Reklama

Reklama

VOD (1)

Autosalon je pořadem, který se na Televizi Prima těší dlouhodobě slušné, a velmi stálé oblibě. Jak již napovídá sám název, seriál se věnuje všem motorovým vozidlům a trendům v jejich výrobě. Setkáte se tak s recenzemi nejnovějších vozů, radami na údržbu vozidla či novinkami ze světa motorsportu. Je sice logicky zejména mužskou doménou, díky častým recenzím vozů určených pro dámy by však mohl upoutat i mnohé diváky jemnějšího pohlaví. Důkazem toho je i smíšená moderátorská dvojice, ostřílený milovník automobilů Zbyněk Merunka upoutá spíše ženy, naopak krásná Jitka Čvančarová jistě zaujme každého muže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (209)

Jurrisek 

všechny recenze uživatele

Tak tento pořad jsem asi po třech odkoukaných dílech naprosto zazdil. Moderátoři citující informace od výrobce a příručku pro uživatele? Díky to si umím přečíst taky. Nesmyslná porovnání a nadšenost( jů tady je taky odkládací prostor a tu si můžete dát kelímek od kafe) v podání amatéra Merunky? A co tihle pánové předvedli na Autosalonu v ženevě 2012, tož to byl vrchol naprosté neznalosti. " A tady máme Porsche Carrera 911, auto které se vyrábí už skoro 50 let, ale za tu dobu prošlo mnoha změnami " ...v tu chvíli jsem přemýšlel jestli to opravdu myslí vážně. Ta jedna hvězda je za Profíka Šilera, který to celé zachraňuje. ()

Idealista 

všechny recenze uživatele

Nejlepší součastný pořad toho to druhu u nás. Dokonce lepší než Top geer ( tuhletu snobskou zábavu která má auta až v druhém plánu a jště o nich ani pořádně nic neřekne nemusím). J.Dvořák je zde skvělý( tak jako v každé roli) předvádí luxusní auta dokonale. Předváděčky aut jsou zde dobře zrežírované. Prostě super! ()

Reklama

subic 

všechny recenze uživatele

Autosalon na TV Prima má letos už 19 let (2024). Za tu dobu prošel postupně nějakým vývojem. Hodně se prostřídali moderátoři "experti". Je evidentní, že každý moderátor "expert" je vyhraněný pro konkrétní kategorii vozidel a dokonce pro konkrétní značku. První roky byly ve znamení reklamy a propagace, dealere nebo dovozce něco nám půjč, my se projedeme a vychválíme to. Naštěstí se zdá, že od toho už se opustilo. Za zmínku stojí jistě vtipné reportáže "auto-experta" Pepy Vrtala a také "moto-expetra" Pepy Sršně Šilera. Za to ostatní "experti" jsou o dost slabší, druhý bratr Vrtal je k zblití. Ale líbí se mi, že se pořad nesnaží "topgearovatět" a že ty reportáže nejsou tak vizuálně efektní, je to spíš jako byl ten původní starý Top Gear z osmdesátek. 2024 Poslední 2 roky úroveň hodně Hodně hodně klesla, ubral jsem frčku a koukám na to u jen občas na iprima 5/10 ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Vcelku zajímavý pořad na který se dá dívat u snídaně... Logicky se to nevyrovná zahraničním pořadům, ale kvalita tu bezesporu je, potíž je horší zajímavost moderátorů a posupná snaha něco okoukat z Top Gearu předělat to po Autosalonovsku a lidem to předkládat jako nový skvělý, svěží nápad (viz dráha kde se závodí s jakousi blondýnou co má na sobě vždy helmu, atd..)... 3z5 ()

MrAldridge 

všechny recenze uživatele

Teď sleduju Autosalon a ta blonďatá moderátorka mi svým naučeným projevem těžce připomíná starý dobrý rychlodabing. Jenom tápu, jak dokáže číst text a při tom řídit Subaru...nebo, že by to měla tak perfektně našprtané!? Jinak objektivnost je opravdu na úrovni skutečných znalců...Dacia Duster dostane 98% a Mercedes E 63 AMG S taky 98%...takže to jsou podle Autosalonu vozy na stejné úrovni. Tak to potom jóóó. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno