Reklama

Reklama

VOD (1)

Autosalon je pořadem, který se na Televizi Prima těší dlouhodobě slušné, a velmi stálé oblibě. Jak již napovídá sám název, seriál se věnuje všem motorovým vozidlům a trendům v jejich výrobě. Setkáte se tak s recenzemi nejnovějších vozů, radami na údržbu vozidla či novinkami ze světa motorsportu. Je sice logicky zejména mužskou doménou, díky častým recenzím vozů určených pro dámy by však mohl upoutat i mnohé diváky jemnějšího pohlaví. Důkazem toho je i smíšená moderátorská dvojice, ostřílený milovník automobilů Zbyněk Merunka upoutá spíše ženy, naopak krásná Jitka Čvančarová jistě zaujme každého muže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (209)

radomiil 

všechny recenze uživatele

Nový koncept pořadu je vcelku slušně přijatelný-ovšem jenom pokud by ten imbecil) co se snaží marně i nadhledem uvádět takovýto formát s děcky,byl pouze slyšet, tudíž mohu sotva tedy navýšit nastavený slabý průměr z dob Merunky a spol...mí favorité v liniích Hyundai SantaFé 2/3.generace, I30 combi 1gen.+iX 20; Citröen Picasso/C4(3); vlastenecky Škoda SuperB vers´19; Mazda Cx-3; BMW klasika 320 d i luxusní X-Drive 35d+řada X6; Audi A4; Volvo S 80 a XC60 D4; Mercedes ML350, C 250d; Jaguar F-Pace;Renault Talisman; W. Arteon s Tiguanem; Evoque RangeRover; JEEP Grand Cherokee,SRT; S-Max Ford, Tourneo Custom´21; Toyota RAV4 Hybrid AWD; Opel Grandland X. ()

knoxvile 

všechny recenze uživatele

Dá se říct, že to je jediný pořad o autech, který běží v televizi. Bohužel pojetí pořadu je naprosto příšerné. O testovaných vozech se nedovíme skoro nic, maximálně pár blbostí z broužury nebo nějakou naprosto irelevantní pitomost. K tomu si přidáme extrémně rychlé a šílené střihy, kdy každý záběr na auto trvá asi vteřinu, to vám přivodí možná tak epileptický záchvat. Přidejme ještě naprosto hrozný komentář "experta" Pepy, kterému to prostě nevěříte. O autech se tu dozvíte vlastně úplné hovno. Jediný povolaný člověk, který své práci opravdu rozumí a je profesionál, tak to je Pepa AKA "Sršeň" .. ten testuje motorky, které mě zase moc nezajímají. Možná by si zasloužil svůj vlastní pořad. Jediní, kteří v CZ/SK dělají svoji práci dobře jsou pánové Honza Koubek - Meziplyn a Rasto Chvala - Garaz.TV, jejichž pořady mají aspoň nějakou informační hodnotu. ()

Reklama

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Jako velký automobilový příznivec si dovolím hodnotit i tento pořad TV Prima. Myslím, že se jedná o nejpovedenější motoristický pořad v českých televizích. Má vtip, dobré grafické provedení a zájemci podá obšírné a zajímavé informace ze všech motoristických oblastí. Po několika letech sledování doplňuji - drží si stále dobrou úroveň, i když si myslím, že jim vedení v poslední době trochu obrušuje říznost jejich kritičtějších komentářů. Navíc se čím dále častěji vydávají cestou Top Gearu - což by mohlo být na škodu. Dodatek č.2 - Pepa Vrtal si z toho začíná dělat rodinný podnik - i z toho důvodu dávám 3* místo původních 4. ()

Idealista 

všechny recenze uživatele

Nejlepší součastný pořad toho to druhu u nás. Dokonce lepší než Top geer ( tuhletu snobskou zábavu která má auta až v druhém plánu a jště o nich ani pořádně nic neřekne nemusím). J.Dvořák je zde skvělý( tak jako v každé roli) předvádí luxusní auta dokonale. Předváděčky aut jsou zde dobře zrežírované. Prostě super! ()

marekspanel 

všechny recenze uživatele

Začátky celkem dobrý. Ale časem se z toho stalo jedno velké reklamní pole. Navíc já, jako člověk z oboru (prodejce jedné nejm.značky) se dozví spoustu věcí, jak to vlastně chodí. Moderátoři dostanou vozy k testování a využívají je tedy i k osobním účelům, takže vlastně jimi jezdí celý rok a různě to střídají. Dále jsou určité automobilky a dnes i přímo sponzoři pořadu, kteří si ještě něco připlatí, aby bylo hodnocení ještě "objektivnější". No a automobilka, která nezapůjčí vůz zdarma a nedej Bože nechá jej k testu jen na pár dnů, čili nelze s ním vzít pepovu rodinku na dovolenou, má prostě pech a konečné resumé má svoji podobu víceméně jasnou již před testem. Moderátoři jsou z velké části trapní, rádoby profesionální a v žádném případě nejsou zábavní, ať se snaží sebevíc (až na pár výjimek, Pepa to občas trefí, abych uznal aspoň něco). Pořad neustále lamentuje mezi zábavní formou, na což nemá ty správné koule a tou profesionální, na což nemá odborníky a často ani správné informace. Mnohdy jsem zaznamenal naprosté bludy či staré údaje apod. Je to prostě takové auto.cz v televizní formě. Moc vám v zásadě neporadí, tváří se jako český průvodce a rádce a hraje si na objektivní a profi testování. Většinou se ale jedná pouze o (pod)placenou reklamu. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama