Reklama

Reklama

Mrtvý bod

(seriál)
Z natáčení  - Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2015–2020), 71 h (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Martin Gero

Hrají:

Sullivan Stapleton, Jaimie Alexander, Audrey Esparza, Ashley Johnson, Rob Brown, Luke Mitchell, Ennis Esmer, Ukweli Roach, Michelle Hurd (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(100)

Na newyorském Times Square se najde taška, ve které je živá mladá žena, jejíž tělo je pokryto záhadným tetováním. Vůbec nemá ponětí, kdo je, odkud přichází a jak se tam dostala. Agent FBI Kurt Weller, jehož jméno má vytetované na zádech, byl díky tomu k případu povolán. Začíná se domnívat, že každé tetování je vodítkem ke zločinům, které bude třeba vypátrat. S každým vyřešeným případem se agenti dostávají blíž k identitě záhadné krásky, kterou prozatím pojmenovali Jane Doe (neznámá). (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Z natáčení  - Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton

Recenze (117)

Deyw 

všechny recenze uživatele

zatim dobry jako svina..bavi me ta potetovana dcerka i kurt, akon taky dobrej ta blondata dobre posahana je fajn..slape to a tesim se na to az se to nekam dostane..zatim furt klasicka vypln aby se pak nekam posunul pribeh..ale dobree..tak se to sere a je ztoho utek z vezeni 4serie...jediny klad jsou sympaticke postavy. ()

Tommassi3

všechny recenze uživatele

Pilot dokáže silně zaujmout - Jak by taky ne, když mísí puzzle koncept s motivy z Bournea i Útoku z vězení.. - a tak jsem nesmírně zvědav, jak se to celé vyvine, a snad tak Mrtvý bod nebude až příliš symbolický název, aby v něm samotná série nakonec neuvízla, stejně jako Blacklist, jehož v důsledku Blindspot tolik asociuje.. Nicméně krásná Jaimie Alexander jako živá kérka se zatím jeví jako skvostný castingový tah.. ()

Reklama

TaNya_ 

všechny recenze uživatele

To je teda pořádná novinka. Prvních deset dílů sem dala jedním hltem jenom za víkend. Má to chytlavej děj, atmosféru a ústřední dvojici, mezi kterou to pořádně jiskří. Už dlouho sem neviděla takhle dobře zvolený herce. Sem opravdu zvědavá, jak se to bude vyvíjet dál. // Po třetí sérii si to pro mě drží pořád dobrou kvalitu, ikdyž značnou zásluhu na tom má ''prettyboy'' MItchell. Takže uvidím jestli se nakonec pustím i do další série. ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Tenhle matroš Vás hned po první dílu vtáhne do sebe a ne a ne Vás pustit, dokud nedojdete až k poslednímu dílu. Akce, střílečky, obsazení, padouši a rychlé tempo jsem velmi rád kvitoval. Bohužel až moc alibisticky čistá FBI a roboticky vždy správné rozhodnutí ze strany týmu po první sérii, Vás lehce otravují. Další série jsem dostával to samé stále dokola. Vyzdvihnu ještě poslední sérii, která s kartami dost zamíchá, jen závěr mohl by být lépe propracovanější, aby mohla přijít ta třešinka na dortu. Poslední věc bych zmínil charakter postav a jejich hloubku, která není bůhví jaká, jelikož se pořádně s nimi díky té záplavě akce neseznámíme, což je dost škoda z mého úhlu pohledu. Jinak hodnotím pozitivně a mohu doporučit. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Druhá série ztratila nástupem Sandstorm linky dech. Jako kdyby 15 dílů druhé řady bylo jen křoví pro závěrečné finále, které sice mělo otřesné efekty a animaci, zato mělo ale dobrou katarzi. Cliffhanger už byl navíc, ne že ne, ale zase slibuje, že se tvůrci spíš vracejí ke svým kořenům z první série. Celá S03E01 je pak v podstatě jen a jen prolog k závěrečné sekvenci, která slibuje, že se tvůrci opravdu rozhodli neustrnout na jednom místě a osmnáct měsíců (příběhové) absence narvat tajemstvími jednotlivých postav. Hurá. ()

Galerie (1 302)

Zajímavosti (20)

  • Názvy epizod 10. - 22. dílu 2. série (2016) jsou palindormy, což znamená, že se čtou stejně zleva i zprava. Zároveň prostřední písmena těchto dílů dávají dohromady „Kurt Weller SOS“. (Nykki)
  • Natáčení probíhalo v americkém New York City. (Epistemolog)

Reklama

Reklama