Reklama

Reklama

Kouzelná chůva a Velký třesk

  • Velká Británie Nanny McPhee and the Big Bang (více)
Trailer 1

Když je krize nejvyšší, zjeví se za dveřmi známá silueta chůvy s obdivuhodnými schopnostmi. Tentokrát Nanny McPhee zaklepe na dveře rodinné farmy, kde žije Isabel Greenová se svými dvěma dětmi. Zatímco Isabelin manžel bojuje ve válce, ona se musí starat nejen o farmu, ale také o rozmazlené děti, které jí z Londýna posílá sestra. A aby toho nebylo málo, tak bratr jejího muže po ní chce, aby souhlasila s prodejem farmy. Chůva Nanny bude muset řešit spory mezi divokými vesnickými dětmi a jejich rozmazlenými londýnskými příbuznými. S použitím létajícího motocyklu, prasátka lezoucího po stromech a dalších kouzel chůva vyčaruje to pravé zaříkadlo, pomocí kterého svým svěřencům udělí pět nových lekcí. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (164)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack James Newton Howard: 1. Coping Very Well [1:27] ,2. The Person You Need [2:07] ,3. Topsey And Turvey [1:00] ,4. The British Museum Of Poo [0:50] ,5. It's Only Jam [1:51] ,6. Small C, Big P [3:37] ,7. The Way I Work [2:02] ,8. Stop Fighting Immediately [4:43] ,9. Animals On The Stairs [2:12] ,10. Sharing Nicely [2:05] ,11. Pursuit Of The Piglets [2:16] ,12. Synchronized Snouts [0:53] ,13. Where's Mummy? [3:32] ,14. Triumphant Trappers [4:03] ,15. Phil's Contract [1:29] ,16. Nanny McPhee We Need You [1:04] ,17. The Telegram [1:57] ,18. Speeding Through London [1:57] ,19. The Blue Wire [4:46] ,20. An Explosion/Free Day [2:29] ,21. The Burp Heard 'Round The World [1:51] ,22. The Harvest [2:05] ,23. Leaps of Faith [5:47] ,24. Animated Titles [2:58], ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tady je strašná škoda, že se v podstatě opakuje to, co bylo prezentováno v prvním filmu. Ten příběh je vlastně stejný, jen je tam trochu jiná rodina, což ale z filmu prostě nedělá druhý díl, ale jenom kopii. Je to smutné o to víc, že jsou zde zajímaví herci. Bohužel ani v tomto případě není narušeno, že opakovaný vtip není vtipem. ()

Reklama

hazaba 

všechny recenze uživatele

To, v čem byla první Nanny McPhee roztomilá, se v jejím pokračování úplně vytratilo. Jedná se v podstatě o nastavovanou kaši, ve které se jinak dobří herci víceméně pitvoří a člověku zůstává rozum stát, co všechno se ještě dá zmasakrovat čirým nevkusem. Tohle se Emmě Thompson opravdu nepovedlo. Jednu hvězdu dávám za hudbu a docela civilní herectví některých dětských představitelů. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Zápletka byla samozřejmě podobná, ale "jednička" byla prostě lepší. O dost lepší. Zde bych vyzdvihl hudbu, která byla jak z Harryho Pottera a krásný, jímavý závěr. Jinak to bylo neustálé vřeštění nesympatických dětí. Hlavně tedy v úvodu těch dvou rozmazlených městských fracků. Ale pro děti je to dobré a dívatelné. ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Slabší pokračování, ale i tak jsem se docela dobře bavila. Chůva McPhee je pořád stejná (Emma Thompson vynikající jako vždy). Maggie Gyllenhaal se na svou roli dost hodila. Možná to není vynikající jako díl první, ale na jedno zhlédnutí to stačí, a i když z toho člověk není vedle, tak se na to dívat rozhodně dá. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (5)

  • Herecká trojice Emma Thompson, Rhys Ifans a Maggie Smith si spolu už zahráli v některých snímcích filmové série Harry Potter. (martinac)

Reklama

Reklama