Reklama

Reklama

Souboj v těžké váze

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2009, 60 min

Obsahy(1)

Nový pořad Televize Prima volně navazuje na úspěšný pořad Jste to, co jíte, který po tři roky svého vysílání k obrazovkám přitahoval stále více diváků. Tentokrát ale nebude jednotlivec bojovat sám se sebou. Jeho motivace bude mnohem silnější. Čeká nás souboj dvou týmů pod dohledem již osvědčené dvojice odborníků – lékařky MUDr. Kateřiny Cajthamlové a výživového specialisty ing. Petra Havlíčka. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Doktor Ká Cajthamlová operuje s mocninami a jen dokazuje, proč je současná situace kolem nejen tuzemské televizní (pseudo)zábavy, ale i zdravotního stavu většiny populace, naprosto bezvýchodná.. Komerce, demagogie, pokrytectví a ignorantství.. ()

Reklama

ghatos 

všechny recenze uživatele

1.díl - pan Míla - zakomplexovaný (bi)homosexuál, který se postaví neoblíbené paní doktorce :), celkově jsou všechny 4 postavy zajímavé 4 *, 2.díl - starší páry, které objeví své "mládí", dost přeslazené a někdy trapné 2 *, 3.díl - dva ženské páry, každý jiný...no nic moc 2,5 *, 4.díl - Fanda ze Žižkova + maminka od paní Dany mě bavily 3 *, 5.díl - dva páry, každý úplně jiný...no tak tak 3 *, 6.díl - 160 kilová paní byla asi nejzajímavější, celkem slušný díl s dobrou hudbou 3 *, 7.díl - Slovenští účinkující udrželi tuto část na 3 *, 8.díl - je nudnější, kde určitým oživením jsou divadelní scénky, závěr je trapný - podobný byl druhý díl 2 *. Show v podstatě kopíruje předcházející pořád: Jste to, co jíte. Došlo tam jen k mírným modifikacím. Nemůžu si pomoci, ale to neustálé propočítávání % mi připomíná Černé barony...."a přece, tak nějak splnily že? Protože jim to politicky myslelo vy šmejdi!" 48%. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Naprostá blbost, kde se utkají pár o to, kdo více, respektive lépe zhubne. Smůla je, že se tam kolikrát hlásí páry, které vlastně ani nemají moc zájem aktivně hubnout, ale spíše čekají co Cajthamlová za ně udělá. Navíc i tahle "expertka" na hubnutí, která má lýtka širší než chlap, nepůsobí zrovna důvěryhodně, když říká, jak se má správně hubnout. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama