Reklama

Reklama

Mrtvý bod

(seriál)
Z natáčení  - Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2015–2020), 71 h (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Martin Gero

Hrají:

Sullivan Stapleton, Jaimie Alexander, Audrey Esparza, Ashley Johnson, Rob Brown, Luke Mitchell, Ennis Esmer, Ukweli Roach, Michelle Hurd (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(100)

Na newyorském Times Square se najde taška, ve které je živá mladá žena, jejíž tělo je pokryto záhadným tetováním. Vůbec nemá ponětí, kdo je, odkud přichází a jak se tam dostala. Agent FBI Kurt Weller, jehož jméno má vytetované na zádech, byl díky tomu k případu povolán. Začíná se domnívat, že každé tetování je vodítkem ke zločinům, které bude třeba vypátrat. S každým vyřešeným případem se agenti dostávají blíž k identitě záhadné krásky, kterou prozatím pojmenovali Jane Doe (neznámá). (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Z natáčení  - Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton

Recenze (116)

lucifrid 

všechny recenze uživatele

Má to skvělý rozjezd, zajímavou myšlenku a seriál za 23 dílů neztratí na tempu. Na druhou řadu jsem neskutečně natěšená, tohle je vyloženě série na maraton. Takhle divoký cliffhangery na konci dílů, co vás donutí se koukat do pěti do rána (a pak vstát po obědě a během neděle to dojet) jsem naposledy zažila u starých Heroes nebo Aliasu, který mi maličko připomíná. ()

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Pilot: Na tento seriál jsem narazil náhodou a na úvodní díl se podíval kvůli dobré synopsi. Nabízí povedený scénář, výborně natočené akční scény, slibně rozehranou chemii mezi Alexander a Stapletonem. Navíc mám rád mysteriózní filmové a televizní počiny, takže se těším na další díly. - 90%... Po 7. díle jsem musel změnit hodnocení na nejvyšší. Každý díl zaručeně navnadí na další. Zápletka se hodně komplikuje a vyvíjí, což je jedině dobře. Potěšilo by mě, kdybychom se více dozvěděli o agentech Zapataové a Readeovi. ()

Reklama

BardDeLune 

všechny recenze uživatele

S hodnocením nerada začínám u pilotního dílu a na tento seriál jsem byla docela zvědavá, co si budeme namlouvat Jaimie Alexander je prostě nádherná a ne nadarmo mnoho záběrů v tomto seriálu vede k jejím nádherným očím. Nicméně, seriál má zajímavou zápletku a zatím všechny odvysílané díly opravdu šlapaly, ale stále mám pocit, že seriál zůstává krok za tím, čím mohl být a to je škoda. Má to sympatické obsazení, dostatečně napínavý scénář a podle mne rozhodně za to shlédnutí stojí. ()

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Začiatok mi tak nejak dával nádej na tajomnú krimi, ale postupom času sme sa dovliekli snáď až k ekológii. Prvé dve série v podstate uzavreli hlavný dej a nasledovala séria s bratom i tá bola tak nejak akceptovateľná, ale potom to bezduché trápenie bolo ukončené tak nejak zhurta a dúfam, že už nebude pokračovať. Inak podľa jednotlivých dielov je CIA taká teroristická organizácia pôsobiaca po celom svete. A aj rôzne nezhody medzi FBI a CIA v tomto seriáli sú na pováženie. ()

pavcas 

všechny recenze uživatele

Zaplněné Time Squere, opuštěná cestovní taška a všímavej strážník, tak začíná seriál Blindspot. Přivolaní pyrotechnici očekávají bombu, v tašce ale naleznou nahou mladou ženu, která neví která bije a je potetovaná víc než je zdrávo, přičemž na zádech se jí vyjímá jméno agenta FBI, který ji ale v životě neviděl. Tedy aspoň si to myslí. Poté co se případu ujme záhy zjistí, že každé tetování je vodítkem ke zločinu. Rozjíždí se vyšetřování, kdy hlavní hrdinové a celý tým FBI musí čelit dalším a dalším hádankám, které nebezpečně zasahují i do jejich osobního a profesního života, protože nikdo není tak nevinný jak se zdá. Charismatický hlavní hrdina, záhadná krásná cizinka a odsejpající děj při skládání puzzle zločinu zaručuje celkem dobrou zábavu. Po 8 dílech 90%. ()

Galerie (1 302)

Zajímavosti (20)

  • Pokrýt kůži Jaimie Alexander (Jane Doe) tetováním zabralo v celkovém souhrnu týmu tří maskérů asi 6 hodin. (TaNya_)
  • Názvy epizod 10. - 22. dílu 2. série (2016) jsou palindormy, což znamená, že se čtou stejně zleva i zprava. Zároveň prostřední písmena těchto dílů dávají dohromady „Kurt Weller SOS“. (Nykki)

Reklama

Reklama