Reklama

Reklama

Mrtvý bod

(seriál)
Z natáčení  - Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2015–2020), 71 h (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Martin Gero

Hrají:

Sullivan Stapleton, Jaimie Alexander, Audrey Esparza, Ashley Johnson, Rob Brown, Luke Mitchell, Ennis Esmer, Ukweli Roach, Michelle Hurd (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(100)

Na newyorském Times Square se najde taška, ve které je živá mladá žena, jejíž tělo je pokryto záhadným tetováním. Vůbec nemá ponětí, kdo je, odkud přichází a jak se tam dostala. Agent FBI Kurt Weller, jehož jméno má vytetované na zádech, byl díky tomu k případu povolán. Začíná se domnívat, že každé tetování je vodítkem ke zločinům, které bude třeba vypátrat. S každým vyřešeným případem se agenti dostávají blíž k identitě záhadné krásky, kterou prozatím pojmenovali Jane Doe (neznámá). (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Z natáčení  - Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton

Recenze (116)

lucifrid 

všechny recenze uživatele

Má to skvělý rozjezd, zajímavou myšlenku a seriál za 23 dílů neztratí na tempu. Na druhou řadu jsem neskutečně natěšená, tohle je vyloženě série na maraton. Takhle divoký cliffhangery na konci dílů, co vás donutí se koukat do pěti do rána (a pak vstát po obědě a během neděle to dojet) jsem naposledy zažila u starých Heroes nebo Aliasu, který mi maličko připomíná. ()

TaNya_ 

všechny recenze uživatele

To je teda pořádná novinka. Prvních deset dílů sem dala jedním hltem jenom za víkend. Má to chytlavej děj, atmosféru a ústřední dvojici, mezi kterou to pořádně jiskří. Už dlouho sem neviděla takhle dobře zvolený herce. Sem opravdu zvědavá, jak se to bude vyvíjet dál. // Po třetí sérii si to pro mě drží pořád dobrou kvalitu, ikdyž značnou zásluhu na tom má ''prettyboy'' MItchell. Takže uvidím jestli se nakonec pustím i do další série. ()

Reklama

Idahou 

všechny recenze uživatele

Po třech dílech: Jde to dolů. Nesmysli se kupí, stylovost a trošku i atmosféra se vytrácí. První díl přinesl sice trochu pilotního klišé, ale také určitý příslib. Bohužel druhý díl hraje moc na city a vlastně si ho už ani nepamatuji. Třetí jsem dokoukal teď a je to takové nemastné, neslané. Sullivan Stapleton nedostává prostor v akčních scénách, což za jedno působí prostě debilně, za druhé je to zbytečné, jelikož má množství zkušeností ze Strike Back. Celkově tenhle seriál míří do zapomnění. Vtipné je, že Sullivanův bývalí parťák - Phillip Winchester má teď také vlastní seriál, jenže u něj vypadal pilot na průser, ale teď jde seriál nahoru a to především díky akci. Což je přesný opak Blindspotu. Pokud nepůjde kvalita dílů nahoru, tak se s Blindspot rozloučím ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uňouňaný. Mrtvý bod měl solidní 2 série, pak se základní zápletka jaksi vyřešila, jenže seriál se točil dál... a utápěl se čím dál tím víc, až do skoro nesnesitelný a příšerný pětky. Seriál má oproti filmům výhodu, že divák investuje čas, a tím i city, do postav. Fandí jím, má je rád, chybí jim, když seriál skončí. Baví ho jejich vývoj a vztahy. Blindspot měl postavy, který se jednoduše nikam neposouvali, a to je za těch několik let, co seriály jedu fakt ve velkym, poprvé, co mi je úplně ukradený co se s nimi stane. Závěr alá Ztraceni je možná zajímavý, ale to vůbec nemění na faktu, že Blindpot měl skončit MINIMÁLNĚ o jednu sérii dřív, spíš o dvě. ()

Axident 

všechny recenze uživatele

Nevím, za sebe jsem nečekal moc, ale dal jsem sedm dílů za den, tak bych si lhal do kapsy, že to nebaštím. Originální ani zbla, ale Jaimie Alexander coby potetovaná kráska, znalá bojových umění a neznalá své minulosti a identity, táhne každý díl se svým bolestným, útrpným výrazem jak závodní ohař a já jsem ochoten odpustit, že podobných sérií jsou hafa... ()

Galerie (1 302)

Zajímavosti (20)

  • Názvy epizod 10. - 22. dílu 2. série (2016) jsou palindormy, což znamená, že se čtou stejně zleva i zprava. Zároveň prostřední písmena těchto dílů dávají dohromady „Kurt Weller SOS“. (Nykki)
  • Policista, který najde tašku na Times Square, nosí odznak z 22. okrsku. Times Square je v 18. okrsku. 22. okrsek je však v Central Parku. (Epistemolog)

Reklama

Reklama