Reklama

Reklama

VOD (1)

Autosalon je pořadem, který se na Televizi Prima těší dlouhodobě slušné, a velmi stálé oblibě. Jak již napovídá sám název, seriál se věnuje všem motorovým vozidlům a trendům v jejich výrobě. Setkáte se tak s recenzemi nejnovějších vozů, radami na údržbu vozidla či novinkami ze světa motorsportu. Je sice logicky zejména mužskou doménou, díky častým recenzím vozů určených pro dámy by však mohl upoutat i mnohé diváky jemnějšího pohlaví. Důkazem toho je i smíšená moderátorská dvojice, ostřílený milovník automobilů Zbyněk Merunka upoutá spíše ženy, naopak krásná Jitka Čvančarová jistě zaujme každého muže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (209)

made1 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí několika dílů s Josefem Vrtalem a Jiřím Dvořákem musím uznat, že jsem ještě neviděla tak zábavný pořad o autech. Nevím, co to přináší opravdovým fanouškům aut, ale pozorovat Vrtala, jak se snaží donutit auto jet do kopce na jedničku, zatímco ono má jinou představu, a Dvořáka, jak v létě přepravuje lyže, to mě baví. ()

Aress 

všechny recenze uživatele

neskutecne trapna ceska, napodobenina genialniho poradu Top Gear, coz neni ta nejvetsi slabota, nejvetsi slabota je, ze si na to najali neskutecne trapne herce, kteri neumeji ani hrat a mezi mini je jen par trapnejch dedku a ti jedini neco vedi o autech, ale jsou neskutecne a neuveritelne trapni, proc jen nezustali u normalnich recenzi aut, proc musi napodobovat nekoho ?????!!!!!! .......... ()

Reklama

Liqid 

všechny recenze uživatele

Nejlepší český pořad o autech dnešní doby. Zde na rozdí od Top Gear auta skutecne testují, nelikvidují a berou je vážně. Navíc testované vozy jsou nám, bežným uživatelům dostupné. Sice zde neuvidíte pravidelně 911 ani DBS, ale pokud chcete znát novinky na českém trhu, tak tohle je to pravé. Navíc takovej expert Pepa má vždy nějakej ten vtípek. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Od roku 0 kdy se začal počítat čas všech tv pořadů o našich dvoj, čtyř i vícegumových miláčcích (tedy od doby kdy jsem poprvé viděl Top Gear) mám dojem, že všechny pořady o kárách jej napodobují. A to dokonce ty, které tu byly těsně po pádu komárů dávno před dobou, kdy se tu objevil první díl tohoto britského legendárního pořadu o autech.. S Autosalonem je to dost podobné. Není to jen o zvolené hudbě, zvoleném způsobu snímání kamery, hláškách účinkujících, ale i různými testy atd... A s dalšími a dalšími díly bych řekl, že nejsem daleko od pravdy. V jednom se však Autosalon vyjímá nad ostatní české pořady tohoto typu (alespoň pro mne) a to dokonce i nad Top Gear. A to je sexy hlas Jany Štvrtecké. Hlas této herečky - dabérky, mne zaujal už dříve. Velmi libě mi zní a když mi popisuje nějaké to pěkné autínko (v mém případě offroad), tak mi to tak nějak jde hezky k sobě. Za Janu dávám hvězdu navíc! Tři šaltpáky. * * * ()

dwyane 

všechny recenze uživatele

Autosalon je celkem fajn pořad, když výjde díl s dobrýma kárama a menší prostor je věnován slabším ,,expertům,, na auta. Jen se pro mě jedná vždy jen o záležitost, na kterou se kouknu, když na pořad náhodou trefím v televizi. Rozhodně si nedávám upomínku, abych nezmeškal díl a ani se na jednotlivé epizody nedívám zpětně na internetu. Což je veliký rozdíl, oproti například Top Gearu. Ano, srovnání asi není v tomto případě na místě, ale...Obojí je pořad o automobilech, není to už jen osekaná verze založená čistě na testování aut, tak proč je trochu nesrovnat. Top Gear má sílu v moderátorech, penězích a nápadech. To ale nemusí být problém pro Autosalon. Větší prostor bych věnoval nápadům na vtipné testování a různým úkolům spojeným s cestováním po ČR. Ze stran obsazení vidím veliké mínus ve Františkovi (není mu rozumět) a Radkovi (většího suchara už snad vybrat nemohli). Naštěstí to dohání Pepa, který je sice tak trochu svéráz, ale aspoň je vtipný (ale pořád odborný). Je co zlepšovat, 4 hvězdy pak nebudou problém, ale 5 asi nikdy nezíská. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama