDDDDD ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

4.12.2010 ~ Asylum zklamali :( Většina jejich filmů je tak trapných, až jsou zábavné ve své blbosti. Megažralok vs. obří chobotnice splňuje všechno, bohužel až na tu zábavnost. Zůstává jen trapná pachuť. ~ Zábavné úděsnosti Megapirani tohle nesahá ani po špínu pod nehty. Tohle je už jenom debilní. ~ Vojenský pilot s brýlemi z trhu létající ve vypůjčené helikoptéře kdesi u polárního kruhu je na tajné misi za vypuštěním nějakého tajného sonaru. Ve stejnou chvíli na stejném místě je ve své malé ponorce sličná vědkyně zkoumající tání ledovců a pohyb velryb. Armádní sonar ale trochu zahází s ponorkou a okolím a při té příležitosti se odlomí velký kus ledovce. Během pár vteřin je venku Megalodon a nějaká prehistorická obří chobotnice. Zvířátka nejsou vůbec zmrzlá, okamžitě po vyloupnutí se z ledu čile plavou vstříc potravě. A v mořích pak potápí ponorky a lodě a letadla(!!!) a tak. ~ Vědkyně si vezme na pomoc bývalého mariňáka a paleontologa a ještě se k tomu připlete nějaký Japončík, co se do vědkyně šíleně zamiluje podle scénáře během deseti vteřin a tak. Trojice je posléze vyzvána armádou k pomoci za zničením těchto dvou prehistorických zrůd a nakonec to zcela nečekaně dobře dopadne. ~ Dialogy imbecilitou nešetří, zato se šetřilo na rozpočtu, protože efekty jsou ještě horší než u Pirani. Většinu rozpočtu asi shrábl Lorenzo Lamas, který zde nadále rozvíjí svoji kariéru totálně brakového herce. I ostatní postavy má na svědomí armáda tupoňů, co se k filmu dostali slibem teplé večeře. Neumí to hrát, neumí to mluvit, scénář pitomý, efekty nulové, brakové nápady žádné. V příštím prehistorickém sci-fi z díly Asylumu se tak můžeme těšit na Megažraloka, který si to rozdá s Krokosaurem. Snad to bude alespoň stejně vtipně ubohé jako Piraňa a ne jen ubohé, jako první bitva Megažraloka. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Je to strašná sračka, ale ten název a plakát jsou tak bomba, že jsem neodolal. Plusovej bodík za to, že megažralok opravdu sežere letadlo a dokonce i Golden Gate :D Chobotnice zase vydává super zvuk a ta jejich závěrečná debilní bitka mě pobavila. Jenže ten film je opravdu nepopsatelně špatný. Hned v úvodu, tam nevim proč havaruje vrtulník. Pak tam je herečka, která si hlavní roli asi vysloužila tím, že celýmu štábu hulí dicky. Půl hodiny se tam dohadujou s jakymsi vědcem přičemž obraz furt bliká do černobíla a ozývá se tdžžžž a to ne v akčních scénách, ale třeba když tam seděj a pijou čaj. Lorenzo Lamas přijde až po 31 minutách (!!!!!!!!) a vůbec se s žádnou potvorou nepopere pod vodou, nebo tak něco. Jen tam řiká hlášky a je docela dobrej. Nejvíc mě ale dorazil tajnej vědeckej výzkum skládající se z přelejvání barevnejch vodiček ze zkumavky do zkumavky. No prostě sračka s hypershitovníma trikama a záběry, které se opakují neustále dokola. Třeba žralok chobotnici ukousne chapadlo, ale ta ho potom zase má a on jí ho ukousne znova zrcadlově, jako že je to jiný atd. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (8)

  • Rychlostního rekordu dosáhla ponorka třídy Alfa, a to až 74 kilometrů za hodinu. Přibližná žralokova rychlost 9 km/h by tak nestačilo k dostihnutí ani běžného podvodního plavidla. (ČSFD)
  • Vedci vo filme tvrdia, že žralok patrí k druhu megalodon. Tento druh žraloka však dorastal len do dĺžky okolo 20 metrov. V jednej scéne však žralok zaútočí na Boeing 747. Toto lietadlo má dĺžku zhruba 70 metrov a žralok je ešte omnoho dlhší. O fakte, že do úst sa mu zmestí jadrová ponorka, ani netreba hovoriť. (ČSFD)
  • První film od Asylum, který existuje také v divadelní podobě. (StrYke)

Reklama

Reklama