Reklama

Reklama

VOD (1)

Autosalon je pořadem, který se na Televizi Prima těší dlouhodobě slušné, a velmi stálé oblibě. Jak již napovídá sám název, seriál se věnuje všem motorovým vozidlům a trendům v jejich výrobě. Setkáte se tak s recenzemi nejnovějších vozů, radami na údržbu vozidla či novinkami ze světa motorsportu. Je sice logicky zejména mužskou doménou, díky častým recenzím vozů určených pro dámy by však mohl upoutat i mnohé diváky jemnějšího pohlaví. Důkazem toho je i smíšená moderátorská dvojice, ostřílený milovník automobilů Zbyněk Merunka upoutá spíše ženy, naopak krásná Jitka Čvančarová jistě zaujme každého muže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (209)

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem se o auta nějak nezajímal, což je pro mé pohlaví trochu hanba. Tohle mě už však ale baví.. Vidět ty krásné kousky z pohodlí domova. Zajímaví moderátoři, občas vtipní, jako by vypadli z Barrandovské EzoTv. A ta hodinka a něco krásně i s tou reklamou uteče. Jen kdyby to Prima dávala v rozumější čas.. Takhle na to trefím při nejlepším jednou za měsíc. ()

Liqid 

všechny recenze uživatele

Nejlepší český pořad o autech dnešní doby. Zde na rozdí od Top Gear auta skutecne testují, nelikvidují a berou je vážně. Navíc testované vozy jsou nám, bežným uživatelům dostupné. Sice zde neuvidíte pravidelně 911 ani DBS, ale pokud chcete znát novinky na českém trhu, tak tohle je to pravé. Navíc takovej expert Pepa má vždy nějakej ten vtípek. ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

Kdybychom byli stále za Železnou oponou a tím pádem nemohli srovnávat s přímou konkurencí tohoto publicisticko-zábavného auto-žánru, asi by se dal primácký Autosalón s přivřením obou očí zhlédnout, ovšem vedle všech těch Top Gearů či slovenské Garáže.tv a řidičské ikony jménem Rosťa Chvala se jasně ukazuje, že na Primě o autech točí jen nýmandi bez charismatu a řidičských dovedností...a hlavně ten jejich humor je maximálně trapný... ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Autosalonem jsem vždy vyloženě opovrhoval a srovnával ho s mnohem kvalitnějšími konkurenčními pořady o autech. Nicméně i tak měl pořad jistou informační hodnotu, což mi zabránilo udělit odpad tehdy a k tomu v reakci na záplavu odpadu televize prima ještě přidávám ještě jednu hvězdu navíc dnes. Stále to není nic moc, moderátoři nemají žádné charisma a je to nuda k uzoufání, ale při sledování se člověk alsespoň něco dozví, což zde musím ocenit. 35% ()

fave2 

všechny recenze uživatele

Tento pořad, pokud to jde sleduji pravidelně, protože jsem chlap, mám rád auta, testy a design, ale čím dál míň mně uspokojuje. Začal být rádobyvtipný s přehršlí reklam a vsazení do AUTO salonu testy motorek mi taky vadí ( nic proti motorkám, ale klidně bych jim přál vlastní pořad ). Testy upadají, kamera se znaží být světová ( zbytečné záběry na nárazník, kola, anténu atd. ) a na podstatné věci nezbude čas. A narvat tam soutěž driftování a nebo teď rallye - rychlost, panebože proč? Sponzoring? Pomatený scénárista? Opravdu mne pořad přestává bavit a veršování občas bylo vtipné, veršování pokaždé otravné. Chtělo by to ubrat na pseudo světovosti a přidat např. na solidnosti... ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama